Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Vidim pitari da vas je uhvatila euforija, igrali ste 4 tekme u Sarajevu, od toga tri na Kosevu, i imate 9 bodova.
Prosle godine ste razvalili Slaviju u Lukavici, dobili Zrinjskog i Celika i remizirali sa Slobodom na Kosevu a to znaci 10 bodova i za razliku od prosle godine imate bod manje. Ovo mi je u prici danas rekao jedan vas navijac koji nije tako euforican kao vi jer zna da pravi ispiti tek dolaze. Kaze dobri smo, imamo novog Papeta ali ako izgubimo u Banovicima **** ti nas.
Prosle godine ste razvalili Slaviju u Lukavici, dobili Zrinjskog i Celika i remizirali sa Slobodom na Kosevu a to znaci 10 bodova i za razliku od prosle godine imate bod manje. Ovo mi je u prici danas rekao jedan vas navijac koji nije tako euforican kao vi jer zna da pravi ispiti tek dolaze. Kaze dobri smo, imamo novog Papeta ali ako izgubimo u Banovicima **** ti nas.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Danas placenickih tekstova ima na sve strane,posebno pred izbore.Ovo je prezvakano.
Daj dokaz nemojte se vazda vrtiti oko jedne te iste stvari.
Jednostavno priznajte zavidite nam na Big Bleksu[/quote]
evo ti jedan konkretan dokaz...moj otac radi u firmi u kojoj je Blekic vecinski vlasnik a nisu dobili platu vec 2 god to jest od kada jeon preuzeo samo obecava nista konkretno....
Ostali detalji koja firma i sl. ako zelis na pp. ali to je samo jedan od dokaza o kakvom se covjeku radi.......
zato i ja mislim da on niej osoba koju treba''dizati''u visine
Jednostavno priznajte zavidite nam na Big Bleksu[/quote]
evo ti jedan konkretan dokaz...moj otac radi u firmi u kojoj je Blekic vecinski vlasnik a nisu dobili platu vec 2 god to jest od kada jeon preuzeo samo obecava nista konkretno....
Ostali detalji koja firma i sl. ako zelis na pp. ali to je samo jedan od dokaza o kakvom se covjeku radi.......
zato i ja mislim da on niej osoba koju treba''dizati''u visine
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
C.Ronaldo_9 je napisao/la:Danas placenickih tekstova ima na sve strane,posebno pred izbore.Ovo je prezvakano.
Jednostavno priznajte zavidite nam na Big Bleksu
zato i ja mislim da on niej osoba koju treba''dizati''u visine[/quote]
2g

Dobro lopov,bitanga nitkov i ostalo al' nama valja.JASNO?
Zivimo u zabludi?OK,blago vama onda se beze radujemo vama to treba da odgovara a ne da brine zar ne?
@drop
Znas onu U inat Svima

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Vjeruj da nisam to znao, znao sam za ovo biznis.ba i još neke.drop je napisao/la:Ne znam zašto onda pišete na ovoj stranici i zašto ste ikako clanovi foruma, ako je Safa Oručević koji vam toliko smeta nju uređuje.
Pravite parole i javno ofirate portal na kojem svakodnevno pišete![]()
![]()
Za mene, klasicno licemjerstvo i dvolicnost.
Ako je tako onda molim moderatore da budu fini i banuju me sa ovog foruma.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kad vec pricamo o problemima u ligi i sta bi trebalo poboljsati,mislim da je jedan od vecih problema to sto nam prvak moze biti ekipa sa onako netalentovanim igracima,koji su totalno limitirani i od kojih je bilo bar 5 boljih ekipa. Ali svakom iole normalnom je bilo jasno sta povratak Nijaza Brkovica u nas fudbal znaci. Kolika je to tragedija,najbolje je pokazala utakmica protiv Hapoela,koja je od pracenja Premijer lige odvratila mnoge ljude koji su komentarisali ako nam je ovakav prvak,pa kakvi su onda ostali!!!
