FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 14 jul 2017, 19:59

Može Čala ostat do kraja sezone i dignut titulu al šta će bit bolje? Koji je Murinjo krah sa Chelseajem doživio zbog forsiranja istih igrača i tvrdoglavosti? Čala je bio najbolji trener sezone jer je Čala došao u brod koji tone i zakrpio rupe, i doveslao do obale. E sad kad je trebalo da napravi svoj brod i pošalje ga na pučinu, on opet ovaj šuplji šalje i to mu je jarbol slomljen. Pa džaba nama i Stojčev, ma ne Stojčev, džaba nam i Iniesta da dođe kad će se lopte bacat na Bekića a on gađat Ahmetovića (a pogodit ložu na zapadu). Džaba Ordagić na zadnjem veznom kad se neće koristit kako treba, i kad će opet 90% napada ići na krila gdje će ili Crnkić pokušat kroz trojicu i izgubit loptu, ili Almir pogodit' ložu. Po meni je Čala loš trener jer nema plan B, nema neku drugu zamisao u glavi. Slijepo se drži svog sistema koji bi mogao proći u Vitezu al' ne i u Sarajevu. Evo, Ranieri je napravio čudo sa Leicesterom. Nek sutra taj Ranieri preuzme Barcelonu, završit će na petom mjestu. Jer ekipa puna napadačkog potencijala ne može igrat autobus i bacat kontranapade 90 minuta.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 14 jul 2017, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 14 jul 2017, 20:05

ja bi postavio samiru hurem za trenera i pjevao oni ti ga puse hureme, hureme

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 jul 2017, 20:07

zagorski je napisao/la:
Zip je napisao/la:Najveca greska uprave bi bila slusati glas "navijaca" kao sto je ovaj evander

Al sad znamo zbog cega pljuje po klubu i siri glupoati po forumu :lol:
Naravno.
Njima trebaju takvi navijaci kao ti koji ce na sve klimati glavom i biti zadovoljni sta im god oni dadnu i koji ce najmanje razmisljati svojom glavom.
Naravno...
Ja predlazem da Evander bude glavni menadjer u FkS, a ti njegov portparol..
Mozda budemo prvaci a i kupa osvajaci!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2017, 20:10

Mehmed Janjos :salut:

Samo da se tuspasim :mrgreen:

Stojcev 15 milja pa bujrum da vidimo mozemol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 14 jul 2017, 20:19

miky_hz je napisao/la:Mehmed Janjos :salut:

Samo da se tuspasim :mrgreen:

Stojcev 15 milja pa bujrum da vidimo mozemol
Ja 15k ni ocu svom ne bi halalio kada bi za taj iznos FKS ostetio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 jul 2017, 20:21

Jbg dole ima jak ugovor,nije "budala" da pusti to tek tako.Zato je i zapelo zbog velike plate,imati njega i Saida sa sadasnjom platom bilo bi "jeb.eno" i za bogatije od nas.Onaj nece da popusti i et tu se koci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Bordo79
Kontakt:

Post Postao/la Bordo79 » 14 jul 2017, 20:24

miky_hz je napisao/la:Jbg dole ima jak ugovor,nije "budala" da pusti to tek tako.Zato je i zapelo zbog velike plate,imati njega i Saida sa sadasnjom platom bilo bi "jeb.eno" i za bogatije od nas.Onaj nece da popusti i et tu se koci.
Ebat ih obojicu, prvog zato sto je ispao pakas svjetski, a drugi ako toliko voli Sarajevo sto ne smanji prohtjeve. Ukratko pisam im se na karatker obojici, posebno Metropolis boy-u
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 jul 2017, 20:40

Zip je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Zip je napisao/la:Najveca greska uprave bi bila slusati glas "navijaca" kao sto je ovaj evander

Al sad znamo zbog cega pljuje po klubu i siri glupoati po forumu :lol:
Naravno.
Njima trebaju takvi navijaci kao ti koji ce na sve klimati glavom i biti zadovoljni sta im god oni dadnu i koji ce najmanje razmisljati svojom glavom.
Naravno...
Ja predlazem da Evander bude glavni menadjer u FkS, a ti njegov portparol..
Mozda budemo prvaci a i kupa osvajaci!!
Ajd ti samo klimaj glavom i dalje.
Pa ti ovdje nikada nesto argumentovano nisi napisao niti osporio neki argument koji tzv. 'pljuvaci' navedu. Jedino sto ti napises je da kazes kako neko pljuje ili pise gluposti,a nigdje nista konkretno,nikakvog argumenta,dokaza piff!
Znam da je tesko razmisljati,ali hajd bar pokusaj.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jul 2017, 20:42

De zadnji vezni yebem im gurabiju!

