hahahahha nadjes jednog igraca iz vase te bijedne lige koji je bolji od ove dvoice javi se,imas mahanjeInterista di cuore je napisao/la:dovoljno si reko o svom poznavanju fudbala... hahahahahahahvan gall je napisao/la:ribery i robben vrede vise od vase citave lige![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=1039van gall je napisao/la:ribery i robben vrede vise od vase citave lige![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
nevjernik je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=1039van gall je napisao/la:ribery i robben vrede vise od vase citave lige![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma pusti ga ne zna ni sta prica...naucit ce,ima vremena
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Interista di cuore
- Kontakt:
vrijednost Bundeslige = 1.660.050.000 €
vrijednost Serie A = 2.383.835.000 €
po NJEMACKOM transfermarktu
samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
tebi stvarno samo bacis kost i ti miran citav dan ccccInterista di cuore je napisao/la:vrijednost Bundeslige = 1.660.050.000 €
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Ja znam da je inter skuplji od bayerna i salkea zajedno eto udji na uefinu stranicu bilo ti je i prije finala da je inter duplu skuplji od bajerna pa ti ta fora propada u vodu majstore.
Samo jedan klub Velež Mostar
- Interista di cuore
- Kontakt:
ma dobro razumijem te jbg,ne znas sta ces pa valjas gluposti...u redu jevan gall je napisao/la:tebi stvarno samo bacis kost i ti miran citav dan ccccInterista di cuore je napisao/la:vrijednost Bundeslige = 1.660.050.000 €
vi ste najslabija karika,molimo vas napustite temu
i corava koka nadje zrno tako i inter posle 40 godnevjernik je napisao/la:samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
dobro Inter poslije 40, a kad ce Schalke, Hsv, Wolfsburg i co. boga pitajvan gall je napisao/la:i corava koka nadje zrno tako i inter posle 40 godnevjernik je napisao/la:samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]![]()
![]()
ja kao talijan ne znam bolje od tebe stanje u tal fudbalu? ajd da i to cujemInterista di cuore je napisao/la:svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte
al eto ti bolje znas o tal fudbalu svaka cast
prvo budi realan pa onda pisi a ne da pametujes
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
eh morat cemo sacekat 40 god pa ako ne bude nista onda ovu recenicu mozes ponovo napisati aa dotad pstnevjernik je napisao/la:dobro Inter poslije 40, a kad ce Schalke, Hsv, Wolfsburg i co. boga pitajvan gall je napisao/la:i corava koka nadje zrno tako i inter posle 40 godnevjernik je napisao/la:samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]![]()
![]()
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Interista di cuore
- Kontakt:
respo je napisao/la:ja kao talijan ne znam bolje od tebe stanje u tal fudbalu? ajd da i to cujemInterista di cuore je napisao/la:svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte
al eto ti bolje znas o tal fudbalu svaka cast
prvo budi realan pa onda pisi a ne da pametujes
sta ima talijan ? prosvijetli me molim te...ja sam itekako realan sto se tice EL,jer sta mene boli qrac kako i s kojom ekipom ce igrat Samp,Genoa il neko drugi EL ? provjeri pa se javljaj talijan
nema nista sta ima kod tebe bosanac
kazem ti prvo vidi malo bolje pa onda pisi
ili da pocnem pricati o mls-u da sam veliki poznavalac jer navijam za ne znam ni ja ny red bull
ps. pa vidis bas posto ne gledas sampu genou ili koga vec nemozes pricati o el ili o seriji a uopste
ti gledas samo jedan tim i na osnovu njega ocjenjujes ostalo
i da otkad je tuzla u italiji?
ili da pocnem pricati o mls-u da sam veliki poznavalac jer navijam za ne znam ni ja ny red bull
ps. pa vidis bas posto ne gledas sampu genou ili koga vec nemozes pricati o el ili o seriji a uopste
ti gledas samo jedan tim i na osnovu njega ocjenjujes ostalo
i da otkad je tuzla u italiji?
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Interista di cuore
- Kontakt:
respo je napisao/la:nema nista sta ima kod tebe bosanac
ja nemam sta gledat,ja znam da je Kup Uefa ( ili ti ga Evropska Liga ) dosta potcijenjena u Italiji u zadnjih 5,6 godina i da vecina ekipa igra sa izmjesanim sastavom te utakmice...pozz ili ti ga ciao
nisi shvatio,napisao sam da sam realan zbog toga sto me ne zanima s kojim sastavom igraju te ekipe,nisam napiso da ne pratim
Tuzla je najljepsi grad u Italiji
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 26 avg 2010, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
ako nemas sta gledati onda ne pricaj o jacini lige pricaj samo o interu i to je toInterista di cuore je napisao/la:respo je napisao/la:nema nista sta ima kod tebe bosanac
ja nemam sta gledat,ja znam da je Kup Uefa ( ili ti ga Evropska Liga ) dosta potcijenjena u Italiji u zadnjih 5,6 godina i da vecina ekipa igra sa izmjesanim sastavom te utakmice...pozz ili ti ga ciao
Ako se ne mislite potuc,nemojte se bezveze prepucavati
hehehehehehh
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja sam vec gledo,pricamo o proteklim sezonema...dakako da nemam sta gledat sad,jer znam kakva je bila situacija talijan 
ocigledno ne znas cim tako pricas
i ja pricam o proteklim sezonama
i moras se pomiriti da s vremena na vrijeme neka liga padne neka se digne i tako ti je to
i ja pricam o proteklim sezonama
i moras se pomiriti da s vremena na vrijeme neka liga padne neka se digne i tako ti je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.