A da nije bilo takvog osvajanja titule i tog Zeljinog "nastupa" u Evropi,prosjecni ljubitelji sporta bi mahom komentarisali o velikom napretku nase lige gledajuci nastupe Sirokog i Zrinjskog,pa cak donekle i Borca ali manje.
Sve to je jedan objektivan problem kojeg ne treba zanemarivati.
A da nije bilo takvog osvajanja titule i tog Zeljinog "nastupa" u Evropi,prosjecni ljubitelji sporta bi mahom komentarisali o velikom napretku nase lige gledajuci nastupe Sirokog i Zrinjskog,pa cak donekle i Borca ali manje.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nadam se da si veceras popratio prolazak Hapoela u grupnu fazu lige prvaka. Malo je reci da si ogranicen..Neprilagodjen je napisao/la:Kad vec pricamo o problemima u ligi i sta bi trebalo poboljsati,mislim da je jedan od vecih problema to sto nam prvak moze biti ekipa sa onako netalentovanim igracima,koji su totalno limitirani i od kojih je bilo bar 5 boljih ekipa. Ali svakom iole normalnom je bilo jasno sta povratak Nijaza Brkovica u nas fudbal znaci. Kolika je to tragedija,najbolje je pokazala utakmica protiv Hapoela,koja je od pracenja Premijer lige odvratila mnoge ljude koji su komentarisali ako nam je ovakav prvak,pa kakvi su onda ostali!!!

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Neprilagodjen
- Kontakt:
A zasto ti vrijedjas nekoga ko ima drugacije misljenje?
Poradi malo na kominikaciji,ne mozemo svi misliti isto,niti je ovo zeljozeljo.ba,nego sportsport.ba.
Ako hoces sajt gdje imas sve istomisljenike,idi na org....
Poradi malo na kominikaciji,ne mozemo svi misliti isto,niti je ovo zeljozeljo.ba,nego sportsport.ba.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da si imalo pametan, pa se osvrnuo i na drugu stranu te svoje price, pa rekao: "Pa dobro Hapoel je istina i jak protivnik, imaju dobre napadace, odbranu, igrace, itd." Ali ne, glavno je da si ispao mangup pa rekao kako Zeljo bruka drzavu. To je prva evropska utakmica koja je dosla nakon dugog posta. Sta je bilo na Kosevu ???Neprilagodjen je napisao/la:A zasto ti vrijedjas nekoga ko ima drugacije misljenje?
Zasto ne kazes da je Hapoel pregazio sve poslije Zelje??? Zato sto nisi objektivan, i zato zasluzujes kritike za svoju licnost, jer i dalje mislim da si ogranicen.. Odn. ogranicenog razmisljanja, sto je opet jedno te isto..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ja sam objektivan i uvijek cu pohvaliti ono sto je dobro u nekom klubu,eto naprimjer vi imate,uz Sarajevo, najbolje navijace,i brojcano,i na Grbavici i na gostovanjima,cak i na forumu vas je najvise,a i to je neki pokazatelj velicine kluba.Imate i dobrog trenera.Steta sto je gay,ali to nije relevantno za ovu raspravu..
Ali nemoj traziti od mene da hvalim NG ili igracki kadar Zelje.
Dok je Zeljo bio Zeljo,vjeruj mi na rijec da nijedan od ovih 18 ne bi mogao biti ni na klupi.
Ali nemoj traziti od mene da hvalim NG ili igracki kadar Zelje.
