Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2010, 15:41

Jeste vi sigurni da on uopste ima veze sa BiH? Otac mu je srbin, a mater austrijanka. Jedino da mu je stari bosanski srbin. Kako god, nije vazno. Jer igra za Austriju, a igraci sa njegovim ponasanjem rijetko naprave velike karijere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 29 avg 2010, 18:32

ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 avg 2010, 18:35

hercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
Hercegovac :roll:
Papac jesi to ti :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 13:39

Zec je asistirao i to se fino može vidjeti i na snimku(broj 10), a livescore je bio upravu, greška je bila na oficijelnoj stranici Genclerbirligija, kao i na ovom portalu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2010, 13:48

hercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
Ono sto sam ja vidio, zadovoljan sam. Vrlo je tesko suditi nakon pregledane dvije utakmice, ali ono sto se vidjelo, apsolutno moze zadovoljiti nase apetite. Momak je talentovan i sansu mu treba pruziti...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 15:41

Vladavić se vraća u Žilinu
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 30 avg 2010, 15:42

Vlada ce igrati LP, jos jedan bosanac pored Pjanica

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 15:46

Dupli dupli pas Džeke i Misimovića za gol Wolfsburga. Nisam još vidio ovakvo nešto u fudbalu... Ranije sam vidio ovo, ali nisam obratio pažnju.

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 30 avg 2010, 15:49

meni je zao sto nece mo ovo vise vidjat, samo u kvalifikacijama i na EP aBd.. bas mi je krivo sto su kupili diega!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 16:00

Od 22 igrača na koje Sušić računa u ova dva meča, njih 8 nisu bili starteri u zadnjem kolu.

Visca el Višća!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2010, 16:58

Los*Blancos je napisao/la:Vladavić se vraća u Žilinu
Jel sigurno ?? Bas sam razmisljao o ovome kako bi bilo odlicno da se desi,on kada je igrao tamo bio je najbolji igrac,sigurno bi igrao bitnu ulogu u timu u L.Prvaka,naravno ako bi mogao igrati jer ne znam jeli bio prijavljen za utakmice Salzburga u kvalifikacijama,te da li bi i da jeste mogao igrati za Zilinu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 30 avg 2010, 17:27

sigurno je, upravo potvrdjeno, vladavic se vraca u zilinu. a posto nije imao nastupa za salzburg moci ce igrati lp.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 17:33

Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam Emerik :mrgreen: A većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).

Visca el Višća!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 30 avg 2010, 17:56

Željovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam Emerik :mrgreen: A većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sporta ;)
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID ;)
Sorry za of.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2010, 17:58

Za_raju je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam Emerik :mrgreen: A većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sporta ;)
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID ;)
Sorry za of.
Ti ko Mel Gibson,od gladnih u Africi do toga sto Mujdza jos nije dobio saglasnost Uefe,sve su to zidovi krivi :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 30 avg 2010, 18:07

Mozda je zato sto mi se spava,ali ja stvarno ne mogu da se sjetim koji je ovo reprezentativac :mrgreen:
slika

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 30 avg 2010, 18:33

Jedini iz BH lige. Ibrahim Šehić AKA Jose Armando.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 avg 2010, 19:14

Sehic sigurno ima najmanju placu od njih, a najveca faca. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 30 avg 2010, 19:17

hjooooooooooojjjjjj nebuloza Boze dragi :!:

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 30 avg 2010, 20:06

Za_raju je napisao/la:
Sorry za of.
POTPIS, zionist are MFs
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, General505, haklamas, Micron i 44 gosta.