Ne moze to Radovac igrati, covjek ima problema sa ledima kao da je zidar!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 14 jul 2017, 20:50

Radovac ce ove sezone biti nas najmanje los vezni igrac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 jul 2017, 21:09

Evander je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Svi vi koji ste za odlazak Cale, dajte jedan primjer ko bi ga po vama trebao zamjeniti. Osim Kodre kojeg smo vec nabili nogom,ko jos ima da je realna opcija?
Neko obrazovan, elokventan, autoritativan, neko ko zna svoj posao, neko ko zna raditi sa mladim igracima, neko ko se razumije u taktiku i istu zna objasniti ovim nasim amaterima na terenu bar malo bolje da igraju, neko ko ima ambicije da uci i napreduje, neko ko se nece skrivati iza srece i pritska, neko ko ima viziju kako bi Sarajevo trebalo izgledati za tri godine...
A ako me pitas za ime, imaju oni koji primaju dobru platu da razmiljaju o tome. Za sta u ostralom primaju platu, nemalu, Valentin, Sabrina, Faruk i ini uposlenici kluba?

Ali ponavljam, trener se ne mijenja sad. Kad nisu o tome razmisljali na kraju sezone, a trebali su, neka sad ostave Calu do pauze u prvenstu na zimu.
U pravu si sve što si rekao, u potpunosti se slažem sa tobom, i prvi i drugi dio.

Samo je problem sto u našoj državi ima veoma malo edukovanih trenera, koji imaju hrabrosti da dođu u klub koji mjenja trenera svako pola godine, a pretpostavimo da je gotovo sigurno da takvi treneri imaju tekući angažman. Isto tako takvi treneri koštaju mnogo više od našeg Cale, a i sam si govorio ovdje 100 puta kako klub nema para na veliki trošak(zajebi Saida).
A ako mi nismo zaduženi da kažemo ime novog trenera. Onda također ne vidim naše pravo da govorimo kad ce neko biti bivši trener.

I potpuno si upravu da nikoga sada ne treba mjenjati, nego treba pričekati adekvatno vrijeme za to i adekvatne ljude, a ne dovoditi gore od trenutnih, kao što smo radili dosta puta. Cala je trenutno među top3 uloženo - dobijeno trenera.
Sabrine mi moje!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 14 jul 2017, 21:44

TobeYarabi je napisao/la:ja bi postavio samiru hurem za trenera i pjevao oni ti ga puse hureme, hureme
:rol: :rol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 jul 2017, 22:03

Čitam ovi kamenjari iz lištice sutra odmah igraju prijateljsku sa ovim iščapljine, a sinoć u Škotskoj igrali, još imaju solidaj broj jačih utakmica u nogama, pa se sjetim ovih naših jadnika (Liivak, Herić, Lelić..) koji ni sami ne
znaju kad su zadnji put igrali neku utakmicu.

Mene zanima, da li će kad utakmica u "našem" kampu biti otvorena za javnost tj. da su navijači dobrodošli da pogledaju jednu od rijetkih utakmica gdje se ne čupa kosa sa glave i ne piju leksaurini na poluvremenu i zašto je uvijek prijateljska u kampu zatvorenog tipa, zašto su uvijek navijačima vrata zatvorena?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 jul 2017, 22:11

dupla kruna ove sezone

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jul 2017, 22:15

SiouxLukavac je napisao/la:Čitam ovi kamenjari iz lištice sutra odmah igraju prijateljsku sa ovim iščapljine, a sinoć u Škotskoj igrali, još imaju solidaj broj jačih utakmica u nogama, pa se sjetim ovih naših jadnika (Liivak, Herić, Lelić..) koji ni sami ne
znaju kad su zadnji put igrali neku utakmicu.

Mene zanima, da li će kad utakmica u "našem" kampu biti otvorena za javnost tj. da su navijači dobrodošli da pogledaju jednu od rijetkih utakmica gdje se ne čupa kosa sa glave i ne piju leksaurini na poluvremenu i zašto je uvijek prijateljska u kampu zatvorenog tipa, zašto su uvijek navijačima vrata zatvorena?
Pazi da ti neko ne odgovori. :rol:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 14 jul 2017, 22:20

Znaci Sajkaca bi da presjedi citav ugovor. Krv on treba da pisa na treningu, svaki bi kolac iskihao kod mene. Ako to slucajno nece samo po djepu udarat!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 jul 2017, 22:40

Ne bude me pola dana ono već Čala ponovo proglašen za najsvijetliju tačku, najbolji trener, navijači nezahvalni... Bolje ni ne zaslužujete. :salut:
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 14 jul 2017, 22:49

SiouxLukavac je napisao/la:zašto su uvijek navijačima vrata zatvorena?
Zbog pritiska. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 jul 2017, 22:53

Čala je morao podnijet ostavku nakon ove sramote. Kontam da je i ovo malo taktike što možemo vidjet rezultat Zijinih savjeta. Dovedite šta, dignite malo raju, šta vam je? Opra nas ova priča: 'tražimo pojačanja koja će to stvarno biti'. Ima pojačanja ako izdvojiš dovoljno novca. Javno prozovite Saida i pripremite atmosferu za njegov linč među navijačima. Kad on nema emocija i razumijevanja prema klubu, ne trebamo ih imati ni mi prema njemu.
Samo naprijed Saraj'vo!

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 14 jul 2017, 22:55

Prema trenutnom igrackom kadru nama bi vise odgovarao dolazak igraca tipa Ordagic nego Stojcev jer na Milosovoj poziciji mogu igrati Rahmanovic i Velkoski.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, HordasFks, Kyle88, mosarajvosa83, VolimoSarajevo i 31 gost.