FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2017, 22:42

K'o dijete ja sam s tobommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 okt 2017, 22:53

Neka me neko ispravi ali mislim da nam je ovo prva pobjeda od 5-0 nakon tri godine i četiri dana, 25.10.2014.
Tada su bijeljenci bili žrtva a pogađali su Okić i Velkoski po dva puta te Bilbija.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 29 okt 2017, 23:00

Koliko nas je bilo zvanicno?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 29 okt 2017, 23:02

Evolution87 je napisao/la:Koliko nas je bilo zvanicno?

6000 prema Savezu, što bi oni rekli 16.000.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2017, 23:07

6K

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 okt 2017, 23:08

Esport je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Ovo izgleda da Kadušic neće produžit ugovor i nema ga među 18. Ima li ko kakve informacije vezano za njeg ?

Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Dobar mu menadžer, i Mesija proba dovesti, noga mu.
Ako je ovo tacno na tribine jada poslat,sve smo mu dali ovako vraca sa smradom od menagera ko Crnkic isto samo sto se ovaj drugi javno izvinuo i u sro menagera

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 okt 2017, 23:20

MortemHz je napisao/la:

6K
Odlicna brojka na ovo nevrijeme :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2017, 23:26

Ma nasi su stali, ne moze mi niko reci da nismo gol mogli dati za 45 minuta ako smo u toliko isto vremena 5 vec dali ali hajde, zadovoljan sam bilo kojom pobjedom. Vratili smo se ali nacekat cemo se da ovi na prve tri pozicije kiksaju, imaju dosta fin raspored u ova 2-3 kola.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 29 okt 2017, 23:30

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2017, 23:34

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 29 okt 2017, 23:34

TobeYarabi je napisao/la:
Zadaca.
Dugo nisam ovako pokiso al se isplatilo, svaka cast svima od igraca, ss, sjever prekucao vcrs. :clap:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 29 okt 2017, 23:35

Ideš maliii..
slika

Stanojević, Sarić, Rahmanović, Herić, Radovac, a da ga hebeš od ovog se može uvijek kvalitetna sredina napraviti.

Krila su malo kritična, Kuzmanović nikako da uhvati pravu formu, a Lelić za večerašnji nasup može dobiti prolaznu ocjenu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 29 okt 2017, 23:41

Jesam pokis'o al je vrijedilo. Bolja špica nego na derbiju, sjever pokid'o. Tekmu ću komentarisat tek kad pregledam snimak, ništa nisam upratio s tribine. Drago mi je što je Mujakić dobio veću minutažu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2017, 23:42

Uprava grada Sarajeva predložila Horde zla za organizaciju novogodišnjeg vatrometa.

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 29 okt 2017, 23:47

Najluđe su Horde zla!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 29 okt 2017, 23:49

Svaka cast, Horde pokazale ko je broj 1. Raja ispostovala. Ponosan sam na sve ovo veceras.

Sto se tice tekme moglo se jos, ali vidi se da su se pazili povreda, na losijem terenu.

Sto se tice rasporeda, kako bi nam leglo da kone izvuku listicu u kupu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 30 okt 2017, 00:13

Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.
Rezultat dobar idemo dalje. :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 30 okt 2017, 00:15

Ne mogu vam opisati i dokučiti koliko sam oduševljen i sretan zbog večerašnjeg spektakla i uživancije. Svaka čast svima, od navijača, preko igrača, pa sve do stručnog štaba, odnosno našeg Husrefa. Kakav je to vatromet bio, a tek igra i požrtvovanost.. Jedna velika kapa dole za sve!

Što se tiče igrača, svaki je odigrao dobro, nema šta. Ali, posebno posebno posebno bih istaknuo dvojicu, a to su Samir Radovac i Anel Hebibović, koji su doslovno pokidali večeras. Radovac odavno bolju tekmu nije odigrao, od finih poteza, driblinga, pasova, a prije svega strašne želje i volje. Svaka čast majstore! Također, i Hebib me je oduševio. Koliko je puta istrčao gore-dole, nekoliko odličnih driblinga, ubacivanja, samo je eto malo usrrao onu šansu u prvom dijelu, ali nema veze.

