FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

crvenocrnitz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la crvenocrnitz » 17 avg 2017, 14:34

http://sportsport.ba/bh_fudbal/stilic-b ... igi/248502

Zaganjat ga prije nego ode u cetvrtu ligu :)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 14:56

Kakav Stilic,sad ce strucnjaci sa ovog pdf-a ti napisat da je propao cim hoce u cetvrtu ligu,tako ssu govorili i za Arezinu,pa covjek u 4 kola nosi Mladost na svojim ledjima,ali eto kod nas ima svakakvih strucnjaka cim im provjereni igrac za ove lige ne valja,vec su im januarska pojacanja vrh :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 avg 2017, 15:06

Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 15:17

Beduin je napisao/la:Arezinu nisu htjeli strucnjaci Azmir i Husref, ali su zato dosli troduplo skuplji Fatic ili duplo skuplji Hasanovic. :urnebes:
Istina!A nisu ga htjeli ni sadasnji stručnjaci u klubu!Uzgred lik je trazio sve oare unaprijed iako je znao da ne moze igrat cijelu polusezonu jer je već nastupao za 2 kluba.Dobar igrač,predobar ali u kockarskim dugovima,sklon mutnim radnjama...
DRŽAVA TUZLA!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 15:47

Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 17 avg 2017, 15:57

harry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovora :tokralju: :tokralju: :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2017, 16:00

Opet su kakvi god bili igrali finale Kupa i bili drugi na tabeli te izborili Evropu. Prica se o njima kao da smo ispadali iz lige. Eto neka ova ekipa iz ove sezone to ponovi, ma ne moraju ni ponoviti neka budu 3. i ispadnu u kupu ljubiti cemo im stopala.

Istina je da drugo mjesto i finale kupa nama sada izgleda kao san.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2017, 16:05

znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2017, 16:07

Hustle je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ni ovi strucnjaci sada nisu htjeli Kostica,Fatica,Hasanovica,Govedaricu,Mehidica,Pirica ,pa nam gurnuse Tandire,Zilkice,Hairlahovice itd.. od kojih nijedan nije nista pokazao osim Zilkica koji se evo malo dignuo,ostalo propast..
Stvarno su nas Fatic, Hasanovic, Govedarica i Mehidic toliko zaduzili svojim partijama, gdje ce se, siguran sam, jos desetinama godina sa sjetom pricati o tim fudbalskim virtuozoma. Ne znam stvarno zasto ne spomenu i najveceg majstora medju njima, Anesa Haurdica, cije ime zasluzuje da se ustane prilikom izgovora :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ja nisam rekao da su nas zaduzili svojim partijama,ali zasigurno su bolji kako god da okrenes,stim da je Fatic bio u nemilosti Musemica,Hasanovic tu i tamo,Govedarica znao je bljesnuti kao i Mehidic al ostalo rinaka..al dobro svako ima svoje misljenje,mada ja mislim da je Govedarica sam vise pokazao nego sva januarska pojacanja koja su dovedena.. i taj Haurdic je vise pokazao nego Tandir,kojeg smatram najvecim promasajem na Tusnju u posljednih par godina.. :kafa: :kafa:

Ali jbg kako god ti momci su borili se do kraja na oba fronta,dok ceta Vlade Jagodica ostvari prvu pobjeda nakon 15 tekmi,ako grijesim ispravite me..jedino sto valja u Slobodi su Mehmedagic i Ordagic i danas dan se pitam kako su oni ostali..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 17 avg 2017, 16:09

Chinaglia je napisao/la:znal neko kako tece oporavak Husica, kada bi trebao zaigrat
Husić upitan, Đorđilović nije trenirao od Viteza, Lazevskom umro djed
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 avg 2017, 16:19

vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima

Hustle
Kontakt:

Post Postao/la Hustle » 17 avg 2017, 16:28

@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba! :salut: :clap:
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 16:30

SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2017, 16:39

Hustle je napisao/la:@tuzlak
Fatic i Hasanovic dosli u klub nakon sto je izborena evropa, Govedarica liga: 15 utakmica- 804 minute odigro, 1 asistencija, kup: 2 utakmice- 29 min, 0 gol i asist. Mehidic liga: 21 utakmica - 865 min, po 2 gola i asistencije, kup: 7 utakmica - 453 min, 0 golova i asist. Sloboda u ligi odigrala 30 utakmica, gol razlika 44-23, u kupu 9 utakmica, gol razlika 15-9.
Stvarno njihova je zasluga za uspjeh i hvala im do neba! :salut: :clap:
I ljudi ja ne znam jel vi tako brzo zaboravljate, koliki god panj bio Tandir, a jeste, al je Haurdic brate mili ubjedljivo najgori igrac koji je igrao za Svetinju!
Ma pljuje se ta citava generacija, nije ljudima dobar ni Kostic, Zeba, Ahmetovic, Musemic..Svima se nadju mane kada odu i popljuje. Ali su iza sebe imali rezultate, kao tim i trener. Ne bih tu izdvajao nikog, oni su bili jedan tim iz jedne sezone i bili su drugi na tabeli i u finalu kupa.

Ali slazem se da su: Haurdic, Fatic i Hasanovic katastrofa teska bili, uz to sto nisu nista pokazali nisu bili niti spremni. Ono sto su oni prikazali moze svako.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 avg 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 avg 2017, 16:39

NjonjoVam je napisao/la:
SARS je napisao/la:vidi sisojinih ljubimaca sto su dosli ovdje na temu da pametuju, i da li ste primijetili da se na ovom forumu pocne voditi fina diskusija i onda dodju ovi padobranci i sve razjebu, pa dokle vise dragi mramore da ovi sto su aktivni tamo na temi SSH i ovdje budu i unose nemir svojim glupostima
tebe je haman sisoje dobro raoka ne izlazi ti iz usta!!!Stalno ga spominjes,zao mi te!!
Ja na njega gledam kao na proslost u ovom klubu i boli me k...c za njim, ali vas je on dobro karao dok ovoliko zalite za njim i stavljate ga ispred kluba,i sto svaki potez nove uprave svaki dan pljujete i pravite od sisoje bezgresnog

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 avg 2017, 16:44

Sisoje je prošost i ko ga J**+.
Čitajući tebe on je tvoja prošlost,sadašnjost i vjerovatno budučnost...ne izlazi ti iz usta tj. prstiju!!
DRŽAVA TUZLA!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 avg 2017, 19:37

Na koga ne mozemo racunati u nedelju ? Ja nesto mislim da ce Tandir eksplodirati protiv Zrinjskog i da ce uvaliti jedno 2 komada :hmmmm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2017, 19:59

Vlado Jagodic ponovo analizira!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 17 avg 2017, 20:06

De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 avg 2017, 20:11

Rimes87 je napisao/la:De nek mi neko definise sta mu je tacno mikrociklus? Na sta on konkretno misli kada kaze tu rijec?
to se odnosi na trenazni mikrociklus koji traje 7 dana i ima vise tipova mikrociklusa, odnosno sve ono sto jedna ekipa radi i sto joj je potrebno u toku jedne sedmice

Vlado se gadja strucnim izrazima :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []