Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Očigledno nije u Raduši ovdje.Besic je napisao/la:Incest je zabranjen u svim okvirima.Federer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- IlFantasista
- Kontakt:
Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.
Ne nabacujem joj se, čisto da se zna.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Mrzim neorginalne stranice. Cista kopija od barenje emotivnih picoka Balasevicevim stihovima i one sa Kemalom Malovcicem.keno94 je napisao/la:Barenje emotivnih pičoka Huletovim stihovimakobe24 je napisao/la:Vratio se na fb prije par dana i sinoc mi iskoci neka stranica gdje se sprdaju sa Huletom. Posto sam tad morao nesto raditi, nisam je prelistao kako treba. Sad evo pokusavam da je nadjem i da se ismijem malo, ali ne ide, ne sjecam se kako je isao naziv.
Ima li neko da zna, tipujem na @belmina?
Na početku je bila dobra, imali dobrih stvari. Sad nešto me znam kakva je situacija, da li su "opali"
https://www.facebook.com/hulethegreat/
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Obaveza manjeIlFantasista je napisao/la:Šta te briga, svakako nećeš biti pozvan na svadbu.
Ma jok, ustipce zasluzuje nekog boljegFederer17 je napisao/la:Legendo, slazes li se ti da bi fantasista i ustipce bili pravi par?
Pa nabaci, sta faliIlFantasista je napisao/la:Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moras nekako mlade privuci. Vecinu ne zanima sustina koliko zabava.Bosniacum Lilium je napisao/la: Radi se na tome, vjeruj mi
Ovi alt-righteri su prva prepoznatljiva grupa koja je na tragu istine, ali previše su neozbiljni. Suština pred nosom, oni prave orbite oko nje
Pa nije vise srednji vijek da se daju domace zivotinje za zenu. Doduse, vjerujem da bi ona finog horoza za sebe donijela roditeljima.IlFantasista je napisao/la:Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- IlFantasista
- Kontakt:
Obzirom da se za prave djevojke u žargonu zna reći "dobra koka", onda i za nju jeste neki "fin horoz", ne može bilo kakav.

Zaslužuje boljeg, realno.
Ja bih se dvoumio između Juventusove Lige šampiona i nje, vjeruj mi, ali eto @legenda ti je sve rekao.Federer17 je napisao/la:
A sta bi tek dali da imaju ustipka....
legenda reala je napisao/la:
Pa nabaci, sta faliIlFantasista je napisao/la:Joj svi nešto provaljuju, a sve bi dali da imaju djevojku poput uštipka.![]()
Zaslužuje boljeg, realno.
Kun fejekun!
- Marsal
- Kontakt:
Eh šta mi se dogodi danas
nadrealna scena.
Vozam se na bajku i vidim neko auto 50-ak metara od mene, i ja pređem preko ceste na bajku, dakle opasnosti da izazovem nesreću ili nešto slično nije bilo ni 1% i prođe to auto poslije par sekunde pored mene kad gledam zaustavi se frajer i psuje kroz prozor
Kad izađe i poleti prema meni, hoće da se udara i vrišti na sav glas "Je l' se to meni smiješ?"
Reko šta ti je ljudino ne smijem se uopšte, naleti on i unosi mi se u facu i hoće da se udara (cijelo vrijeme moj haver uz mene) reko de eto pogriješio, ja sma kriv, izvini, samo me pusti neću ba probleme" ma jok on navro ko sivonja ali ne smije prvi udarit i ja se opet i opet izvinim i nekako se smiri.
Najveća scena je u tome da znam lika iz osnovne, stariji je možda 2 godine, riječ je o frajeru koji je visok 1.75 i ima 60 kila, pa mogli smo ga pojest ko iz pichke, a mi samo stali, ukipili se. Malo nas je uzeo i na fazon, moram priznat da ima volovska mu.da
I na kraju ja koji nisam kriv se izvinjavam debilu, bogte yebo šta sve čovjek mora progutat u ovoj državi. I na kraju on ispada sila, a ja pichka. Sad ni meni nije jasno što ga nisam patosirao jer sam se tukao i za dosta manje
Vozam se na bajku i vidim neko auto 50-ak metara od mene, i ja pređem preko ceste na bajku, dakle opasnosti da izazovem nesreću ili nešto slično nije bilo ni 1% i prođe to auto poslije par sekunde pored mene kad gledam zaustavi se frajer i psuje kroz prozor
Kad izađe i poleti prema meni, hoće da se udara i vrišti na sav glas "Je l' se to meni smiješ?"
Najveća scena je u tome da znam lika iz osnovne, stariji je možda 2 godine, riječ je o frajeru koji je visok 1.75 i ima 60 kila, pa mogli smo ga pojest ko iz pichke, a mi samo stali, ukipili se. Malo nas je uzeo i na fazon, moram priznat da ima volovska mu.da
I na kraju ja koji nisam kriv se izvinjavam debilu, bogte yebo šta sve čovjek mora progutat u ovoj državi. I na kraju on ispada sila, a ja pichka. Sad ni meni nije jasno što ga nisam patosirao jer sam se tukao i za dosta manje
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti ali ja bi sad tebe izlemao što ga nisi odvalio medju rogove kad ti se unio u facu.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
- Marsal
- Kontakt:
Upravu si 100%, pa ja bih sad sam sebe udaro, ali majkemi u tom trenutku nisam mogao vjerovat da lik toliko prosipa silu, a mogu ga presovatJuventinoVero je napisao/la:Nemoj se ljutiti ali ja bi sad tebe izlemao što ga nisi odvalio medju rogove kad ti se unio u facu.
- legenda reala
- Kontakt:
Samo si mu trebo reći hoš da ti jbm mater :p Marsale **** 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Marsal
- Kontakt:
Ja se još čovjeku izvinjavam, a nisam krivlegenda reala je napisao/la:Samo si mu trebo reći hoš da ti jbm mater :p Marsale ****
- tuzlak1987
- Kontakt:
Situacija sta god da uradis pogresno si uradio 
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Jbg ima tih situacija u životu gdje covjek žali što nije nešto uradio..nisam sklon nasilju ali kad mi takvi likovi dođu odma mi se spusti roletna na oči jer ne mogu seljakluka.
#ALLEGRIOUT
Jel vozio golfa 2
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Gti naravno, suvisno pitanje.
To je preduslov da budes ljakse, i široka okrugla glava.
To je preduslov da budes ljakse, i široka okrugla glava.
#ALLEGRIOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ti si onda dobro prosao, sta bi bilo da je bio vozac dvojke 
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.