Ahmetović standardno odličan, kida, mogao je još koji ubaciti, ali dobro je, nema se šta prigovoriti. Imamo strašnog centarfora, najboljeg u ligi. Velkoski uradio svoj dio posla, popravlja se iz kola u kolo, samo zna napraviti neke glupe poteze, ali zna i presuditi. Lelić dobar, borio se, trudio, zabio. Rahmanović veoma dobar, golčinu zabio. Kuzmanović je dao svoj doprinos, dobar je bio, ali može i mora to bolje, može on to. Ivetić odličan večeras, uvijek mu je borba na vrhuncu. Adukor i Miha odlični, iako nisu imali posla, mogu misliti kako su se smrzli :)). Treba ih nastaviti uigravati, jer je Adukor stvarno mašina, igra "glavom", puno bolji od Novakovića. Herić odličan. Kakav pregled i finoća pri prijemu lopte. Neću da se miješam Husrefu u posao, on zna najbolje ko koliko može, ali mislim da griješi što ne daje malo više šanse Heriću, jer je momak beton. Mujakić jak i dobar, vidi se na njemu. Hadžić onako vala, samo se bojim da on ne bude slučaj zvani "Halilović", ali vidjećemo.

Husrefu kapu skidam, ma deset kapa odmah. Kakva je ro ljudina i trenerčina, niko s njim ne može u rečenicu od ovih trenera u našoj ligi. Pa on bi s repkom strašan rezultat napravio, siguran sam. Kakve pripreme mečeva, kakav motivator, taktičar, psiholog, kakvu je borbu usadio igračima u glave, to je čudo jedno. Također, neću da ulazim puno u taktičke stvari, ali mi se toliko sviđa ovaj uvedeni presing od strane Husrefa, stvarno odlična stvar i postavka. Također, oduševljen sam bio što večeras nismo stali ni u jednom trenutku u prvom dijelu, što se samo napadalo i napadalo. Sve čestitke šefe još jednom. Vratio si sjaj ovom Sarajevu i idemo dalje sve jače i jače.

Vratio bi se još samo na igrački kadar.. Prije par mjeseci, jedva smo mogli skrpiti dva vezna igrača, a kamoli još da budu dobra. A pogledajte sad.. Stanojević, Sarić, Rahmanović, Radovac, Herić, Adukor, pa ako dodamo još Saida. Brutalno izgleda i svaki od njih donosi nešto novo u sredini. Definitivno najbolji vezni red u ligi, bez ikakvih dilema. Koliko smo kmečali za Petrakom, dođe mašina zvana Stanojević i baci nas na aparate. Strašan igrač koji je potkovan tehnički, trkački, defanzivno, ma zvjerka. Pa onda Sarić koji je Iniesta za ovu ligu, samo kad hoće i kad je njegov dan. Samo da dobiju tu konstantu još pod Husrefovom palicom i to je to. Ima sve potrebno - od pasa, šuta, driblinga, dobar u oba pravca, trči k'o konj i agresivan. Zatim, Rahmanović koji se polako budi i koji može još bolje, jako dobra 10-ka, koja može prelomiti meč. Radovac koji je večeras pokidao bukvalno. Isto i on ima odličan pregled, pas, udarac i borbu. Mali Herić koji je beton i mislim da je grijeh ne dati mu više šanse za igru, jer nema smisla da truhne na klupi jedan takav igrač i potencijal. Slatke muke za Musemića što se tiče veznog reda.

Svaka čast još jednom svima. Nadam se da nastavljamo ovako jednom za stalno, da neće biti više čupanja kose i srranja. Ne mogu vam reći koliko jedva čekam naredno kolo, valja čekati čitavu heftu. Kakva igra, kakva forma igrača, kakvo uživanje i atmosfera.. Idemo još jače!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 30 okt 2017, 00:15

Laznjak je napisao/la:Svaka cast, Horde pokazale ko je broj 1. Raja ispostovala. Ponosan sam na sve ovo veceras.

Sto se tice tekme moglo se jos, ali vidi se da su se pazili povreda, na losijem terenu.

Sto se tice rasporeda, kako bi nam leglo da kone izvuku listicu u kupu.
De ba, zapostavio si onu temu ima vec 2 dana. Želimo više priča :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 okt 2017, 00:37

Sjever ne zadaje nikakvu zadaću, sjever samo još jednom pokazuje zašto je trenutno daleko najjača skupina u državi. Kakva zadaća crna, kone ne mogu skupiti 200 ljudi u kopu.

Bakljada i vatromet, navijanje... :bow:

Nisam previše teren ni upratio moram priznat, morat ću snimak pogledati, ali Samir je pokidao čini mi se. :bow:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.