prešao je u Porto ovo ljeto...teško da če ga napustiti poslije jedne sezone....mada nije to neko poređenje Montolivo-Kros....mislim da je Kedira bio najbolje rješenje..van gall je napisao/la:**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
http://www.****.de/****/generated ... 00000.html
I da, vec se kuju planovi za narednu sezonu. Montolivo je meta, jer se ocekuje odlazak kapitena.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kazem da je to moja zelja a od toga nema nista,a ako vec kapiten ide onda treba dati Kroosu pravu priliku a ne dovoditi nekog pa da ovaj opet grije klupu a pri tome GaaL i voli mlade igrace zato ne kontam zasto njega nece da forsira..Raul_64 je napisao/la:prešao je u Porto ovo ljeto...teško da če ga napustiti poslije jedne sezone....mada nije to neko poređenje Montolivo-Kros....mislim da je Kedira bio najbolje rješenje..van gall je napisao/la:**** ih Montolivo,pored Kroosa oni traze njega,moja zelja najveca za tu poziciju bi bio portugalac Mutinjo nezz kak se pise,bio je u Sportingu nezz gdje sad.....Omerbavarac je napisao/la:Nerlinger will Louis van Gaal länger halten.![]()
![]()
http://www.****.de/****/generated ... 00000.html
I da, vec se kuju planovi za narednu sezonu. Montolivo je meta, jer se ocekuje odlazak kapitena.
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kroos je klasični playmaker dok je Montolivo igrač sličan Khediri.Uz sve to jezik mu nije problem jer je 50 posto Švabo po majčinoj strani i bio bi domaći igrač zbog njemačkog državljanstva.van gall je napisao/la: Kazem da je to moja zelja a od toga nema nista,a ako vec kapiten ide onda treba dati Kroosu pravu priliku a ne dovoditi nekog pa da ovaj opet grije klupu a pri tome GaaL i voli mlade igrace zato ne kontam zasto njega nece da forsira..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Montolivo je odlican igrac. Nemojte dzaba pricati.
Momak je standardni clan repke Italije a uz to i jedan od najboljih igraca Viola. Klasicni veznjak koji je odlican razigravac, tipa Svinje.
FC Bayern in Europa immer beliebter.
Bayern se zanima i za Schurrlea, zajedno sa Unitedom.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 85501.html
Momak je standardni clan repke Italije a uz to i jedan od najboljih igraca Viola. Klasicni veznjak koji je odlican razigravac, tipa Svinje.
FC Bayern in Europa immer beliebter.
Bayern se zanima i za Schurrlea, zajedno sa Unitedom.
http://www.****.de/de/fussball/fussba ... 85501.html
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
veceras cemo zgaziti salke

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Jedva čekam utakmicu sa Bremenom, biće vatreno kao i uvijek. Oni su malo načeti ne igranjem 2 važnja igrača, a koliko sam upoznat svi su naši igrači fit. Šteta što samo neće to biti okršaj napadača protiv bivših klubova
Taman da vidimo kako stojimo sa formom nakon ove pauze i poraza u prošlom kolu, mada jedan poraz na početku ne pravi razliku... Uostalom, prošle 2 sezone smo uvijek loše startovali!
Prema rezultatima ankete koje je objavila njemačka marketinška agencija Sport Markt, najviše navijača u Europi imaju redom Barcelona, Real, Manchester United, Chelsea i Bayern
1. Barcelona - 57.8 milijuna
2. Real Madrid - 31.3 milijuna
3. Mancherster United - 30.6 milijuna
4. Chelsea - 21.4 milijuna simpatizera
5. Bayern - 20.7 milijuna (10 milijuna u Njemačkoj, 10.7 milijuna u inozemstvu)
P.S. Raduje me dobra forma Klosea u zadnje vrijeme (mada se nije iskazao protiv starog starijeg kluba)
Taman da vidimo kako stojimo sa formom nakon ove pauze i poraza u prošlom kolu, mada jedan poraz na početku ne pravi razliku... Uostalom, prošle 2 sezone smo uvijek loše startovali!
Prema rezultatima ankete koje je objavila njemačka marketinška agencija Sport Markt, najviše navijača u Europi imaju redom Barcelona, Real, Manchester United, Chelsea i Bayern
1. Barcelona - 57.8 milijuna
2. Real Madrid - 31.3 milijuna
3. Mancherster United - 30.6 milijuna
4. Chelsea - 21.4 milijuna simpatizera
5. Bayern - 20.7 milijuna (10 milijuna u Njemačkoj, 10.7 milijuna u inozemstvu)
P.S. Raduje me dobra forma Klosea u zadnje vrijeme (mada se nije iskazao protiv starog starijeg kluba)
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 10 sep 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
- majestic24
- Kontakt:
vedo i sejoJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
uuupsJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
naravno mi, ko drugi
IZDAJICE JEDNA!!!secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
A što se tiče Montoliva, meni je favorit za poziciju van Bommela Tymo. Stvarno ne znam zašto ne dobiva više prilika, sigurno nije predefanzivan
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja sam mislio da navijete za Bayu. Al' eto...secer je napisao/la:uuupsJetSet_Hantraga je napisao/la:Mi?secer je napisao/la:veceras cemo zgaziti salke![]()
![]()
![]()
![]()
pogresna tema
![]()
naravno mi, ko drugija sam navijac hoffe, gero je navijac hofe, a i hare navija za hofu
Sutra Werder. Oni bez Mertesackera, Nalda i Pizarra, a mi bez Robbena. Muller takodje upitan, Van Gaal kaze da je umoran. Pobjeda je imperativ, i sve osim pobjede se moze smatrati neuspjehom.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iz tog razloga je danas propustio trening i sutra ce biti u sastavu.JetSet_Hantraga je napisao/la: Sutra Werder. Oni bez Mertesackera, Nalda i Pizarra, a mi bez Robbena. Muller takodje upitan, Van Gaal kaze da je umoran. Pobjeda je imperativ, i sve osim pobjede se moze smatrati neuspjehom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bez brige Hantraga, to su samo naši rezervni klubići. Glupo je gledati utakmicu i biti ravnodušan, a kada Vedo i Sejo igraju protiv tamo nekih timova, moramo malo presvući dres.