Dok je Zeljo bio Zeljo,vjeruj mi na rijec da nijedan od ovih 18 ne bi mogao biti ni na klupi.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 25 avg 2010, 00:44, ukupno mijenjano 3 puta.
ev ako cemo realno cluj nije nista slabiji od tog hapoela .....pa nismo dozivjel i sramotu ....i sta za kosevo kazes???? pa i tamo ste izgubili?? ili nisam dobro vidio ....Baja_Zvjerka je napisao/la:Da si imalo pametan, pa se osvrnuo i na drugu stranu te svoje price, pa rekao: "Pa dobro Hapoel je istina i jak protivnik, imaju dobre napadace, odbranu, igrace, itd." Ali ne, glavno je da si ispao mangup pa rekao kako Zeljo bruka drzavu. To je prva evropska utakmica koja je dosla nakon dugog posta. Sta je bilo na Kosevu ???Neprilagodjen je napisao/la:A zasto ti vrijedjas nekoga ko ima drugacije misljenje?
Zasto ne kazes da je Hapoel pregazio sve poslije Zelje??? Zato sto nisi objektivan, i zato zasluzujes kritike za svoju licnost, jer i dalje mislim da si ogranicen.. Odn. ogranicenog razmisljanja, sto je opet jedno te isto..
a admini ako citate ovo covjek direktno vrijedja drugog forumasa zbog drugacijeg razmisljanja...
kako ste osvojili titulu to vi najbolje znate ako je posteno halal al nemojte se praviti cvjecke .... hapoel je za mene dosta pokazao
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Drugar u tome i jeste najvece zlo,sto ce taj koji bi me trebao zastititi od vrijedjanja,cim dodje na forum i procita moj post,istog trenutka ga i obrisati jer nije po njegovom ukusu i ne velica Zelju,vec jednostavno iznosim istinu koju svi objektivni vide....To mi se desilo vec 30 puta,a nikad nisam uvrijedio nikoga,jer jednostavno nisam tako vaspitan,a pogotovo to necu uraditi u ovom mjesecu.a admini ako citate ovo covjek direktno vrijedja drugog forumasa zbog drugacijeg razmisljanja...
nepametuj taj Cluj je te godine sa istom ekipom s kojom je igrao protiv nas uz dva pokjacanja igrao protiv rome u ogtima i pobijedio i igrao nerjeseno sa CELZIJEM -1-1 et tako da to bacis macku pod rep...znaci ista jacvina protivnika e sad kako je ko dosao do kval za ligu prvaka ostaje pitanje!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:ev ako cemo realno cluj nije nista slabiji od tog hapoela .....pa nismo dozivjel i sramotu ....i sta za kosevo kazes???? pa i tamo ste izgubili?? ili nisam dobro vidio ....Baja_Zvjerka je napisao/la:Da si imalo pametan, pa se osvrnuo i na drugu stranu te svoje price, pa rekao: "Pa dobro Hapoel je istina i jak protivnik, imaju dobre napadace, odbranu, igrace, itd." Ali ne, glavno je da si ispao mangup pa rekao kako Zeljo bruka drzavu. To je prva evropska utakmica koja je dosla nakon dugog posta. Sta je bilo na Kosevu ???Neprilagodjen je napisao/la:A zasto ti vrijedjas nekoga ko ima drugacije misljenje?
a admini ako citate ovo covjek direktno vrijedja drugog forumasa zbog drugacijeg razmisljanja...
kako ste osvojili titulu to vi najbolje znate ako je posteno halal al nemojte se praviti cvjecke .... hapoel je za mene dosta pokazao
Jarane, Hapoel bi poj'o tog Cluja..

Hoces da kazes da je Cluj bolji od Salzburga, od Aktobe-a, od Zelje mozda

Nikoga nisam vrijedjao, nego sam obrazlozio svoj komentar. Samo jednu stranu price gleda, i prica kako Zeljo bruka drzavu, a nece da kaze da je Hapoel stroj ekipa, koja je i usla u ligu prvaka. Fkt smijesno.
Jesmo li unisteni na Kosevu ??
Tvoj problem nije da li bi neko tada bio u prvoj postavi Zelje, niti si o tome pricao. Rekao si da je se Zeljo obrukao, a dobio je protivnika koji je jaci i od Anderlechta, i od Partizana, i od Dinama, i od Salzburga, itd. a Zeljeznicar je igrao prvu evropsku tekmu nakon dugo godina, i 2,3 igraca su prije toga samo vidila teren van BiH.
