Rezultat dobar idemo dalje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu vam opisati i dokučiti koliko sam oduševljen i sretan zbog večerašnjeg spektakla i uživancije. Svaka čast svima, od navijača, preko igrača, pa sve do stručnog štaba, odnosno našeg Husrefa. Kakav je to vatromet bio, a tek igra i požrtvovanost.. Jedna velika kapa dole za sve!
Što se tiče igrača, svaki je odigrao dobro, nema šta. Ali, posebno posebno posebno bih istaknuo dvojicu, a to su Samir Radovac i Anel Hebibović, koji su doslovno pokidali večeras. Radovac odavno bolju tekmu nije odigrao, od finih poteza, driblinga, pasova, a prije svega strašne želje i volje. Svaka čast majstore! Također, i Hebib me je oduševio. Koliko je puta istrčao gore-dole, nekoliko odličnih driblinga, ubacivanja, samo je eto malo usrrao onu šansu u prvom dijelu, ali nema veze.
Ahmetović standardno odličan, kida, mogao je još koji ubaciti, ali dobro je, nema se šta prigovoriti. Imamo strašnog centarfora, najboljeg u ligi. Velkoski uradio svoj dio posla, popravlja se iz kola u kolo, samo zna napraviti neke glupe poteze, ali zna i presuditi. Lelić dobar, borio se, trudio, zabio. Rahmanović veoma dobar, golčinu zabio. Kuzmanović je dao svoj doprinos, dobar je bio, ali može i mora to bolje, može on to. Ivetić odličan večeras, uvijek mu je borba na vrhuncu. Adukor i Miha odlični, iako nisu imali posla, mogu misliti kako su se smrzli
). Treba ih nastaviti uigravati, jer je Adukor stvarno mašina, igra "glavom", puno bolji od Novakovića. Herić odličan. Kakav pregled i finoća pri prijemu lopte. Neću da se miješam Husrefu u posao, on zna najbolje ko koliko može, ali mislim da griješi što ne daje malo više šanse Heriću, jer je momak beton. Mujakić jak i dobar, vidi se na njemu. Hadžić onako vala, samo se bojim da on ne bude slučaj zvani "Halilović", ali vidjećemo.
Husrefu kapu skidam, ma deset kapa odmah. Kakva je ro ljudina i trenerčina, niko s njim ne može u rečenicu od ovih trenera u našoj ligi. Pa on bi s repkom strašan rezultat napravio, siguran sam. Kakve pripreme mečeva, kakav motivator, taktičar, psiholog, kakvu je borbu usadio igračima u glave, to je čudo jedno. Također, neću da ulazim puno u taktičke stvari, ali mi se toliko sviđa ovaj uvedeni presing od strane Husrefa, stvarno odlična stvar i postavka. Također, oduševljen sam bio što večeras nismo stali ni u jednom trenutku u prvom dijelu, što se samo napadalo i napadalo. Sve čestitke šefe još jednom. Vratio si sjaj ovom Sarajevu i idemo dalje sve jače i jače.
Vratio bi se još samo na igrački kadar.. Prije par mjeseci, jedva smo mogli skrpiti dva vezna igrača, a kamoli još da budu dobra. A pogledajte sad.. Stanojević, Sarić, Rahmanović, Radovac, Herić, Adukor, pa ako dodamo još Saida. Brutalno izgleda i svaki od njih donosi nešto novo u sredini. Definitivno najbolji vezni red u ligi, bez ikakvih dilema. Koliko smo kmečali za Petrakom, dođe mašina zvana Stanojević i baci nas na aparate. Strašan igrač koji je potkovan tehnički, trkački, defanzivno, ma zvjerka. Pa onda Sarić koji je Iniesta za ovu ligu, samo kad hoće i kad je njegov dan. Samo da dobiju tu konstantu još pod Husrefovom palicom i to je to. Ima sve potrebno - od pasa, šuta, driblinga, dobar u oba pravca, trči k'o konj i agresivan. Zatim, Rahmanović koji se polako budi i koji može još bolje, jako dobra 10-ka, koja može prelomiti meč. Radovac koji je večeras pokidao bukvalno. Isto i on ima odličan pregled, pas, udarac i borbu. Mali Herić koji je beton i mislim da je grijeh ne dati mu više šanse za igru, jer nema smisla da truhne na klupi jedan takav igrač i potencijal. Slatke muke za Musemića što se tiče veznog reda.
Svaka čast još jednom svima. Nadam se da nastavljamo ovako jednom za stalno, da neće biti više čupanja kose i srranja. Ne mogu vam reći koliko jedva čekam naredno kolo, valja čekati čitavu heftu. Kakva igra, kakva forma igrača, kakvo uživanje i atmosfera.. Idemo još jače!
