FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 02:02

TobeYarabi je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:
Otjerali su najpozitivnijeg lika na forumu sa svojom predstavom. Ako si ziv javi se. :)
odmaram, cugam, yebem svima sve..

p.s. kad more @pitarbordo, mofu i ja :tralala:

slika
slika
Ja cu morati do banje u Fojnicu ako pregledam jos jednu sezonu ovog necega. :lol:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 jul 2017, 02:05

mirzatele je napisao/la:Samo mi nije jasno što niko ispred kluba nije izašao i proglasio ovo neuspjehom i barem slagao da će biti bolje, pa jel nam to postaje normalno da ispadamo u prvom pretkolu yebene evropske lige od poluamaterskih klubova
Ma ocito je da bjeze od odgovornosti a imaju i zabrane price . Sabrina nikad nije pred kameru ni stala, Valentin par izjava za neke medije , Ihtijarevic od kad je rekao u januaru da nema para za pojacanja nisu ga ni pustili vise pred kameru. Kineze nije ni briga tak da je situacija suti trpi niko nista .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 02:18

Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2017, 03:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.
Imamo debelog, daj drugu manu. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jul 2017, 04:05

Sabinho je napisao/la: Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme. :lol: U isto vrijeme, Dusan desno krilo. To se ne moze opravdati, nonsens kao i ovo sto sam prvo spomenuo. Samo, pretjeruje se prijatelju, to je cinjenica. Puno toga je crno, stoji, nema diskusije. Da moze bolje - moze. Samo, stanimo malo i na kocnicu...
Meni neradi kocnica, samo rucna bajo moj :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 08 jul 2017, 04:08

ElCartel11 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: Jeste fakat ne u jednom trenutku nego citavo vrijeme. :lol: U isto vrijeme, Dusan desno krilo. To se ne moze opravdati, nonsens kao i ovo sto sam prvo spomenuo. Samo, pretjeruje se prijatelju, to je cinjenica. Puno toga je crno, stoji, nema diskusije. Da moze bolje - moze. Samo, stanimo malo i na kocnicu...
dusan je na kokainu, pa ne zna sta radi..ali sto vi ne spavate, sunce vam kalajisano :lol:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 jul 2017, 06:43

ElCartel11 je napisao/la:
dusan je na kokainu, pa ne zna sta radi..ali sto vi ne spavate, sunce vam kalajisano :lol:
Nocna smjena yebem onog ko je izmisli haha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2017, 07:37

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ostaviti samo Rahmanovica. Ovo ostalo nije ni za termina, radije bih nekog debelog pokupio sto cura ispred granapa. Bar bih znao sta nije u redu sa njim.

Kad smi kod Saida vec. Naletim na FB na podrsku Saidu. Kaze ovako, utakmica na Otoci je dokaz da je povreda laz, izdrzi u borbi protiv lopova. :bow:

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2017, 08:59

Sarajlijica1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Kad smi kod Saida vec. Naletim na FB na podrsku Saidu. Kaze ovako, utakmica na Otoci je dokaz da je povreda laz, izdrzi u borbi protiv lopova. [emoji144]
Da nije Lakoste to pisao hahaahahah.
Ma raja nije normalna, ja sam zbog takvih prestao koristit fb. Ovdje je pametna rasprava, tamo...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 jul 2017, 09:03

Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu :)

Joj samo neka jos neko kritikuje posjetu i slicno. Ovi amateri ne zasluzuju da ih gleda 300 ljudi na utakmici. Bacanje para i uzaludno trosenje vremena...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 jul 2017, 09:06

Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu :)

Joj samo neka jos neko kritikuje posjetu i slicno. Ovi amateri ne zasluzuju da ih gleda 300 ljudi na utakmici. Bacanje para i uzaludno trosenje vremena...

:D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 jul 2017, 09:08

Protiv laznih igramo za tacno dve hefte :D Valjda se oporavimo od soka do tada...
PS. 12k bilo kazu na ss.ba. :salut:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 09:09

sarajevo46 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Bar se mozemo pohvaliti da smo amaterski klub sa najevcim brojem navijaca na svijetu :)

:D
Realno :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 jul 2017, 09:21

100%. Dvanaest milja gleda lika koji ne može od 30 centaršuteva pogodit peterac, il' veznjake koji normalna dva pasa ne mogu uvezat. Fudbal nam je u rangu šehidskih turnira a posjeta kao kod osrednjeg tima u Seriji A.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 09:22

muhamedhulk je napisao/la:Protiv laznih igramo za tacno dve hefte :D Valjda se oporavimo od soka do tada...
PS. 12k bilo kazu na ss.ba. :salut:
Jucer sam to napisao u par navrata ali niko nista ne cita jbt :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 jul 2017, 09:24

Posjeta bh. klubova u 1. pretkolu Europske lige:

Sarajevo - Zaria Balti 12.000
Željezničar - Zeta 8.858
Široki Brijeg - Ordabasy 3.100

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 08 jul 2017, 09:29

Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. J*** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 08 jul 2017, 09:29

Jest' i muka biti posjeceniji od navedenih. :kafa:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 08 jul 2017, 09:40

paulus je napisao/la:Niko ni da prne iz kluba , ma ni tihomira da pusti da nam makar zasmrdi. **** ti utrpanog i dan kad dodje ovdje , regionalna sila kaje. Gledam onu Rijeku sire Rujevicu za LP , nasli ljudi pravog strucnjaka i pustili ga da radi , kupuju pametno i vec su posli milione i milione uzimat za igrace. Tako se pravi sila regionalna a ne sa Calom Ihtijarevicem Ken choo jebote, isto komedija naka
A bilo bilo bolje da Tana nije bilo :lol:
I dalje se palite na price bordo (ne)prijatelja i mahale oko kluba koju su klub oderali do gole koze.
Poredis klub u kojem ljudi godinama obavljaju dobar posao, od vrh do cistacice. Tebe su jaro BOSNJE zavalile po ko zna koji put, nije Tan. Imao si priliku, sjebo si je i to ti je to.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jul 2017, 09:41

Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
cilj ti postavljen evropski plasman, ti ostvario to prije lige za prvaka, i do zadnjeg kola se borio za duplu.... :kafa:
ili što bi pitari rekli:
daj mu otkaz
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 30 gostiju.