Unofficialpage je napisao/la: Stipanović u fazonu samo jedan po jedan ima da vas sve sredim.![]()

Fakat tako dodje kad procitam ponovo ovo sto sam napisao.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Unofficialpage je napisao/la: Stipanović u fazonu samo jedan po jedan ima da vas sve sredim.![]()
Daj Lončara nek' ih izmlatikobe24 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la: Stipanović u fazonu samo jedan po jedan ima da vas sve sredim.![]()
![]()
![]()
Fakat tako dodje kad procitam ponovo ovo sto sam napisao.Nazalost, Kikanovic defanzivno sigurno nije dovoljno dobar da ih zaustavi i da gradi skok, a s obzirom da sam optimista, onda se nadam da Stipanovic ima sve sto je potrebno da to odradi kako treba. Ja bih Elmedinu po poluvremenu dao 7-8 minuta i to mu je dosta veceras.
zijanuti ce...samo ne znam sto je to nama dobro?Federer17 je napisao/la:Finska - Ceska 9:19 trenutno. Odlicno bi bilo da ovdje Finci zijane.
Finska ima jacu ekipu kad im se prikljuce najbolji igraci i po meni je bolje da prenesu sto manje bodova, a poznato je koliko oni nama (ne)leze. Ceska se sigurno moze lakse dobiti.babino je napisao/la: po meni potpuno svejedno ko ce prenijeti pune bodove u drugi krug, finci ili cesi..
slazem se, samo kako je krenula ceska, moguce da i maximum prenesu i tada ih tito ne stize...pogotovo kad uzmes to koliko nama finci leze a preko njih treba ganjati cehe u ovoj varijanti.Federer17 je napisao/la:Finska ima jacu ekipu kad im se prikljuce najbolji igraci i po meni je bolje da prenesu sto manje bodova, a poznato je koliko oni nama (ne)leze. Ceska se sigurno moze lakse dobiti.babino je napisao/la: po meni potpuno svejedno ko ce prenijeti pune bodove u drugi krug, finci ili cesi..
Jednostavna kalkulacija.Federer17 je napisao/la:Finska ima jacu ekipu kad im se prikljuce najbolji igraci i po meni je bolje da prenesu sto manje bodova, a poznato je koliko oni nama (ne)leze. Ceska se sigurno moze lakse dobiti.babino je napisao/la: po meni potpuno svejedno ko ce prenijeti pune bodove u drugi krug, finci ili cesi..
Ne znam kad se igra druga faza? Možda i ne ostanemo ako je npr u augustu iduće godine.dino-92 je napisao/la:ako musa ode u nba, drugu fazu cemo igrati bez njega, s druge strane neki od mladih igraca mogu napredovati. treba ici korak po korak, svasta se moze desiti za godinu dana.
Međusobni omjer se prvo gledaJHam je napisao/la:Treba gledati i da se izgubi sto manje alo vec gubimo, ako budemo 3. s rusima il francuzima gleda se medjusobni duel ili?
+1Anatomija je napisao/la:Ako neko ima dobar link nek postavi
http://koprenosi.comVedad87 je napisao/la:+1Anatomija je napisao/la:Ako neko ima dobar link nek postavi
Izvukao sam ovo radi linka, dobar jeUnofficialpage je napisao/la:Bit će ovdje: http://www.sport365.live/en/home Samo basketball odabrati i linkovi će biti 5-10 min pred početak meča.ovisnik je napisao/la:ima li kakav valjan link za nas koji nemamo sport klub?
Što se tiče večerašnjeg meča. Veću šansu protiv Francuza nećemo imati, sumnjam da će ikad više doći u slabijem sastavu ali opet to ne znači da imamo velike šanse za pobjedu. Momci će ostavitit srce na terenu, u šta ne sumnjam a uz malo sreće i pobjeda će doći. Nama Francuzi nisu ni bitni toliko, bitno je dobiti oba puta Belgiju, naravno, da Rusi danas dobiju Belgiju i da tražimo novo iznenađenje protiv Rusa. I mi ćemo biti pojačani sa Wilbekinom u tom meču.
Druga faza se igra slicno ovako kao prva. Dvije tekme, pa par mjeseci pauze i sve tako. Mislim da se prvi mecevi igraju krajem augusta/pocetkom septembra, tako da bi i Musa i ostali nba igraci mogli igrati. Ne treba pozurivati s tim, daleko smo mi jos od druge faze. Isto ovako je bilo i u pretkvalifikacijama, ponijela nas je euforija, pa smo se onda nakon poraza od Svedjana u Zenici jedva iscupali.Raonffa je napisao/la:Ne znam kad se igra druga faza? Možda i ne ostanemo ako je npr u augustu iduće godine.dino-92 je napisao/la:ako musa ode u nba, drugu fazu cemo igrati bez njega, s druge strane neki od mladih igraca mogu napredovati. treba ici korak po korak, svasta se moze desiti za godinu dana.
Ovu temu treba preimenovati jer ista postoji na običnom pdf-u košarke, a i samo ime teme je prikladnije za kvalifikacije općenito.Vucevich je napisao/la:Mozemo li veceras u jednoj temi da pisemo a ne na 2
Septembar, novembar i februar. Ako nba klubovi puste, možda u septembru imamo pun sastav, a za preostale 4 utakmice sigurno neRaonffa je napisao/la:Ne znam kad se igra druga faza? Možda i ne ostanemo ako je npr u augustu iduće godine.dino-92 je napisao/la:ako musa ode u nba, drugu fazu cemo igrati bez njega, s druge strane neki od mladih igraca mogu napredovati. treba ici korak po korak, svasta se moze desiti za godinu dana.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.