dobro Inter poslije 40, a kad ce Schalke, Hsv, Wolfsburg i co. boga pitajvan gall je napisao/la:i corava koka nadje zrno tako i inter posle 40 godnevjernik je napisao/la:samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ja kao talijan ne znam bolje od tebe stanje u tal fudbalu? ajd da i to cujemInterista di cuore je napisao/la:svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte
al eto ti bolje znas o tal fudbalu svaka cast
prvo budi realan pa onda pisi a ne da pametujes
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
eh morat cemo sacekat 40 god pa ako ne bude nista onda ovu recenicu mozes ponovo napisati aa dotad pstnevjernik je napisao/la:dobro Inter poslije 40, a kad ce Schalke, Hsv, Wolfsburg i co. boga pitajvan gall je napisao/la:i corava koka nadje zrno tako i inter posle 40 godnevjernik je napisao/la:samo za kolegu @van gall
[youtube][/youtube]![]()
![]()
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Interista di cuore
- Kontakt:
respo je napisao/la:ja kao talijan ne znam bolje od tebe stanje u tal fudbalu? ajd da i to cujemInterista di cuore je napisao/la:svi vi koji ne pratite Italijanski fudbala bezveze pametujete sto se tice EL...pogledajte utakmice Italijanskih ekipa u EL iz zadnjih 5,6 sezone pa mi javite u koliko su Ital klubovi tih utakmica igrali sa prvim sastavom. kad to provjerite javite se ovde,pa pametujte
al eto ti bolje znas o tal fudbalu svaka cast
prvo budi realan pa onda pisi a ne da pametujes
sta ima talijan ? prosvijetli me molim te...ja sam itekako realan sto se tice EL,jer sta mene boli qrac kako i s kojom ekipom ce igrat Samp,Genoa il neko drugi EL ? provjeri pa se javljaj talijan
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
nema nista sta ima kod tebe bosanac
kazem ti prvo vidi malo bolje pa onda pisi
ili da pocnem pricati o mls-u da sam veliki poznavalac jer navijam za ne znam ni ja ny red bull
ps. pa vidis bas posto ne gledas sampu genou ili koga vec nemozes pricati o el ili o seriji a uopste
ti gledas samo jedan tim i na osnovu njega ocjenjujes ostalo
i da otkad je tuzla u italiji?
ili da pocnem pricati o mls-u da sam veliki poznavalac jer navijam za ne znam ni ja ny red bull
ps. pa vidis bas posto ne gledas sampu genou ili koga vec nemozes pricati o el ili o seriji a uopste
ti gledas samo jedan tim i na osnovu njega ocjenjujes ostalo
i da otkad je tuzla u italiji?
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
- Interista di cuore
- Kontakt:
respo je napisao/la:nema nista sta ima kod tebe bosanac
ja nemam sta gledat,ja znam da je Kup Uefa ( ili ti ga Evropska Liga ) dosta potcijenjena u Italiji u zadnjih 5,6 godina i da vecina ekipa igra sa izmjesanim sastavom te utakmice...pozz ili ti ga ciao
nisi shvatio,napisao sam da sam realan zbog toga sto me ne zanima s kojim sastavom igraju te ekipe,nisam napiso da ne pratim
Tuzla je najljepsi grad u Italiji
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 26 avg 2010, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
ako nemas sta gledati onda ne pricaj o jacini lige pricaj samo o interu i to je toInterista di cuore je napisao/la:respo je napisao/la:nema nista sta ima kod tebe bosanac
ja nemam sta gledat,ja znam da je Kup Uefa ( ili ti ga Evropska Liga ) dosta potcijenjena u Italiji u zadnjih 5,6 godina i da vecina ekipa igra sa izmjesanim sastavom te utakmice...pozz ili ti ga ciao
Ako se ne mislite potuc,nemojte se bezveze prepucavati
hehehehehehh
- Interista di cuore
- Kontakt:
ja sam vec gledo,pricamo o proteklim sezonema...dakako da nemam sta gledat sad,jer znam kakva je bila situacija talijan 
ocigledno ne znas cim tako pricas
i ja pricam o proteklim sezonama
i moras se pomiriti da s vremena na vrijeme neka liga padne neka se digne i tako ti je to
i moras se pomiriti da s vremena na vrijeme neka liga padne neka se digne i tako ti je to
- Interista di cuore
- Kontakt:
to je realnost da talijanska liga nije na nivou ne kojem je bila,ja sam toga svjestan ( al i pored toga i dalje jaca od Bundeslige )...al ne pricamo o tome,pricamo o potcijenjivanju EL od stranje ital klubova.respo je napisao/la:ocigledno ne znas cim tako pricas
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prije bih rekao da kombinovani sastav izvode u kupu Italije, negoli u Evropi(nebitno o kojem takmičenju je riječ, Europa League ili CL). Je li moram sada tražiti sastav Juventusa protiv Fulhama pa da vidimo tu 2. postavu? Nemoj sad nabrajati povrijeđene, dakle, Juve je u taj dvomeč ušao sa najjačim mogućim sastavom.
