FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 10 sep 2010, 23:39

Bez brige Hantraga, to su samo naši rezervni klubići. Glupo je gledati utakmicu i biti ravnodušan, a kada Vedo i Sejo igraju protiv tamo nekih timova, moramo malo presvući dres. :mrgreen:
Poslije tekme ja taj dres namah bacim u perilicu, dok Šećo taj isti zna nositi ti-vakat, dok i okolini ne zakandiše. :lol:
Protiv Werderana očekujem otvorenu utakmicu, sa puno golova, i naravno našu pobjedu. Pošto je Kaiseru sutra rođendan (65-i), red bi bio da se nastavi niz pobjeda na Franzov geburstag. Do sada se to desilo 6 puta (2004, 1999, 1982, 1974, 1971, 1965).
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 sep 2010, 23:47

geronimo je napisao/la:Bez brige Hantraga, to su samo naši rezervni klubići. Glupo je gledati utakmicu i biti ravnodušan, a kada Vedo i Sejo igraju protiv tamo nekih timova, moramo malo presvući dres. :mrgreen:
Poslije tekme ja taj dres namah bacim u perilicu, dok Šećo taj isti zna nositi ti-vakat, dok i okolini ne zakandiše. :lol:
Protiv Werderana očekujem otvorenu utakmicu, sa puno golova, i naravno našu pobjedu. Pošto je Kaiseru sutra rođendan (65-i), red bi bio da se nastavi niz pobjeda na Franzov geburstag. Do sada se to desilo 6 puta (2004, 1999, 1982, 1974, 1971, 1965).
Iskreno, gledajuci kako igraju s njima u Minkenu, ocekujem poraz, bilo malo ili puno golova :mrgreen: :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 sep 2010, 10:30

vrijeme je da se skine hofin, a obuce dres tima koji ce ove godine osvojiti lp :!: :twisted:
danasnji zadatak je napuniti verderov gol i pobjediti sa najmanje 3 gola razlike :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 11 sep 2010, 10:51

haj ne bi li bayern pobjedio danas jer odigrao sam ga na listicu,kad god sam do sad igrao na bayerna zajebao me :D tako da vam ne gine kiks danas :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 sep 2010, 10:52

Danas ocekujem jedno totalno unistenje malih zelenih.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 sep 2010, 12:24

jako teška utakmica danas protiv werdera....bayernu ovaj protivnik u zadnje vrijeme u prvenstvenim utakmicama nije odgovarao, zadnjih par utakmica kuci protiv bremena bayern igrao neriješeno, u zadnjih par godina imaju samo dvije pobjede protiv werdera kući....medjutim nadat se da se ponove utakmice iz prosle sezone ona iz bremena kada je bayern dominirao i na kraju slavio sa 3-2, tad se moglo reci "samo" tako tijesnim rezultatom jer su bavarci imali mnostvo prilika ili jos bolje ona utakmica finala njemackog kupa kada je werder razbijen sa 4-0 a da nije imao trunku sanse

a hoeness i dalje prijeti holandskom savezu kada je u pitanju odšteta za robbena i napominje da ako holandjani ne budu spremni na kompromis, da će ih tužiti do besvjesti sve dok bayern ne dobije ono što traži :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 sep 2010, 12:39

effe_sa je napisao/la:jako teška utakmica danas protiv werdera....bayernu ovaj protivnik u zadnje vrijeme u prvenstvenim utakmicama nije odgovarao, zadnjih par utakmica kuci protiv bremena bayern igrao neriješeno, u zadnjih par godina imaju samo dvije pobjede protiv werdera kući....medjutim nadat se da se ponove utakmice iz prosle sezone ona iz bremena kada je bayern dominirao i na kraju slavio sa 3-2, tad se moglo reci "samo" tako tijesnim rezultatom jer su bavarci imali mnostvo prilika ili jos bolje ona utakmica finala njemackog kupa kada je werder razbijen sa 4-0 a da nije imao trunku sanse

a hoeness i dalje prijeti holandskom savezu kada je u pitanju odšteta za robbena i napominje da ako holandjani ne budu spremni na kompromis, da će ih tužiti do besvjesti sve dok bayern ne dobije ono što traži :D
Ja sam misljenja da Bayernu trenutno i odgovara ovakva ekipa, kao sto je Werder jer su pokazali u prve dvije utakmice da jako tesko bunkere probijaju (Wolfsi su igrali bunker dok miske nije uso i rasteretio ih :)) dok Werder ne praktikuje takav stil igre. Nisu nesto pretjerano stabilni u odbrani, pa bi se moglo ocekivati da ih nasi igraci promjesaju, ali takodjer su poznati kao jako ofanzivna ekipa, ali oslabljeni se ne igranjem bivseg bayernovca u napadu, Claudia Pizarra (ne znam jeli se sta promjenilo sto se tice ovog, ali zadnje informacije koje sam ja procitao su bile da nece igrati). Zakljucak je da se Bayo moze nositi sa Werderom (moze se Bayo naravno nositi sa svima na svijetu :mrgreen:) i da ce tu pobjediti onaj koji bude vise raspolozen u odbrani, jer oba napada su ubitacna i ne bi trebalo biti upitno da cemo se nagledati golova :D.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 13:38

Kaze Gaal da se najvise boji Arnautovica? :roll: Potencijalni kandidat koji bi mogao Bayi pokvariti raspolozenje.

