Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Jeste vi sigurni da on uopste ima veze sa BiH? Otac mu je srbin, a mater austrijanka. Jedino da mu je stari bosanski srbin. Kako god, nije vazno. Jer igra za Austriju, a igraci sa njegovim ponasanjem rijetko naprave velike karijere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
hercegovina
- Kontakt:
ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
Hercegovachercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
Papac jesi to ti
Zec je asistirao i to se fino može vidjeti i na snimku(broj 10), a livescore je bio upravu, greška je bila na oficijelnoj stranici Genclerbirligija, kao i na ovom portalu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto sam ja vidio, zadovoljan sam. Vrlo je tesko suditi nakon pregledane dvije utakmice, ali ono sto se vidjelo, apsolutno moze zadovoljiti nase apetite. Momak je talentovan i sansu mu treba pruziti...hercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Vladavić se vraća u Žilinu
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Vlada ce igrati LP, jos jedan bosanac pored Pjanica
Dupli dupli pas Džeke i Misimovića za gol Wolfsburga. Nisam još vidio ovakvo nešto u fudbalu... Ranije sam vidio ovo, ali nisam obratio pažnju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
meni je zao sto nece mo ovo vise vidjat, samo u kvalifikacijama i na EP aBd.. bas mi je krivo sto su kupili diega!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Od 22 igrača na koje Sušić računa u ova dva meča, njih 8 nisu bili starteri u zadnjem kolu.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Jel sigurno ?? Bas sam razmisljao o ovome kako bi bilo odlicno da se desi,on kada je igrao tamo bio je najbolji igrac,sigurno bi igrao bitnu ulogu u timu u L.Prvaka,naravno ako bi mogao igrati jer ne znam jeli bio prijavljen za utakmice Salzburga u kvalifikacijama,te da li bi i da jeste mogao igrati za Zilinu..Los*Blancos je napisao/la:Vladavić se vraća u Žilinu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
sigurno je, upravo potvrdjeno, vladavic se vraca u zilinu. a posto nije imao nastupa za salzburg moci ce igrati lp.
Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam Emerik
A većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID
Sorry za of.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ti ko Mel Gibson,od gladnih u Africi do toga sto Mujdza jos nije dobio saglasnost Uefe,sve su to zidovi kriviZa_raju je napisao/la:Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
![]()
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID![]()
Sorry za of.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mozda je zato sto mi se spava,ali ja stvarno ne mogu da se sjetim koji je ovo reprezentativac

Jedini iz BH lige. Ibrahim Šehić AKA Jose Armando.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sehic sigurno ima najmanju placu od njih, a najveca faca. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
BosnianHero
- Kontakt:
hjooooooooooojjjjjj nebuloza Boze dragihercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
POTPIS, zionist are MFsZa_raju je napisao/la:Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
![]()
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID![]()
Sorry za of.
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Proximic, RaZuti, RodjeniiBrato, Venom i 67 gostiju.