Tan super
Valentin super
Cala super
Rezultati super
Bas smo nezahvalni
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja i takvi kao ja imamo pravo na mišljenje i ja o klubu kojeg volim ne mogu negativno pricati i siriti lazi, kao sto ti radis. Reci mi, ko je iz kluba ikada rekao "Doci ce Emir Spahic" ili "Stadion ce bit gotov tad i tad". Niko. Ali, kad ljudi imaju interese kao ti, kad ih se nabije nogom onda se naprave lazi, spinovi, konstrukcije, price i sta sve ne, da se svoj interes zataska. Ponesi protiv Zrinjskog par piroski sa sirom iz pekare tvog druga menadžerčiću pa se vidimo na Istoku, tu sam ja iznad ulaza.Evander je napisao/la:Ti i takvi kao ti, koji zivite na racun kluba, najveci ste neprijatelji tog kluba.
Je li te iti malo stid?
Vise ba ni djeca ne puse tu vasu izlizanu pricu i lazi. U ostalom, eto prvenstva. Vidjet cemo koliko ste navijaca uspjeli otjerati ove sozone. Vidjet cemo kako ce se navijaci odnositi i prema vama i prema kineskom hostapleru.
Kad ce Bordo arena, hoce li nam Spahic doci?
Sta cete jos slagati ne bi li sakrili svoj nerad i katastroflane rezultate unazad dvije godine, ne bi ste li sakrili da nikad gore nismo stajali nego sad?
To je toOsmanhodzicBuco je napisao/la:Svi ste jako nezahvalni... Svo nezadovoljsto koje je u vama iskaljujete na Mehmeda koji je objektivno najsvjetlija tacka fk sarajev. Najbolji trener lige, covjek koji nas je izvadio iz go.vana, odveo nas u europu. Bili na korak do titule,a kasnili 11 bodova kad je Cala doso. Igrali finale kupa, pobijedili sablica u po listice, sablica koji je razbio i zelju i zrinjskog...i onda na LUTRIJU izgubimo kup a isto tako i ispadnemo iz EL... Znaci da smo dobili penale protiv Listice i Zarie, tukli bi onoga ko kaze nesto protiv Cale... Nemamo bolje rjesenje. Bolje Cala nego da idemo ko i svake godine Jovo na novo... Sreca pa je valentin pametan i ne donosi odluke emocijama nego razumom...
I najjaca stvar na forumu je kad 3,4 covjeka pocnu nekog kritikovati, i onda ide vozić...svi pocinju da pljulju a yebi me usta ako znaju sto pljuju i ako imaju svoj stav...
Ja pricam lazi?saskend444 je napisao/la:Ja i takvi kao ja imamo pravo na mišljenje i ja o klubu kojeg volim ne mogu negativno pricati i siriti lazi, kao sto ti radis. Reci mi, ko je iz kluba ikada rekao "Doci ce Emir Spahic" ili "Stadion ce bit gotov tad i tad". Niko. Ali, kad ljudi imaju interese kao ti, kad ih se nabije nogom onda se naprave lazi, spinovi, konstrukcije, price i sta sve ne, da se svoj interes zataska. Ponesi protiv Zrinjskog par piroski sa sirom iz pekare tvog druga menadžerčiću pa se vidimo na Istoku, tu sam ja iznad ulaza.Evander je napisao/la:Ti i takvi kao ti, koji zivite na racun kluba, najveci ste neprijatelji tog kluba.
Je li te iti malo stid?
Vise ba ni djeca ne puse tu vasu izlizanu pricu i lazi. U ostalom, eto prvenstva. Vidjet cemo koliko ste navijaca uspjeli otjerati ove sozone. Vidjet cemo kako ce se navijaci odnositi i prema vama i prema kineskom hostapleru.
Sta cete jos slagati ne bi li sakrili svoj nerad i katastroflane rezultate unazad dvije godine, ne bi ste li sakrili da nikad gore nismo stajali nego sad?
