Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlFantasista
- Kontakt:
A čime te ona može obradovati realno?Federer17 je napisao/la:Cudo bi bilo da legenda ne zna.
Ma bila me obradovala, ali evo izgleda uzalud sam se radovao...
Mada moram priznati da je neki dan umalo nisam zvao na palačinak.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la:Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa to i jeste alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la:Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la:Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
Doduse, kod nas se na njih vise loze predstavnici ljevicarskih stranaka kojima svaka desnica valja osim domace. A i svacije pare su im drage. S druge strane domaca kvazidesnica i nije bas za alt-right sto je dokaz da nemamo pravu desnicu u politickom svijetu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv. 
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa, bilo je nagovjestaja da nece pisati vise na chatu, koliko god to zvucalo nemoguce...IlFantasista je napisao/la:
A čime te ona može obradovati realno?![]()
Mada moram priznati da je neki dan umalo nisam zvao na palačinak.
Trebao si je zvati, nek dobije koju kilu. Meni je zao gledati ovako mrsavu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Radi se na tome, vjeruj miKawhi je napisao/la:Pa to i jeste alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la:Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la: Pa i ti si alt-right.
Doduse, kod nas se na njih vise loze predstavnici ljevicarskih stranaka kojima svaka desnica valja osim domace. A i svacije pare su im drage. S druge strane domaca kvazidesnica i nije bas za alt-right sto je dokaz da nemamo pravu desnicu u politickom svijetu.
Ovi alt-righteri su prva prepoznatljiva grupa koja je na tragu istine, ali previše su neozbiljni. Suština pred nosom, oni prave orbite oko nje
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
https://www.politicalcompass.org/test ajmo momci 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- IlFantasista
- Kontakt:
Meni nije, imat će kad da se deblja, sad je cakum pakum.Federer17 je napisao/la: Pa, bilo je nagovjestaja da nece pisati vise na chatu, koliko god to zvucalo nemoguce...![]()
Trebao si je zvati, nek dobije koju kilu. Meni je zao gledati ovako mrsavu.
Zato sad mo'š zaboraviti na palačinak.rasavoje je napisao/la:Sljedeci put kad te vidim, gotov si.
Kun fejekun!
- legenda reala
- Kontakt:
Ko dira ustipce
Kad se to zeni Fantasista
Kad se to zeni Fantasista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- IlFantasista
- Kontakt:
Šta te briga, svakako nećeš biti pozvan na svadbu. 
Kun fejekun!
Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Očigledno nije u Raduši ovdje.Besic je napisao/la:Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- IlFantasista
- Kontakt:
Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.
Ne nabacujem joj se, čisto da se zna.
Kun fejekun!
Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mrzim neorginalne stranice. Cista kopija od barenje emotivnih picoka Balasevicevim stihovima i one sa Kemalom Malovcicem.keno94 je napisao/la:Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Obaveza manjeIlFantasista je napisao/la:Šta te briga, svakako nećeš biti pozvan na svadbu.
Ma jok, ustipce zasluzuje nekog boljegFederer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Pa nabaci, sta faliIlFantasista je napisao/la:Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.