Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
hercegovina
- Kontakt:
Hercegovachercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
Papac jesi to ti
Visca el Višća!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ono sto sam ja vidio, zadovoljan sam. Vrlo je tesko suditi nakon pregledane dvije utakmice, ali ono sto se vidjelo, apsolutno moze zadovoljiti nase apetite. Momak je talentovan i sansu mu treba pruziti...hercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
- Los*Blancos
- Kontakt:
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Visca el Višća!
Jel sigurno ?? Bas sam razmisljao o ovome kako bi bilo odlicno da se desi,on kada je igrao tamo bio je najbolji igrac,sigurno bi igrao bitnu ulogu u timu u L.Prvaka,naravno ako bi mogao igrati jer ne znam jeli bio prijavljen za utakmice Salzburga u kvalifikacijama,te da li bi i da jeste mogao igrati za Zilinu..Los*Blancos je napisao/la:Vladavić se vraća u Žilinu
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Visca el Višća!
Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID
Sorry za of.
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ti ko Mel Gibson,od gladnih u Africi do toga sto Mujdza jos nije dobio saglasnost Uefe,sve su to zidovi kriviZa_raju je napisao/la:Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
![]()
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID![]()
Sorry za of.

Visca el Višća!
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
BosnianHero
- Kontakt:
hjooooooooooojjjjjj nebuloza Boze dragihercegovina je napisao/la:ovaj lulic je nidje veze,greska je sto je pozvan.lik je totalno nekoordiran,gubi lopte.ako nekad i uspije da je primi treba mu 5 sekundi dok skonta sta ce i onda mu je uzmu.nekad mu se omakne da predribla trojicu ali nije to fudbal
POTPIS, zionist are MFsZa_raju je napisao/la:Pa normalno da su kosarkasi normalniji jer je manje para u tom sportu (barem u Evropi) i odmah je manji utjecaj Cionista na tu vrstu sportaŽeljovac je napisao/la:Jedino Begović na pripreme doš'o u muškoj odjeći. Sve nešto rozo, neke naočale k'o kod diva, u selektora zlatan lanac... I Muslimoviću je malo falilo, ali ga zeznu roza. Da, ja sam EmerikA većina fudbalera je ofirna do bola. Košarkaši su recimo skroz drugi svijet(normalniji).
![]()
A valjda nam je svima jasno ko je forsiran od strane Cionista da unese p.ederluk medu fudbalere,kao sto mu ime rece DAVID![]()
Sorry za of.
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alipasino, Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, BordoArmy88, Bosanac90, BosnianRahatluk, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, DanijelTZ, darker10, denza, drakemayelover, EdinTz, enobarca, exampLe., galia95, Google Adsense [Bot], HariTz, harko35, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, Jabroni, Jegres, JimmyPage, kolezeljovac, Konzerva, lakilone, legendarnadruga, lol89, MikiPirs, mosarajvosa83, MostarNeretva, MrPink, nerkolfc, PapakIzSa, Rauber33, rio_Ferdy88, s4mke, safun79, Shategabri, Sheyi, shminka, signalidunapark, StevieG8, successminator, teamnorth1989, THEC, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, ultrazonfa, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 424 gosta.