Svepametni i svesposobni menadzercicu, fino isprintas svoj cv (ako ista pise u njemu) i pravac titova 38/b Sabrini odneses i kazes evo me ja dosao, mada nema se hrabrosti za to, niti znanja, jer da znas, kao sto ne znas, ne bi postavljao takva pitanja i zivio u spinu i lazima svojim. Sramota ko se sve danas naziva navijacem Sarajeva i dobro je pa smo ikako zivi ko klub. Tacno nam ne trebaju Zeljeznicari i drugi rivali, pored Evandera i slicnih.Evander je napisao/la:Ja pricam lazi?saskend444 je napisao/la:Ja i takvi kao ja imamo pravo na mišljenje i ja o klubu kojeg volim ne mogu negativno pricati i siriti lazi, kao sto ti radis. Reci mi, ko je iz kluba ikada rekao "Doci ce Emir Spahic" ili "Stadion ce bit gotov tad i tad". Niko. Ali, kad ljudi imaju interese kao ti, kad ih se nabije nogom onda se naprave lazi, spinovi, konstrukcije, price i sta sve ne, da se svoj interes zataska. Ponesi protiv Zrinjskog par piroski sa sirom iz pekare tvog druga menadžerčiću pa se vidimo na Istoku, tu sam ja iznad ulaza.Evander je napisao/la:Ti i takvi kao ti, koji zivite na racun kluba, najveci ste neprijatelji tog kluba.
Je li te iti malo stid?
Laz je da je kinez najgora ublega u svijetu fudbala?
Laz je da Valentin od dolaska nije apsulutno nista napravio, osim rezanja troskova?
Laz je da niko od kineza ne mari za klub niti sekunde?
Laz je da je Cala opstinar i da je zastario trener, koji nigdje nije uspio neki trag ostaviti?
Laz je da su rezultati katastrofalni?
Laz je da igramo nikad gori i negledljiviji fudbal?
Laz je da smo slagani za kamp, koji nije ni K od kampa?
Laz je da se igraju sa ugledom kluba?
Laz je da smo popusili ko zna koji prelazni rok zaredom?
Naravno da niko iz kluba nece javno reci, ali imate svoje potrecke po novinarima koji pisu sta im i kad im naredite. Vise ste postali ofirni.
U ostalom, eto prvenstva. Niti malo ugodno vam u lozama nece biti, vjeruj mi. Klub bolje da se ugasi, nego da ga vode neznalice, lopovi i hostapleri kao vi sto ste.
A o mom intresu mogu pricati oni koji me poznaju. Ja intres niti sam imao, niti ga imam. Jedino sto imam je zrav razum i mogucnost da samostalno razmiljsam i donosim zakljucke, koji se vama ocito ne svidaju, jer vam ne odgovaraju. Ja vam nisam balavac kojem cete mozak oprati, a vise ni balavcima ne mozete, jer ste usrrali i sefa i stanicu. Vise nazad nema. Najnesposobniji ste i najpokvareniji koji su ikad sjedili u prostorijama FK Sarajevo.
Inace, ja godinama idem na zapad. Mozes me iz loze vidjeti, nikakav problem.
uzeli me na foru... kuknjavaHigh je napisao/la:Ti si već kupio sezonsku.Evolution87 je napisao/la:Cuj ti njih preporucuju ove neke pakete za sezonske **** ih otac, ja bi njima preporucio da se uozbilje i dovedu pojacanja inace ce ih gledati milja navijaca.
Koje godine?saskend444 je napisao/la:Nije još počela druga faza gradnje u kojoj će biti zgrada. To ide na do kraja godine. Tereni izgledaju fantastično. Kakve uslove imaju... Vitez mora pasti!HeraklitMracni je napisao/la:Gledam slike sa kampa , pa nista ovdje ne napreduje , znal ko sta se treba zavrsiti ovdje jos ?? gdje su te zgrade ?
Od koga mozemo ponuditi vise?saskend444 je napisao/la:Nece. Nit ce Said imati 20.000 ako dodje, nit Ahmetovic ima 15.000, nit Saric 12.000, niti nas klub raspolaze sa visemilionskim budzetima za plate. Kakve crne nule i ilizuje i pravljenje nekog laznog pritiska u startu. Cinjenica je da klub dobro stoji finansijski i da nesto vise moze ponuditi od drugih, a uz to je redovno. Sasvim dovoljno.Besic je napisao/la:Said ce imat platu 20 000
saskend444 je napisao/la:Razumijem u potpunosti nezadovoljstvo što odlazi najbolji strijelac iz prošle sezone i meni samom je žao, ali treba biti realan. Čovjek hoće da ide, svim silama. Odbio je produženje ugovora, ovaj rahatluk i status kod navijača želi svjesno da zamijeni negdje gdje misli da će mu biti bolje. Hvala ti za sve, idemo dalje bez tebe. Nije Benko Sarajevo, niti bilo ko drugi. Ne treba ga dana oplakivati jer je pored svega sto mu je klub dao, u situaciji kada je par mjeseci bio bez kluba samovoljno podnio i želio zahtjev za odlazak.
