Raonffa je napisao/la:dino-92 je napisao/la:ako musa ode u nba, drugu fazu cemo igrati bez njega, s druge strane neki od mladih igraca mogu napredovati. treba ici korak po korak, svasta se moze desiti za godinu dana.
Ne znam kad se igra druga faza? Možda i ne ostanemo ako je npr u augustu iduće godine.

Druga faza se igra slicno ovako kao prva. Dvije tekme, pa par mjeseci pauze i sve tako. Mislim da se prvi mecevi igraju krajem augusta/pocetkom septembra, tako da bi i Musa i ostali nba igraci mogli igrati. Ne treba pozurivati s tim, daleko smo mi jos od druge faze. Isto ovako je bilo i u pretkvalifikacijama, ponijela nas je euforija, pa smo se onda nakon poraza od Svedjana u Zenici jedva iscupali.
@JHam, gleda se medjusobni omjer ukoliko dvije reprezentacije imaju isti broj bodova. U slucaju da tri repke budu s istim bodovima, onda se gleda kos razlika, ne racunajuci meceve sa posljednjeplasiranom ekipom. U svakom slucaju, i ako se gubi, treba gubiti sa sto manje razlike.
Nadam se da ce momci izaci rastereceni, a opet svjesni koliko bi bilo znacajno dobiti veceras. Dobro bi bilo odrzati egal do poluvremena, a onda sta Bog da. Idemo ih dobiti! 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."