Milan protiv Portsmoutha? Je li i to bila druga postava ovog diva? Roma protiv Panathinaikosa? Nemojte me nasmijavati. Činjenica je da je Seria A oslabila, te da nije ni sjenka nekada najjače nogometne lige, kada su krug favorita za prvaka činili Milan, Roma, Inter, Juventus, Lazio, a odmah iza bila Fiorentina.
Milan protiv Portsmoutha? Je li i to bila druga postava ovog diva? Roma protiv Panathinaikosa? Nemojte me nasmijavati. Činjenica je da je Seria A oslabila, te da nije ni sjenka nekada najjače nogometne lige, kada su krug favorita za prvaka činili Milan, Roma, Inter, Juventus, Lazio, a odmah iza bila Fiorentina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vjerujem da smo svi gledali Genoa vs Valencia 1-3 na OBN-u i da je Genoa igrala u najjacem sastavu !
Juve v Fulham takodje
Juve v Fulham takodje
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
neroazzurni
- Kontakt:
ma Juve je najveci krivac za "pad" kvalitete talijanske lige ipak je on jedan od giganata lige pauzira vec 3-4 god i to je to razdoblje pada jer moramo konkurencijom jedni druge gurat ka kvalitetu al et...jednom lopov uvijek lopov.....Interista di cuore je napisao/la:to je realnost da talijanska liga nije na nivou ne kojem je bila,ja sam toga svjestan ( al i pored toga i dalje jaca od Bundeslige )...al ne pricamo o tome,pricamo o potcijenjivanju EL od stranje ital klubova.respo je napisao/la:ocigledno ne znas cim tako pricas
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Interista di cuore
- Kontakt:
taj primjer Juveta je izuzetak jer su oni pokusavali da spase najgoru sezonu sa EL...sto se tice utakmice Genoa Valencia,na golu Genoe je bio Scarpi ( rezervni golman ),za ostatak ekipe se ne sjecam tacno al znam da nije bila najjaca ekipa...pogledajte malo vise unazad,gdje je i nastao problem za Serie A,a to je potcijenjivanje EL,gdje su njemci ulazili dosta ozbiljnije i to itekako iskoristili...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa tako možemo reći i za Real da podcijenjuje Ligu Prvaka. Ipak od 2002 godine nisu vidjeli četvrtfinale.
Pustite se te priče oko nevažnosti trofeja kakav je Europa League. Kao što neko reče, Juve je glavni krivac jer su vječito spašavali talijsnki koeficijent, a poslije je to breme spalo na Fiorentinu i Sampdoriu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Interista di cuore
- Kontakt:
Real nije potcijenjivao LP.njima nije islo i to je to...a Milan je bio najjaci italijanski predstavnik u Evropi godinama,ne Juventus...EL je potcijenjivana u Italija proteklih godinaMonolog je napisao/la:Pa tako možemo reći i za Real da podcijenjuje Ligu Prvaka. Ipak od 2002 godine nisu vidjeli četvrtfinale.Pustite se te priče oko nevažnosti trofeja kakav je Europa League. Kao što neko reče, Juve je glavni krivac jer su vječito spašavali talijsnki koeficijent, a poslije je to breme spalo na Fiorentinu i Sampdoriu.
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 26 avg 2010, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
onda nemoj pricatiInterista di cuore je napisao/la:to je realnost da talijanska liga nije na nivou ne kojem je bila,ja sam toga svjestan ( al i pored toga i dalje jaca od Bundeslige )...al ne pricamo o tome,pricamo o potcijenjivanju EL od stranje ital klubova.respo je napisao/la:ocigledno ne znas cim tako pricas
sta mislis za sta se bori napoli palermo i sta ja znam ko sve ako ne mogu do prva 4 mjesta od milana intera rome juventusa?
idu u el onako na izlet jel?
daj ne budi smijesan
koliko god slaba bila el u odnosu na lp za klubove kao sto su parma udinese napoli torino ili bilo ko el je liga snova jer tu mogu zaraditi pare kad vec ne mogu u lp
i nisu svi u italiji milan inter juve roma
ni talijanima nije islo ni u el ni u lp uz izuzetak milana i juvea par godina i sada intera i to je toInterista di cuore je napisao/la:
Real nije potcijenjivao LP.njima nije islo i to je to...a Milan je bio najjaci italijanski predstavnik u Evropi godinama,ne Juventus...EL je potcijenjivana u Italija proteklih godina
a zasto je liga slaba nije u tome da su potcjenjivali el nego u necemu drugom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.