Ja iskreno ocekujem pobjedu, jer Bremen ce igrati bez nekoliko glavnih uzdanica, sto je naravno prednost.

Ovako se pretpostavlja da ce poceti:

-------------------------Butt-----------------------
----Lahm-------Buyten-------Truba----Contento
---------------Svinja-------------Bommel----------
----Olic--------------Muller-----------------Ribery
------------------------Klose-----------------------

Edit: Kaiser, sretan rodjendan. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 sep 2010, 13:39

Omerbavarac je napisao/la:

po bild-u Kroos u igri a Klose na klupi ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 14:32

thulkazal je napisao/la:

Ma ko danas slusa Bild? :D :D
Ja bih najzadovoljniji bio sa Gomezom u pocetnih 11, a Klose na klupu. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 11 sep 2010, 14:34

thulkazal je napisao/la:

Ma ko danas slusa Bild? :D :D
Ja bih najzadovoljniji bio sa Gomezom u pocetnih 11, a Klose na klupu. 8-)
eh pored Gomeza ja bi volio i kroosa vidit da vidim kako bi se snasao dobijajuci vise lopti u sesnaest :twisted: :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 sep 2010, 14:37

Sve veliki navijaci Bayerna i udaraju se u prsa, a vidim izuzev Gere i Omera niko nije najvecoj legendi Njemackog fudbala, i Vaseg kluba cestitao rodjendan. Kaiseru sretan 65.rodjendan i da Bog da on jos zivio toliko dugo, jer niko ne smije zaboraviti sta je ovaj covijek sve uradio.

Sto se tice danasnje utakmice "Smetljari" padaju bez ispaljenog metka, a imam osjecaja mi s foruma bi onu odbranu probili, a da ne pricam o igracima Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 sep 2010, 15:05

Sretan rodjendan najvecoj licnosti u historiji Bayerna. Sigurno da se nikad nije rodio, a vjerovatno nikad ni nece, covjek koji bi vise zaduzio klub od Kaisera. Zato sve najbolje legendo !
Omerbavarac je napisao/la:Ja bih najzadovoljniji bio sa Gomezom u pocetnih 11, a Klose na klupu. 8-)
Ja ne bih. :mrgreen:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 11 sep 2010, 15:11

dobiva werder danas,odigro sam ih u razradi,kvota odlična...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 11 sep 2010, 16:21

JetSet_Hantraga je napisao/la:Sretan rodjendan najvecoj licnosti u historiji Bayerna. Sigurno da se nikad nije rodio, a vjerovatno nikad ni nece, covjek koji bi vise zaduzio klub od Kaisera. Zato sve najbolje legendo !
Omerbavarac je napisao/la:Ja bih najzadovoljniji bio sa Gomezom u pocetnih 11, a Klose na klupu. 8-)
Ja ne bih. :mrgreen:
Ma Gomezu bi najbolje bilo da pocne igrati stopera, tu smo najtanji :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 16:25

Dabar je napisao/la:dobiva werder danas,odigro sam ih u razradi,kvota odlična...
Imas li kakvih rezervnih tiketa? :D

Klare

Post Postao/la Klare » 11 sep 2010, 18:34

Hitno, ima li ikakav stream

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 11 sep 2010, 19:16

Vidim da je 0:0 ali kako igramo je li lose ?
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Klare

Post Postao/la Klare » 11 sep 2010, 19:31

bayern4ever je napisao/la:Vidim da je 0:0 ali kako igramo je li lose ?
Loše brate da gore ne može. Eto ja sam propustio prvih 15 minuta i gledam da vidim s kakvim smo sastavom izašli na teren. Desetoricu sam posložio za 3 minute. Jedan mi fali, nikako ga naći. :roll: Kad ono u 44 min vidim da je Klose taj koji je falio.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 sep 2010, 19:33

Klose definitivno ni blizu reprezentativne forme. Nije se cestito sa loptom sastavio.
Inace, imamo vise prilika od Werdera, ali nisu to jos one ciste prilike.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.