Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
A čime te ona može obradovati realno?Federer17 je napisao/la:Cudo bi bilo da legenda ne zna.
Ma bila me obradovala, ali evo izgleda uzalud sam se radovao...
Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la:Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
Pa to i jeste alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la:Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la:Pa i ti si alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la: Opće poznato je da fanovi alt-right pokreta imaju sklonost ka fegetizmu
Pa, bilo je nagovjestaja da nece pisati vise na chatu, koliko god to zvucalo nemoguce...IlFantasista je napisao/la:
A čime te ona može obradovati realno?![]()
Mada moram priznati da je neki dan umalo nisam zvao na palačinak.
Radi se na tome, vjeruj miKawhi je napisao/la:Pa to i jeste alt-right.Bosniacum Lilium je napisao/la:Prije bih rekao zdrav razum i kritičko promišljanjeKawhi je napisao/la: Pa i ti si alt-right.
Doduse, kod nas se na njih vise loze predstavnici ljevicarskih stranaka kojima svaka desnica valja osim domace. A i svacije pare su im drage. S druge strane domaca kvazidesnica i nije bas za alt-right sto je dokaz da nemamo pravu desnicu u politickom svijetu.
Meni nije, imat će kad da se deblja, sad je cakum pakum.Federer17 je napisao/la: Pa, bilo je nagovjestaja da nece pisati vise na chatu, koliko god to zvucalo nemoguce...![]()
Trebao si je zvati, nek dobije koju kilu. Meni je zao gledati ovako mrsavu.
Zato sad mo'š zaboraviti na palačinak.rasavoje je napisao/la:Sljedeci put kad te vidim, gotov si.
Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Očigledno nije u Raduši ovdje.Besic je napisao/la:Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
Mrzim neorginalne stranice. Cista kopija od barenje emotivnih picoka Balasevicevim stihovima i one sa Kemalom Malovcicem.keno94 je napisao/la:Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
Obaveza manjeIlFantasista je napisao/la:Šta te briga, svakako nećeš biti pozvan na svadbu.
Ma jok, ustipce zasluzuje nekog boljegFederer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Pa nabaci, sta faliIlFantasista je napisao/la:Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.![]()
Ne nabacujem joj se, čisto da se zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.