Što se tiče igrača, svaki je odigrao dobro, nema šta. Ali, posebno posebno posebno bih istaknuo dvojicu, a to su Samir Radovac i Anel Hebibović, koji su doslovno pokidali večeras. Radovac odavno bolju tekmu nije odigrao, od finih poteza, driblinga, pasova, a prije svega strašne želje i volje. Svaka čast majstore! Također, i Hebib me je oduševio. Koliko je puta istrčao gore-dole, nekoliko odličnih driblinga, ubacivanja, samo je eto malo usrrao onu šansu u prvom dijelu, ali nema veze.
Ahmetović standardno odličan, kida, mogao je još koji ubaciti, ali dobro je, nema se šta prigovoriti. Imamo strašnog centarfora, najboljeg u ligi. Velkoski uradio svoj dio posla, popravlja se iz kola u kolo, samo zna napraviti neke glupe poteze, ali zna i presuditi. Lelić dobar, borio se, trudio, zabio. Rahmanović veoma dobar, golčinu zabio. Kuzmanović je dao svoj doprinos, dobar je bio, ali može i mora to bolje, može on to. Ivetić odličan večeras, uvijek mu je borba na vrhuncu. Adukor i Miha odlični, iako nisu imali posla, mogu misliti kako su se smrzli
Husrefu kapu skidam, ma deset kapa odmah. Kakva je ro ljudina i trenerčina, niko s njim ne može u rečenicu od ovih trenera u našoj ligi. Pa on bi s repkom strašan rezultat napravio, siguran sam. Kakve pripreme mečeva, kakav motivator, taktičar, psiholog, kakvu je borbu usadio igračima u glave, to je čudo jedno. Također, neću da ulazim puno u taktičke stvari, ali mi se toliko sviđa ovaj uvedeni presing od strane Husrefa, stvarno odlična stvar i postavka. Također, oduševljen sam bio što večeras nismo stali ni u jednom trenutku u prvom dijelu, što se samo napadalo i napadalo. Sve čestitke šefe još jednom. Vratio si sjaj ovom Sarajevu i idemo dalje sve jače i jače.
Vratio bi se još samo na igrački kadar.. Prije par mjeseci, jedva smo mogli skrpiti dva vezna igrača, a kamoli još da budu dobra. A pogledajte sad.. Stanojević, Sarić, Rahmanović, Radovac, Herić, Adukor, pa ako dodamo još Saida. Brutalno izgleda i svaki od njih donosi nešto novo u sredini. Definitivno najbolji vezni red u ligi, bez ikakvih dilema. Koliko smo kmečali za Petrakom, dođe mašina zvana Stanojević i baci nas na aparate. Strašan igrač koji je potkovan tehnički, trkački, defanzivno, ma zvjerka. Pa onda Sarić koji je Iniesta za ovu ligu, samo kad hoće i kad je njegov dan. Samo da dobiju tu konstantu još pod Husrefovom palicom i to je to. Ima sve potrebno - od pasa, šuta, driblinga, dobar u oba pravca, trči k'o konj i agresivan. Zatim, Rahmanović koji se polako budi i koji može još bolje, jako dobra 10-ka, koja može prelomiti meč. Radovac koji je večeras pokidao bukvalno. Isto i on ima odličan pregled, pas, udarac i borbu. Mali Herić koji je beton i mislim da je grijeh ne dati mu više šanse za igru, jer nema smisla da truhne na klupi jedan takav igrač i potencijal. Slatke muke za Musemića što se tiče veznog reda.
Svaka čast još jednom svima. Nadam se da nastavljamo ovako jednom za stalno, da neće biti više čupanja kose i srranja. Ne mogu vam reći koliko jedva čekam naredno kolo, valja čekati čitavu heftu. Kakva igra, kakva forma igrača, kakvo uživanje i atmosfera.. Idemo još jače!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
De ba, zapostavio si onu temu ima vec 2 dana. Želimo više pričaLaznjak je napisao/la:Svaka cast, Horde pokazale ko je broj 1. Raja ispostovala. Ponosan sam na sve ovo veceras.
Sto se tice tekme moglo se jos, ali vidi se da su se pazili povreda, na losijem terenu.
Sto se tice rasporeda, kako bi nam leglo da kone izvuku listicu u kupu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sjever ne zadaje nikakvu zadaću, sjever samo još jednom pokazuje zašto je trenutno daleko najjača skupina u državi. Kakva zadaća crna, kone ne mogu skupiti 200 ljudi u kopu.
