Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Hairlija
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 13:46

Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Htjeli vi to priznati ili ne al' tako je.
Da je vise ljudi kao njih koji su voljni dici svoj klub na visu razinu kao on bili bi glavni na Balkanu
Hajmo sad svi jednu cestitku da uputite Big Bleksu :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2010, 13:55

Hairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Da je vise ljudi kao njih koji su voljni dici svoj klub na visu razinu kao on bili bi glavni na Balkanu
evo : čestitam :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 avg 2010, 13:58

Hairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Još vam samo Fahro Radončić treba. Znaš da je bila ona priča kako će Fahre kupiti Sarajevo i nazvati ga FK Avaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2010, 13:58

Mislio sam da ce biti kao prethodni al et Big Blekonja nije los al tek cemo da sad vidimo Sarajevo pobjedilo 3 kuci koje ko oni a nisu mogli Slaviju dobit...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 14:05

Arogantni je napisao/la:

Mislio sam da ce biti kao prethodni al et Big Blekonja nije los al tek cemo da sad vidimo Sarajevo pobjedilo 3 kuci koje ko oni a nisu mogli Slaviju dobit...
A nek ste vi dobili Travnik i Slobodu.
Jeli bio i jedan opasan start u Tuzli?NIJE
u travniku imate igraca vise dobijete penal,pa sta hocete vise?
I Hapoel igrao mesarski?
Sta bi sa Gancevom,Bajrom i njemu slicnim?Pojacanja samo taka
Dajte ba budite realni,Zuji zafalilo za proizvodnju kafetina i analigna pa uzeo svu lovu..
Osim vam isplacuje plate igracima :roll:

Sarajevo je za ovu godinu napravilo iskorak koji niko nije ocekivao a za sve je to zasluzan gdin. Blekic
Covjek ima i drugih firmi,porodicu al' Sarajevo mu je od skupstine klub postalo glavna zanimacija(cak i ispred porodice)
Znam da necete priznati al' vecina bi voljela u upravi imati Zijada Blekica,Nijaza Gracica pa sto da ne i Fahrudina Radoncica(ovaj zadnji ima dovoljno love da kupi citavu ligu,mislim sto se tice igraca)

Zijad Blekic grabi krupnim koracima prema naprijed i ja mu u tome cestitam a trebali bi i vi :!:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 24 avg 2010, 14:21

Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...

http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 avg 2010, 14:24

Dule 078 je napisao/la:Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...

Jao, baš me čudi, odkud Blekić da je loš? Pa on je ugledan, pošten i čestit građanin ove države. Ali, nećemo o njemu, nije tema za Blekića, iako isti ima veze sa Premijer ligom.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 14:24

A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim! :D :D :D

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 14:29

MinistaR je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...

Jao, baš me čudi, odkud Blekić da je loš? Pa on je ugledan, pošten i čestit građanin ove države. Ali, nećemo o njemu, nije tema za Blekića, iako isti ima veze sa Premijer ligom.
Ma ja,kod nas ako imas love odmah si lopov
Samo da napomenem da je Zijad Blekic clan bordo prijatelja,sigurno nebi bio tu da je neki muljator jer je poznato da su se BP borili i na kraju izborili za bolje Sarajevo
a sto se tice koja je stranka to mene uopste nezanima,bitno je da on radi dobro u klubu i oko njega..
A ono sto treba ostale da zainteresuje je to da Big Bleks pregovara sa presjednikom Hajduka(mislim da se Svagusa prezime) u vezi kodeksa o navijacima,on ce zapoceti tu temu a nada se da ce i ostali to uvaziti.
Jos da pocne pregovore sa ostalim u vezi udruzenje premijerligasa BIH pa gdje bi mu bio kraj

Svi smo mi Blekic !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 avg 2010, 17:57

Treba da znaš da ovu stranicu uređuje Safa Oručević a zna se da je on u drugim šemama.Sve su to stranačka posla, sad preko navijača hoće da dobiju glasove.Neznam za tog Blekića, za Safu znam da je kriminalac kao i bar 99% naših političara.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 24 avg 2010, 18:03

aj priznaj al iskreno, koliko ga puta bacis na tog gospodina dnevno, al iskreno? :D

tek su 4 kola odigrana, igrali ste 3 kuci i imali lukavicu koja ti dodje kao domaca, od te 4 dobili ste 3 i odma si se nesto digao, pomalo hairlija pomalo...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 18:08

Baltazar je napisao/la:aj priznaj al iskreno, koliko ga puta bacis na tog gospodina dnevno, al iskreno? :D

tek su 4 kola odigrana, igrali ste 3 kuci i imali lukavicu koja ti dodje kao domaca, od te 4 dobili ste 3 i odma si se nesto digao, pomalo hairlija pomalo...
Nisam nastran kao vas trener ;) ,zar nije zanimljivo da se uglavnom javljaju iz plavog tabora i kude Blekica.
I nije sve ni u rezultatima,treba imati zrdavu atmosferu u i oko kluba da bi se postigli rezultati.
Mi imamo zdravu upravu a rezultati ce samo doci! Da neces mozda da kazes da Zujo radi bolje od Blekica? :roll:

mozete pricati sta hocete al' vi zavidite sto mi imamo gdin. Blekica
Ovim putem molim @pile87 da realno i objektivno prokmentarise Blekica jer je on ovdje na forumu uz Stoleta jedini realan momak koji navija za zelju.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 24 avg 2010, 18:13

nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2010, 18:16

Linus Torvalds je napisao/la:A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim! :D :D :D
To mu je jedina mana.Ne volim komuniste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 18:18

Baltazar je napisao/la:nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)
Zbog cega mislis da je ulizivanje,ja sve sto pricam,pricam sa argumentima.
nemoj nista misliti nego samo crno na bijelo!
Cekam!

Linus Torvalds

Post Postao/la Linus Torvalds » 24 avg 2010, 18:21

FK Sarajevo je napisao/la:
Linus Torvalds je napisao/la:A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim! :D :D :D
To mu je jedina mana.Ne volim komuniste :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Nevolimo ni mi tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 18:25

Hairlija je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)
Cekam!
Evo ti paša, crno na bijelo pa malo procitaj o kakvom okorijelom kriminalcu je rijec...crno na bijelo,doslovno...izvoli:

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 24 avg 2010, 18:31

drop je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
Cekam!
Evo ti paša, crno na bijelo pa malo procitaj o kakvom okorijelom kriminalcu je rijec...crno na bijelo,doslovno...izvoli:

sve ti je iznad rekao mujoisuljo
Treba da znaš da ovu stranicu uređuje Safa Oručević a zna se da je on u drugim šemama.Sve su to stranačka posla, sad preko navijača hoće da dobiju glasove.Neznam za tog Blekića, za Safu znam da je kriminalac kao i bar 99% naših političara.
Danas placenickih tekstova ima na sve strane,posebno pred izbore.Ovo je prezvakano.
Daj dokaz nemojte se vazda vrtiti oko jedne te iste stvari.
Jednostavno priznajte zavidite nam na Big Bleksu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 avg 2010, 18:36

Ne znam zašto onda pišete na ovoj stranici i zašto ste ikako clanovi foruma, ako je Safa Oručević koji vam toliko smeta nju uređuje.
Pravite parole i javno ofirate portal na kojem svakodnevno pišete :o :shock:
Za mene, klasicno licemjerstvo i dvolicnost.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2010, 18:37

Linus Torvalds je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Nevolimo ni mi tebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tako je i najbolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.