Stvarno mi niste jasni. Ajde uredu podjebavanje zbog poraza, itd. Ali pricati gluposti i neistine kako je 5 ekipa makar prosle sezone bilo bolje od Zelje, kako smo sve kupili, itd. je fkt smijesno. Borite se za Evropu, a na Kosevu Sarajevo ne moze primirisati golu Zelje, a prije toga razvalili Slaviju u gostima.
Uhh.. odoh, iznervirao sam se..
Laku noc
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nepametuj taj Cluj je te godine sa istom ekipom s kojom je igrao protiv nas uz dva pokjacanja igrao protiv rome u ogtima i pobijedio i igrao nerjeseno sa CELZIJEM -1-1 et tako da to bacis macku pod rep...znaci ista jacvina protivnika e sad kako je ko dosao do kval za ligu prvaka ostaje pitanje!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
To je bila sala ako niste skontali.. ALi evo sada valjda znate, braaavooooo....tumadre je napisao/la:ma nije cluj bolji od zelje, jesi ti lud ??![]()
![]()

Po vama, i Cluj bi Zelju nakantao sa 5 komada, ali ne i vas, vama nisu mogli niti jedan gol prednosti dati..
P.S. Ko je otisao tada Cluju iz te ekipe u odnosu na onu koja je sa vama igrala, i koliko su bitne te utakmice bile, i koliki faktor srece, a opet jesu li kuci gubili, itd.
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 25 avg 2010, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
jel to sve sto imas reci ... mozda nesto ARGUMENTOVANOtumadre je napisao/la:ma nije cluj bolji od zelje, jesi ti lud ??![]()
![]()
klub NIJE NAPUSTIO NIJEDAN IGRAC IZ PRVIH 11 koji su igrali protiv celzijai rome...sa romom je bila prva utakmica lige prvaka i bila je JAKO bitna za romu ....Baja_Zvjerka je napisao/la:To je bila sala ako niste skontali.. ALi evo sada valjda znate, braaavooooo....tumadre je napisao/la:ma nije cluj bolji od zelje, jesi ti lud ??![]()
![]()
![]()
Po vama, i Cluj bi Zelju nakantao sa 5 komada, ali ne i vas, vama nisu mogli niti jedan gol prednosti dati..
P.S. Ko je otisao tada Cluju iz te ekipe u odnosu na onu koja je sa vama igrala, i koliko su bitne te utakmice bile, i koliki faktor srece, a opet jesu li kuci gubili, itd.
Nikada novinari BIH nisu demantovali sebe,Maksa nije otisao u cluj klub sa kojim je FKS igralo nego u drugi sa istim imenom.johnnyHZ je napisao/la:nepametuj taj Cluj je te godine sa istom ekipom s kojom je igrao protiv nas uz dva pokjacanja igrao protiv rome u ogtima i pobijedio i igrao nerjeseno sa CELZIJEM -1-1 et tako da to bacis macku pod rep...znaci ista jacvina protivnika e sad kako je ko dosao do kval za ligu prvaka ostaje pitanje!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Koliko su igrali ti isti u Rumuniji, od koga je Cluj jos izgubio u toj grupi, zavrsi sve.. Ajde...
Da li je Cluj bolja ekipa od Rome?? Da li je Borac bolji od Celika?? Bezbroj je primjera nekog sretnog uspjeha, okolnosti, itd. a Hapoel to nije imao, nego je sujevjerno u 6 utakmica lagano pokazao ko je glavni na terenu.
Da li je Cluj bolja ekipa od Rome?? Da li je Borac bolji od Celika?? Bezbroj je primjera nekog sretnog uspjeha, okolnosti, itd. a Hapoel to nije imao, nego je sujevjerno u 6 utakmica lagano pokazao ko je glavni na terenu.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.