FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
mihojevic, hadzic, heric, kuzmanovic, mujakic, radovac, lelic
na klupi liivak, andjusic i kadusic sve u21 (kadusic nije bio u sastavu ali igra cesto)
UHLJUPI, KAD KUKATE, ONDA POHVALITE one koji daju djeci priliku, a tesko da je i jedna ekipa u jednom trenutku imala 7 igraca iz U21 na terenu kao saraevo veceras!
sve vam nesposobno
na klupi liivak, andjusic i kadusic sve u21 (kadusic nije bio u sastavu ali igra cesto)
UHLJUPI, KAD KUKATE, ONDA POHVALITE one koji daju djeci priliku, a tesko da je i jedna ekipa u jednom trenutku imala 7 igraca iz U21 na terenu kao saraevo veceras!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Netreba se gledat ni kojoj pobjedi uzube, al ovaj celik nije nikakvo mjerilo. Mnogo ekipa u kantonalnim ligama bi ovaj krepani celik uzelo.
Nadam se da ce Husref uspjet spustit igrace na zemlju vec sutra na treningu, sledece kolo igramo protiv granicnog prelaza protiv kojeg moramo igrat sto puta bolje da bi uzeli 3 boda.
Horde za 10.. Moja procjena oko 7 hiljada dusa
Sto mi se svidjelo u ovoj utakmici nije bilo stajanja do zadnje minute.
Hvala igracima i strucnom stabu.
Nadam se da ce Husref uspjet spustit igrace na zemlju vec sutra na treningu, sledece kolo igramo protiv granicnog prelaza protiv kojeg moramo igrat sto puta bolje da bi uzeli 3 boda.
Horde za 10.. Moja procjena oko 7 hiljada dusa
Sto mi se svidjelo u ovoj utakmici nije bilo stajanja do zadnje minute.
Hvala igracima i strucnom stabu.
Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Jadno je to! Šiša,alkohol,cigare,nocni izlasci...koliko je talenata propalo zbog ovih stvari.zagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Jedino sto klub moze i mora uciniti u tim slucajevima je da zestoko kaznjava ne bi li na vrijeme dosli pameti.
Dali je menadžer bio s njimzagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Dodaj rahmanovica koji ima 23, Adukora 24 to je 9 igraca ispod 25 godina, hebib krste ispod 30. Najstariji igraci sinoc Ivetic, pavlovic 30, Ahmetovic 32. Strahoba. Nadam se da cemo zadrzati ove mlade igrace i da cemo nadopunjavati kvalitetno rupe i dovoditi provjerene iskusne igrace, ovo je put ovo treba gurati za 2-3 godine imat cemo ekipu za LE. Samo treba istrpiti.Pantelija je napisao/la:hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
UPRAVA NAPOLJE!
Kao nekad u 8dynamodresden1 je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam zadovoljan, sa rezultatom, trebalo je ispratiti i rezultate mlađih kategorija, Pioniri 8:0, kadeti 7:0, Juniori 7:3(protiv dotada drugoplasirane Krupe) a seniori stali na 5.Lik je napisao/la:Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.
Rezultat dobar idemo dalje.![]()
Zato treba svaku traziti da petkom igramo da se mogu momci ispostovati za vikendzagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
Ja vjerujem da bi titulu na polusezoni vec uzeli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ista ulica, ista raja, samo 9 godina kasnije.dynamodresden1 je napisao/la:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zaustavi nas murija sinoc kaze jel imate kakvog naoruzanja, rekoh samo grlo i dlanovi 
ZZ
Re: RE: Re: FK Sarajevo
zato veliki demagog iz metropole zna konstantno spominjati kako on izmislja ove u 21 igracePantelija je napisao/la:hoce li strasni novinari objavitida je veceras na terenu u fks bilo 7 igraca ispod 21 godine?!?!?!?!?!?
sve vam nesposobno
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Esport je napisao/la:Nisam zadovoljan, sa rezultatom, trebalo je ispratiti i rezultate mlađih kategorija, Pioniri 8:0, kadeti 7:0, Juniori 7:3(protiv dotada drugoplasirane Krupe) a seniori stali na 5.Lik je napisao/la:Sve večeras odlično bi. Samo šteta radi kiše, bilo bi još više raje, ali i ovako je bio odličan broj.
Rezultat dobar idemo dalje.![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Po onakvoj kisi i opet vise raje u kopu na sjeveru nego kod komsija na citavom stadionu.
FK SARAJEVO.
Nikad nisam volio da upoređujemo posjetu s bilo kim. Naša posjeta u ove dvije sezone je katastrofalna, tako da je ono sinoć bilo za svaku pohvalu.
Tako je, samo sebe gledat i gurat i što se tiče posjete i rezultata.hilmo je napisao/la:Nikad nisam volio da upoređujemo posjetu s bilo kim. Naša posjeta u ove dvije sezone je katastrofalna, tako da je ono sinoć bilo za svaku pohvalu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
On ga častioEsport je napisao/la:Dali je menadžer bio s njimzagor1987 je napisao/la:Rece mi poznanik Kadusic se raznio od alkohola u subotu iznosili ga iz lokala ja djece levata majko mila
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: boki86, DoktorXabaras i 18 gostiju.