FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eto nam Jakupovica starog lisca da nas ponovo ****, i dal je moguce da svaku utakmicu kad igramo sa Svinjskim dolazi ovaj idiot na tusanj
sto bi reko ala rahmetile brat 2pac bez korjenitih promjena some things will never change
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Kakav Stilic,sad ce strucnjaci sa ovog pdf-a ti napisat da je propao cim hoce u cetvrtu ligu,tako ssu govorili i za Arezinu,pa covjek u 4 kola nosi Mladost na svojim ledjima,ali eto kod nas ima svakakvih strucnjaka cim im provjereni igrac za ove lige ne valja,vec su im januarska pojacanja vrh 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Istina!A nisu ga htjeli ni sadasnji stručnjaci u klubu!Uzgred lik je trazio sve oare unaprijed iako je znao da ne moze igrat cijelu polusezonu jer je već nastupao za 2 kluba.Dobar igrač,predobar ali u kockarskim dugovima,sklon mutnim radnjama...Beduin je napisao/la:Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic.
DRŽAVA TUZLA!!
Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovoraharry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opet su kakvi god bili igrali finale Kupa i bili drugi na tabeli te izborili Evropu. Prica se o njima kao da smo ispadali iz lige. Eto neka ova ekipa iz ove sezone to ponovi, ma ne moraju ni ponoviti neka budu 3. i ispadnu u kupu ljubiti cemo im stopala.
Istina je da drugo mjesto i finale kupa nama sada izgleda kao san.
Istina je da drugo mjesto i finale kupa nama sada izgleda kao san.
znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat
Ja nisam rekao da su nas zaduzili svojim partijama,ali zasigurno su bolji kako god da okrenes,stim da je Fatic bio u nemilosti Musemica,Hasanovic tu i tamo,Govedarica znao je bljesnuti kao i Mehidic al ostalo rinaka..al dobro svako ima svoje misljenje,mada ja mislim da je Govedarica sam vise pokazao nego sva januarska pojacanja koja su dovedena.. i taj Haurdic je vise pokazao nego Tandir,kojeg smatram najvecim promasajem na Tusnju u posljednih par godina..Hustle je napisao/la:Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovoraharry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..![]()
![]()
Ali jbg kako god ti momci su borili se do kraja na oba fronta,dok ceta Vlade Jagodica ostvari prvu pobjeda nakon 15 tekmi,ako grijesim ispravite me..jedino sto valja u Slobodi su Mehmedagic i Ordagic i danas dan se pitam kako su oni ostali..
Husić upitan, Đorđilović nije trenirao od Viteza, Lazevskom umro djedChinaglia je napisao/la:znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat
Niko, niko, samo Sloboda
vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba!
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba!
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!
tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma pljuje se ta citava generacija, nije ljudima dobar ni Kostic, Zeba, Ahmetovic, Musemic..Svima se nadju mane kada odu i popljuje. Ali su iza sebe imali rezultate, kao tim i trener. Ne bih tu izdvajao nikog, oni su bili jedan tim iz jedne sezone i bili su drugi na tabeli i u finalu kupa.Hustle je napisao/la:@tuzlak
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba!![]()
![]()
Ali slazem se da su: Haurdic, Fatic i Hasanovic katastrofa teska bili, uz to sto nisu nista pokazali nisu bili niti spremni. Ono sto su oni prikazali moze svako.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 avg 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja na njega gledam kao na proslost u ovom klubu i boli me k...c za njim, ali vas je on dobro karao dok ovoliko zalite za njim i stavljate ga ispred kluba,i sto svaki potez nove uprave svaki dan pljujete i pravite od sisoje bezgresnogNjonjoVam je napisao/la:tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
Sisoje je prošost i ko ga ****.
Čitajući tebe on je tvoja prošlost,sadašnjost i vjerovatno budučnost...ne izlazi ti iz usta tj. prstiju!!
Čitajući tebe on je tvoja prošlost,sadašnjost i vjerovatno budučnost...ne izlazi ti iz usta tj. prstiju!!
DRŽAVA TUZLA!!
Na koga ne mozemo racunati u nedelju ? Ja nesto mislim da ce Tandir eksplodirati protiv Zrinjskog i da ce uvaliti jedno 2 komada 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Vlado Jagodic ponovo analizira!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.