Prijatelju povedi Calu kuci neka ti trenira ukucane pa za dva mjeseca necete nista imati. Lupaj ti koliko hoces daj nabroji mi titule i pehare koje je cala kao trener osvoji, Naproji tri utakmice na kosevu da je raja citavu utakmicu odgledala bez grca i nerviranja. Igra covjek na isti sablon i na istih 11 igraca. TITULE se racunaju mani se ti Sablica i uskog. Napisao sam jednom ovdje za calu (neda se sasranom do potoka) Ako cala osvoji ista dok je on na klupi mog kluba jacu prvi na bascarsiji poderati sve svoje diplome o fudbalu. Na kraju krajeva je.... se za calu hocemo titule i pehare i nakraju tekme da rahat odem kuci zadovoljan sa igrom mog kluba. A ne sa calinom igrom iz 1970 god da dobijem kakav cir ili nedajboze infraktMokes je napisao/la:To je toOsmanhodzicBuco je napisao/la:Svi ste jako nezahvalni... Svo nezadovoljsto koje je u vama iskaljujete na Mehmeda koji je objektivno najsvjetlija tacka fk sarajev. Najbolji trener lige, covjek koji nas je izvadio iz go.vana, odveo nas u europu. Bili na korak do titule,a kasnili 11 bodova kad je Cala doso. Igrali finale kupa, pobijedili sablica u po listice, sablica koji je razbio i zelju i zrinjskog...i onda na LUTRIJU izgubimo kup a isto tako i ispadnemo iz EL... Znaci da smo dobili penale protiv Listice i Zarie, tukli bi onoga ko kaze nesto protiv Cale... Nemamo bolje rjesenje. Bolje Cala nego da idemo ko i svake godine Jovo na novo... Sreca pa je valentin pametan i ne donosi odluke emocijama nego razumom...
I najjaca stvar na forumu je kad 3,4 covjeka pocnu nekog kritikovati, i onda ide vozić...svi pocinju da pljulju a yebi me usta ako znaju sto pljuju i ako imaju svoj stav...
Ali moraju pojedinci pljuvati, pa makar.
ODKUPI?Evander je napisao/la:Ja jesam Manager, mislim to mi jeste zvanje, ali nemam veze sa fudbalom niti sam kad imao. Manager sam u sasvim drugoj oblasti.
Sto se CV-a tice, bas sam ga juce doradjivao, vjeruj poprilicno je pun
A sto se Sabrine tice, nju je postavio onaj ko je dao pare za klub i ko jedini ima pravo da postavlja ili smjenjuje. Niko ne moze otici i pokucati.
Privatna firma. Mogu da rade sta zele.
To sto radite protiv kluba, to sto unistavate klub i dovodite ga na najgore grane od postanka, to je nesto drugo.
Promijeniti moze samo onaj ko odkupi klub od covjeka koji ne zna fudblaska pravila i koji onako usput kupuje fudbalske klubove koji svi redom nazaduju.
Usput, imas gore par pitanja i teza, odgovori sta od navedenog nije istina i sta je laz?
Naravno, preskocit ces samo.
Znam ja da bi vi volili da smo svi ovce koji ce aminovati vas nerad i nesposobnost. Ali nece moci. Mozda ne mozemo nista promijeniti, ali cemo ukazivati na sve lose sto radite i sto budete radili. Mozda mozete raditi sta zelite, ali necete biti mirni radi toga, bar to mozemo da vam priredimo.
Naravno.Zip je napisao/la:Najveca greska uprave bi bila slusati glas "navijaca" kao sto je ovaj evander
Al sad znamo zbog cega pljuje po klubu i siri glupoati po forumu
Hvala ti sto si me demantovao arguemntimaZip je napisao/la:Najveca greska uprave bi bila slusati glas "navijaca" kao sto je ovaj evander
Al sad znamo zbog cega pljuje po klubu i siri glupoati po forumu
Trenutno korisnika/ca: Anex, belosevic23, bordobijeli, ErosViverosViv, fks74, ibz, iliyaa8, johntravolta123, Kaunas, Lecler, Napapijri, napoleon72, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, Riziko, seha77, sekac, TETRAPAK, THEC i 345 gostiju.