Ja cu morati do banje u Fojnicu ako pregledam jos jednu sezonu ovog necega.TobeYarabi je napisao/la:odmaram, cugam, yebem svima sve..Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerali su najpozitivnijeg lika na forumu sa svojom predstavom. Ako si ziv javi se.TobeYarabi je napisao/la:
p.s. kad more @pitarbordo, mofu i ja![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ocito je da bjeze od odgovornosti a imaju i zabrane price . Sabrina nikad nije pred kameru ni stala, Valentin par izjava za neke medije , Ihtijarevic od kad je rekao u januaru da nema para za pojacanja nisu ga ni pustili vise pred kameru. Kineze nije ni briga tak da je situacija suti trpi niko nista .mirzatele je napisao/la:Samo mi nije jasno što niko ispred kluba nije izašao i proglasio ovo neuspjehom i barem slagao da će biti bolje, pa jel nam to postaje normalno da ispadamo u prvom pretkolu yebene evropske lige od poluamaterskih klubova
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imamo debelog, daj drugu manu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni neradi kocnica, samo rucna bajo mojSabinho je napisao/la: Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme.U isto vrijeme, Dusan desno krilo. To se ne moze opravdati, nonsens kao i ovo sto sam prvo spomenuo. Samo, pretjeruje se prijatelju, to je cinjenica. Puno toga je crno, stoji, nema diskusije. Da moze bolje - moze. Samo, stanimo malo i na kocnicu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- TobeYarabi
- Kontakt:
dusan je na kokainu, pa ne zna sta radi..ali sto vi ne spavate, sunce vam kalajisanoElCartel11 je napisao/la:Meni neradi kocnica, samo rucna bajo mojSabinho je napisao/la: Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme.U isto vrijeme, Dusan desno krilo. To se ne moze opravdati, nonsens kao i ovo sto sam prvo spomenuo. Samo, pretjeruje se prijatelju, to je cinjenica. Puno toga je crno, stoji, nema diskusije. Da moze bolje - moze. Samo, stanimo malo i na kocnicu...
- ElCartel11
- Kontakt:
Nocna smjena yebem onog ko je izmisli hahaTobeYarabi je napisao/la:dusan je na kokainu, pa ne zna sta radi..ali sto vi ne spavate, sunce vam kalajisanoElCartel11 je napisao/la:Meni neradi kocnica, samo rucna bajo mojSabinho je napisao/la: Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme.U isto vrijeme, Dusan desno krilo. To se ne moze opravdati, nonsens kao i ovo sto sam prvo spomenuo. Samo, pretjeruje se prijatelju, to je cinjenica. Puno toga je crno, stoji, nema diskusije. Da moze bolje - moze. Samo, stanimo malo i na kocnicu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad smi kod Saida vec. Naletim na FB na podrsku Saidu. Kaze ovako, utakmica na Otoci je dokaz da je povreda laz, izdrzi u borbi protiv lopova.skoroalen je napisao/la:Imamo debelog, daj drugu manu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da nije Lakoste to pisao hahaahahah.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad smi kod Saida vec. Naletim na FB na podrsku Saidu. Kaze ovako, utakmica na Otoci je dokaz da je povreda laz, izdrzi u borbi protiv lopova. [emoji144]skoroalen je napisao/la:Imamo debelog, daj drugu manu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.
Ma raja nije normalna, ja sam zbog takvih prestao koristit fb. Ovdje je pametna rasprava, tamo...
Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu 
Joj samo neka jos neko kritikuje posjetu i slicno. Ovi amateri ne zasluzuju da ih gleda 300 ljudi na utakmici. Bacanje para i uzaludno trosenje vremena...
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Joj samo neka jos neko kritikuje posjetu i slicno. Ovi amateri ne zasluzuju da ih gleda 300 ljudi na utakmici. Bacanje para i uzaludno trosenje vremena...
- sarajevo46
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Protiv laznih igramo za tacno dve hefte
Valjda se oporavimo od soka do tada...
PS. 12k bilo kazu na ss.ba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Realnosarajevo46 je napisao/la:Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
100%. Dvanaest milja gleda lika koji ne može od 30 centaršuteva pogodit peterac, il' veznjake koji normalna dva pasa ne mogu uvezat. Fudbal nam je u rangu šehidskih turnira a posjeta kao kod osrednjeg tima u Seriji A.Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jucer sam to napisao u par navrata ali niko nista ne cita jbtmuhamedhulk je napisao/la:Protiv laznih igramo za tacno dve hefteValjda se oporavimo od soka do tada...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta bh. klubova u 1. pretkolu Europske lige:
Sarajevo - Zaria Balti 12.000
Željezničar - Zeta 8.858
Široki Brijeg - Ordabasy 3.100
Sarajevo - Zaria Balti 12.000
Željezničar - Zeta 8.858
Široki Brijeg - Ordabasy 3.100
Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. J*** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Jest' i muka biti posjeceniji od navedenih. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
A bilo bilo bolje da Tana nije bilopaulus je napisao/la:Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. **** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.
cilj ti postavljen evropski plasman, ti ostvario to prije lige za prvaka, i do zadnjeg kola se borio za duplu....Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Suki46 i 8 gostiju.