FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SARS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SARS » 17 avg 2017, 10:05

Eto nam Jakupovica starog lisca da nas ponovo ****, i dal je moguce da svaku utakmicu kad igramo sa Svinjskim dolazi ovaj idiot na tusanj

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 17 avg 2017, 11:14

sto bi reko ala rahmetile brat 2pac bez korjenitih promjena some things will never change

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 17 avg 2017, 14:34

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stilic-b ... igi/248502

Zaganjat ga prije nego ode u cetvrtu ligu :)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 14:56

Kakav Stilic,sad ce strucnjaci sa ovog pdf-a ti napisat da je propao cim hoce u cetvrtu ligu,tako ssu govorili i za Arezinu,pa covjek u 4 kola nosi Mladost na svojim ledjima,ali eto kod nas ima svakakvih strucnjaka cim im provjereni igrac za ove lige ne valja,vec su im januarska pojacanja vrh :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 avg 2017, 15:06

Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 15:17

Beduin je napisao/la:Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic. :urnebes:
Istina!A nisu ga htjeli ni sadasnji stručnjaci u klubu!Uzgred lik je trazio sve oare unaprijed iako je znao da ne moze igrat cijelu polusezonu jer je već nastupao za 2 kluba.Dobar igrač,predobar ali u kockarskim dugovima,sklon mutnim radnjama...
DRŽAVA TUZLA!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 15:47

Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 17 avg 2017, 15:57

harry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovora :tokralju: :tokralju: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2017, 16:00

Opet su kakvi god bili igrali finale Kupa i bili drugi na tabeli te izborili Evropu. Prica se o njima kao da smo ispadali iz lige. Eto neka ova ekipa iz ove sezone to ponovi, ma ne moraju ni ponoviti neka budu 3. i ispadnu u kupu ljubiti cemo im stopala.

Istina je da drugo mjesto i finale kupa nama sada izgleda kao san.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2017, 16:05

znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 16:07

Hustle je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovora :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja nisam rekao da su nas zaduzili svojim partijama,ali zasigurno su bolji kako god da okrenes,stim da je Fatic bio u nemilosti Musemica,Hasanovic tu i tamo,Govedarica znao je bljesnuti kao i Mehidic al ostalo rinaka..al dobro svako ima svoje misljenje,mada ja mislim da je Govedarica sam vise pokazao nego sva januarska pojacanja koja su dovedena.. i taj Haurdic je vise pokazao nego Tandir,kojeg smatram najvecim promasajem na Tusnju u posljednih par godina.. :kafa: :kafa:

Ali jbg kako god ti momci su borili se do kraja na oba fronta,dok ceta Vlade Jagodica ostvari prvu pobjeda nakon 15 tekmi,ako grijesim ispravite me..jedino sto valja u Slobodi su Mehmedagic i Ordagic i danas dan se pitam kako su oni ostali..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 avg 2017, 16:09

Chinaglia je napisao/la:znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat
Husić upitan, Đorđilović nije trenirao od Viteza, Lazevskom umro djed
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 avg 2017, 16:19

vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 17 avg 2017, 16:28

@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba! :salut: :clap:
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 16:30

SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2017, 16:39

Hustle je napisao/la:@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba! :salut: :clap:
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!
Ma pljuje se ta citava generacija, nije ljudima dobar ni Kostic, Zeba, Ahmetovic, Musemic..Svima se nadju mane kada odu i popljuje. Ali su iza sebe imali rezultate, kao tim i trener. Ne bih tu izdvajao nikog, oni su bili jedan tim iz jedne sezone i bili su drugi na tabeli i u finalu kupa.

Ali slazem se da su: Haurdic, Fatic i Hasanovic katastrofa teska bili, uz to sto nisu nista pokazali nisu bili niti spremni. Ono sto su oni prikazali moze svako.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 avg 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 avg 2017, 16:39

NjonjoVam je napisao/la:
SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!
Ja na njega gledam kao na proslost u ovom klubu i boli me k...c za njim, ali vas je on dobro karao dok ovoliko zalite za njim i stavljate ga ispred kluba,i sto svaki potez nove uprave svaki dan pljujete i pravite od sisoje bezgresnog

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 16:44

Sisoje je prošost i ko ga ****.
Čitajući tebe on je tvoja prošlost,sadašnjost i vjerovatno budučnost...ne izlazi ti iz usta tj. prstiju!!
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 avg 2017, 19:37

Na koga ne mozemo racunati u nedelju ? Ja nesto mislim da ce Tandir eksplodirati protiv Zrinjskog i da ce uvaliti jedno 2 komada :hmmmm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2017, 19:59

Vlado Jagodic ponovo analizira!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 2 gosta.