I baš si našao grupu koju je napravio onaj malac iz mog grada hehehe. Ima takvih grupa koliko ho'š i to za svaki klub. Ovo npr. jedna od 1000.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ovo mi se svidjaanti schalke grupa
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 095&ref=ts
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
HeheZdena04 je napisao/la:I baš si našao grupu koju je napravio onaj malac iz mog grada hehehe. Ima takvih grupa koliko ho'š i to za svaki klub. Ovo npr. jedna od 1000.BAVARAC DO GROBA je napisao/la:ovo mi se svidjaanti schalke grupa
![]()
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 095&ref=ts
Off topic
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Koliko samo morate biti glupi pa da na ovu temu stavljate stranice sa Facebooka-ciganluka(sve osim chata). Koliki ste samo papci, što posjećujete ove stranice.
Svim Bavarcima, islamske vjeroispovjesti - Bajram serif mubarek olsun
- Omerbavarac
- Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:Svim Bavarcima, islamske vjeroispovjesti - Bajram serif mubarek olsun
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Omerbavarac je napisao/la:FC BAYERN je napisao/la:Svim Bavarcima, islamske vjeroispovjesti - Bajram serif mubarek olsun
Razumijes ti mene burazere moj 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.
http://www.****.de/****/generated ... 00000.html
I da, vec se kuju planovi za narednu sezonu. Montolivo je meta, jer se ocekuje odlazak kapitena.
I da, vec se kuju planovi za narednu sezonu. Montolivo je meta, jer se ocekuje odlazak kapitena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
prešao je u Porto ovo ljeto...teško da če ga napustiti poslije jedne sezone....mada nije to neko poređenje Montolivo-Kros....mislim da je Kedira bio najbolje rješenje..van gall je napisao/la:**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kazem da je to moja zelja a od toga nema nista,a ako vec kapiten ide onda treba dati Kroosu pravu priliku a ne dovoditi nekog pa da ovaj opet grije klupu a pri tome GaaL i voli mlade igrace zato ne kontam zasto njega nece da forsira..Raul_64 je napisao/la:prešao je u Porto ovo ljeto...teško da če ga napustiti poslije jedne sezone....mada nije to neko poređenje Montolivo-Kros....mislim da je Kedira bio najbolje rješenje..van gall je napisao/la:**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kroos je klasični playmaker dok je Montolivo igrač sličan Khediri.Uz sve to jezik mu nije problem jer je 50 posto Švabo po majčinoj strani i bio bi domaći igrač zbog njemačkog državljanstva.van gall je napisao/la: Kazem da je to moja zelja a od toga nema nista,a ako vec kapiten ide onda treba dati Kroosu pravu priliku a ne dovoditi nekog pa da ovaj opet grije klupu a pri tome GaaL i voli mlade igrace zato ne kontam zasto njega nece da forsira..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Montolivo je odlican igrac. Nemojte dzaba pricati.
Momak je standardni clan repke Italije a uz to i jedan od najboljih igraca Viola. Klasicni veznjak koji je odlican razigravac, tipa Svinje.
FC Bayern in Europa immer beliebter.
Bayern se zanima i za Schurrlea, zajedno sa Unitedom.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 85501.html
Momak je standardni clan repke Italije a uz to i jedan od najboljih igraca Viola. Klasicni veznjak koji je odlican razigravac, tipa Svinje.
FC Bayern in Europa immer beliebter.
Bayern se zanima i za Schurrlea, zajedno sa Unitedom.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 85501.html
veceras cemo zgaziti salke

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Jedva čekam utakmicu sa Bremenom, biće vatreno kao i uvijek. Oni su malo načeti ne igranjem 2 važnja igrača, a koliko sam upoznat svi su naši igrači fit. Šteta što samo neće to biti okršaj napadača protiv bivših klubova
Taman da vidimo kako stojimo sa formom nakon ove pauze i poraza u prošlom kolu, mada jedan poraz na početku ne pravi razliku... Uostalom, prošle 2 sezone smo uvijek loše startovali!
Prema rezultatima ankete koje je objavila njemačka marketinška agencija Sport Markt, najviše navijača u Europi imaju redom Barcelona, Real, Manchester United, Chelsea i Bayern
1. Barcelona - 57.8 milijuna
2. Real Madrid - 31.3 milijuna
3. Mancherster United - 30.6 milijuna
4. Chelsea - 21.4 milijuna simpatizera
5. Bayern - 20.7 milijuna (10 milijuna u Njemačkoj, 10.7 milijuna u inozemstvu)
P.S. Raduje me dobra forma Klosea u zadnje vrijeme (mada se nije iskazao protiv starog starijeg kluba)
Taman da vidimo kako stojimo sa formom nakon ove pauze i poraza u prošlom kolu, mada jedan poraz na početku ne pravi razliku... Uostalom, prošle 2 sezone smo uvijek loše startovali!
Prema rezultatima ankete koje je objavila njemačka marketinška agencija Sport Markt, najviše navijača u Europi imaju redom Barcelona, Real, Manchester United, Chelsea i Bayern
1. Barcelona - 57.8 milijuna
2. Real Madrid - 31.3 milijuna
3. Mancherster United - 30.6 milijuna
4. Chelsea - 21.4 milijuna simpatizera
5. Bayern - 20.7 milijuna (10 milijuna u Njemačkoj, 10.7 milijuna u inozemstvu)
P.S. Raduje me dobra forma Klosea u zadnje vrijeme (mada se nije iskazao protiv starog starijeg kluba)
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 10 sep 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
- majestic24
- Kontakt:
vedo i sejoJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
uuupsJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
naravno mi, ko drugi
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
IZDAJICE JEDNA!!!secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
A što se tiče Montoliva, meni je favorit za poziciju van Bommela Tymo. Stvarno ne znam zašto ne dobiva više prilika, sigurno nije predefanzivan
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja sam mislio da navijete za Bayu. Al' eto...secer je napisao/la:uuupsJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
![]()
pogresna tema
![]()
naravno mi, ko drugija sam navijac hoffe, gero je navijac hofe, a i hare navija za hofu
Sutra Werder. Oni bez Mertesackera, Nalda i Pizarra, a mi bez Robbena. Muller takodje upitan, Van Gaal kaze da je umoran. Pobjeda je imperativ, i sve osim pobjede se moze smatrati neuspjehom.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iz tog razloga je danas propustio trening i sutra ce biti u sastavu.JetSet_Hantraga je napisao/la: Sutra Werder. Oni bez Mertesackera, Nalda i Pizarra, a mi bez Robbena. Muller takodje upitan, Van Gaal kaze da je umoran. Pobjeda je imperativ, i sve osim pobjede se moze smatrati neuspjehom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.