Htjeli vi to priznati ili ne al' tako je.
Da je vise ljudi kao njih koji su voljni dici svoj klub na visu razinu kao on bili bi glavni na Balkanu
Hajmo sad svi jednu cestitku da uputite Big Bleksu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
evo : čestitamHairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Da je vise ljudi kao njih koji su voljni dici svoj klub na visu razinu kao on bili bi glavni na Balkanu
Još vam samo Fahro Radončić treba. Znaš da je bila ona priča kako će Fahre kupiti Sarajevo i nazvati ga FK AvazHairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Hairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
A nek ste vi dobili Travnik i Slobodu.Arogantni je napisao/la:Hairlija je napisao/la:Ova liga jedino moze napredovati sa ljudima kao sto je gdin. Zijad Blekic
Mislio sam da ce biti kao prethodni al et Big Blekonja nije los al tek cemo da sad vidimo Sarajevo pobjedilo 3 kuci koje ko oni a nisu mogli Slaviju dobit...
Jao, baš me čudi, odkud Blekić da je loš? Pa on je ugledan, pošten i čestit građanin ove države. Ali, nećemo o njemu, nije tema za Blekića, iako isti ima veze sa Premijer ligom.Dule 078 je napisao/la:Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
Ma ja,kod nas ako imas love odmah si lopovMinistaR je napisao/la:Jao, baš me čudi, odkud Blekić da je loš? Pa on je ugledan, pošten i čestit građanin ove države. Ali, nećemo o njemu, nije tema za Blekića, iako isti ima veze sa Premijer ligom.Dule 078 je napisao/la:Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...
Treba da znaš da ovu stranicu uređuje Safa Oručević a zna se da je on u drugim šemama.Sve su to stranačka posla, sad preko navijača hoće da dobiju glasove.Neznam za tog Blekića, za Safu znam da je kriminalac kao i bar 99% naših političara.Dule 078 je napisao/la:Zainteresovalo me malo ko je taj Blekić,čim se bavi itd, kad ga toliko hvalite i u takvim ljudima vidite rješenje za spas fudbala u Bih. Iz tog razloga sam stavio njegovo ime na google i informacije o njemu sa prvog sajta na koji me google odveo,nisu mi se dopale nimalo.Evo...
Nisam nastran kao vas trenerBaltazar je napisao/la:aj priznaj al iskreno, koliko ga puta bacis na tog gospodina dnevno, al iskreno?![]()
tek su 4 kola odigrana, igrali ste 3 kuci i imali lukavicu koja ti dodje kao domaca, od te 4 dobili ste 3 i odma si se nesto digao, pomalo hairlija pomalo...
To mu je jedina mana.Ne volim komunisteLinus Torvalds je napisao/la:A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim!![]()
![]()
Zbog cega mislis da je ulizivanje,ja sve sto pricam,pricam sa argumentima.Baltazar je napisao/la:nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)
Nevolimo ni mi tebeFK Sarajevo je napisao/la:To mu je jedina mana.Ne volim komunisteLinus Torvalds je napisao/la:A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Evo ti paša, crno na bijelo pa malo procitaj o kakvom okorijelom kriminalcu je rijec...crno na bijelo,doslovno...izvoli:Hairlija je napisao/la:Zbog cega mislis da je ulizivanje,ja sve sto pricam,pricam sa argumentima.Baltazar je napisao/la:nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)
nemoj nista misliti nego samo crno na bijelo!
Cekam!
sve ti je iznad rekao mujoisuljodrop je napisao/la:Evo ti paša, crno na bijelo pa malo procitaj o kakvom okorijelom kriminalcu je rijec...crno na bijelo,doslovno...izvoli:Hairlija je napisao/la:Zbog cega mislis da je ulizivanje,ja sve sto pricam,pricam sa argumentima.Baltazar je napisao/la:nista ja nisam rekao protiv Blekica, samo mislim da ga ti malo prerano dizes u visine, li kje tek dosao, zatekao lose stanje i sad se normalno malo vise angazovao (mada mislim da je tu vise ulizivanja nego pravog rada ali ok), i kod nas je bilo tako prosle godine, ove vec slabije (sto se tice uprave)
nemoj nista misliti nego samo crno na bijelo!
Cekam!
Danas placenickih tekstova ima na sve strane,posebno pred izbore.Ovo je prezvakano.Treba da znaš da ovu stranicu uređuje Safa Oručević a zna se da je on u drugim šemama.Sve su to stranačka posla, sad preko navijača hoće da dobiju glasove.Neznam za tog Blekića, za Safu znam da je kriminalac kao i bar 99% naših političara.
Tako je i najboljeLinus Torvalds je napisao/la:Nevolimo ni mi tebeFK Sarajevo je napisao/la:To mu je jedina mana.Ne volim komunisteLinus Torvalds je napisao/la:A nisam ni znao da je on SDP-ovac. Sad ga i ja volim!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.