Bakljada i vatromet, navijanje...
Nisam previše teren ni upratio moram priznat, morat ću snimak pogledati, ali Samir je pokidao čini mi se.
Bakljada i vatromet, navijanje...
Nisam previše teren ni upratio moram priznat, morat ću snimak pogledati, ali Samir je pokidao čini mi se.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
mihojevic, hadzic, heric, kuzmanovic, mujakic, radovac, lelic
na klupi liivak, andjusic i kadusic sve u21 (kadusic nije bio u sastavu ali igra cesto)
UHLJUPI, KAD KUKATE, ONDA POHVALITE one koji daju djeci priliku, a tesko da je i jedna ekipa u jednom trenutku imala 7 igraca iz U21 na terenu kao saraevo veceras!
sve vam nesposobno
na klupi liivak, andjusic i kadusic sve u21 (kadusic nije bio u sastavu ali igra cesto)
UHLJUPI, KAD KUKATE, ONDA POHVALITE one koji daju djeci priliku, a tesko da je i jedna ekipa u jednom trenutku imala 7 igraca iz U21 na terenu kao saraevo veceras!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Netreba se gledat ni kojoj pobjedi uzube, al ovaj celik nije nikakvo mjerilo. Mnogo ekipa u kantonalnim ligama bi ovaj krepani celik uzelo.
Nadam se da ce Husref uspjet spustit igrace na zemlju vec sutra na treningu, sledece kolo igramo protiv granicnog prelaza protiv kojeg moramo igrat sto puta bolje da bi uzeli 3 boda.
Horde za 10.. Moja procjena oko 7 hiljada dusa
Sto mi se svidjelo u ovoj utakmici nije bilo stajanja do zadnje minute.
Hvala igracima i strucnom stabu.
Nadam se da ce Husref uspjet spustit igrace na zemlju vec sutra na treningu, sledece kolo igramo protiv granicnog prelaza protiv kojeg moramo igrat sto puta bolje da bi uzeli 3 boda.
Horde za 10.. Moja procjena oko 7 hiljada dusa
Sto mi se svidjelo u ovoj utakmici nije bilo stajanja do zadnje minute.
Hvala igracima i strucnom stabu.
Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Jadno je to! Šiša,alkohol,cigare,nocni izlasci...koliko je talenata propalo zbog ovih stvari.zagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Jedino sto klub moze i mora uciniti u tim slucajevima je da zestoko kaznjava ne bi li na vrijeme dosli pameti.
Dali je menadžer bio s njimzagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Dodaj rahmanovica koji ima 23, Adukora 24 to je 9 igraca ispod 25 godina, hebib krste ispod 30. Najstariji igraci sinoc Ivetic, pavlovic 30, Ahmetovic 32. Strahoba. Nadam se da cemo zadrzati ove mlade igrace i da cemo nadopunjavati kvalitetno rupe i dovoditi provjerene iskusne igrace, ovo je put ovo treba gurati za 2-3 godine imat cemo ekipu za LE. Samo treba istrpiti.Pantelija je napisao/la:hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
UPRAVA NAPOLJE!
Kao nekad u 8dynamodresden1 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam zadovoljan, sa rezultatom, trebalo je ispratiti i rezultate mlađih kategorija, Pioniri 8:0, kadeti 7:0, Juniori 7:3(protiv dotada drugoplasirane Krupe) a seniori stali na 5.Lik je napisao/la:Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.
Rezultat dobar idemo dalje.![]()
Zato treba svaku traziti da petkom igramo da se mogu momci ispostovati za vikendzagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Ja vjerujem da bi titulu na polusezoni vec uzeli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ista ulica, ista raja, samo 9 godina kasnije.dynamodresden1 je napisao/la:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zaustavi nas murija sinoc kaze jel imate kakvog naoruzanja, rekoh samo grlo i dlanovi 
ZZ
Re: RE: Re: FK Sarajevo
zato veliki demagog iz metropole zna konstantno spominjati kako on izmislja ove u 21 igracePantelija je napisao/la:hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Esport je napisao/la:Nisam zadovoljan, sa rezultatom, trebalo je ispratiti i rezultate mlađih kategorija, Pioniri 8:0, kadeti 7:0, Juniori 7:3(protiv dotada drugoplasirane Krupe) a seniori stali na 5.Lik je napisao/la:Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.
Rezultat dobar idemo dalje.![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Po onakvoj kisi i opet vise raje u kopu na sjeveru nego kod komsija na citavom stadionu.
FK SARAJEVO.