Poslije tekme ja taj dres namah bacim u perilicu, dok Šećo taj isti zna nositi ti-vakat, dok i okolini ne zakandiše.
Protiv Werderana očekujem otvorenu utakmicu, sa puno golova, i naravno našu pobjedu. Pošto je Kaiseru sutra rođendan (65-i), red bi bio da se nastavi niz pobjeda na Franzov geburstag. Do sada se to desilo 6 puta (2004, 1999, 1982, 1974, 1971, 1965).
Poslije tekme ja taj dres namah bacim u perilicu, dok Šećo taj isti zna nositi ti-vakat, dok i okolini ne zakandiše.
Protiv Werderana očekujem otvorenu utakmicu, sa puno golova, i naravno našu pobjedu. Pošto je Kaiseru sutra rođendan (65-i), red bi bio da se nastavi niz pobjeda na Franzov geburstag. Do sada se to desilo 6 puta (2004, 1999, 1982, 1974, 1971, 1965).
Vom Jäger zum Gejagten
Iskreno, gledajuci kako igraju s njima u Minkenu, ocekujem poraz, bilo malo ili puno golovageronimo je napisao/la:Bez brige Hantraga, to su samo naši rezervni klubići. Glupo je gledati utakmicu i biti ravnodušan, a kada Vedo i Sejo igraju protiv tamo nekih timova, moramo malo presvući dres.![]()
vrijeme je da se skine hofin, a obuce dres tima koji ce ove godine osvojiti lp
danasnji zadatak je napuniti verderov gol i pobjediti sa najmanje 3 gola razlike
danasnji zadatak je napuniti verderov gol i pobjediti sa najmanje 3 gola razlike
- -Barcelona-
- Kontakt:
haj ne bi li bayern pobjedio danas jer odigrao sam ga na listicu,kad god sam do sad igrao na bayerna zajebao me
tako da vam ne gine kiks danas 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- rob do bagro
- Kontakt:
Danas ocekujem jedno totalno unistenje malih zelenih.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
jako teška utakmica danas protiv werdera....bayernu ovaj protivnik u zadnje vrijeme u prvenstvenim utakmicama nije odgovarao, zadnjih par utakmica kuci protiv bremena bayern igrao neriješeno, u zadnjih par godina imaju samo dvije pobjede protiv werdera kući....medjutim nadat se da se ponove utakmice iz prosle sezone ona iz bremena kada je bayern dominirao i na kraju slavio sa 3-2, tad se moglo reci "samo" tako tijesnim rezultatom jer su bavarci imali mnostvo prilika ili jos bolje ona utakmica finala njemackog kupa kada je werder razbijen sa 4-0 a da nije imao trunku sanse
a hoeness i dalje prijeti holandskom savezu kada je u pitanju odšteta za robbena i napominje da ako holandjani ne budu spremni na kompromis, da će ih tužiti do besvjesti sve dok bayern ne dobije ono što traži
a hoeness i dalje prijeti holandskom savezu kada je u pitanju odšteta za robbena i napominje da ako holandjani ne budu spremni na kompromis, da će ih tužiti do besvjesti sve dok bayern ne dobije ono što traži
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ja sam misljenja da Bayernu trenutno i odgovara ovakva ekipa, kao sto je Werder jer su pokazali u prve dvije utakmice da jako tesko bunkere probijaju (Wolfsi su igrali bunker dok miske nije uso i rasteretio iheffe_sa je napisao/la:jako teška utakmica danas protiv werdera....bayernu ovaj protivnik u zadnje vrijeme u prvenstvenim utakmicama nije odgovarao, zadnjih par utakmica kuci protiv bremena bayern igrao neriješeno, u zadnjih par godina imaju samo dvije pobjede protiv werdera kući....medjutim nadat se da se ponove utakmice iz prosle sezone ona iz bremena kada je bayern dominirao i na kraju slavio sa 3-2, tad se moglo reci "samo" tako tijesnim rezultatom jer su bavarci imali mnostvo prilika ili jos bolje ona utakmica finala njemackog kupa kada je werder razbijen sa 4-0 a da nije imao trunku sanse
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kaze Gaal da se najvise boji Arnautovica?
Potencijalni kandidat koji bi mogao Bayi pokvariti raspolozenje.
Ja iskreno ocekujem pobjedu, jer Bremen ce igrati bez nekoliko glavnih uzdanica, sto je naravno prednost.
Ovako se pretpostavlja da ce poceti:
-------------------------Butt-----------------------
----Lahm-------Buyten-------Truba----Contento
---------------Svinja-------------Bommel----------
----Olic--------------Muller-----------------Ribery
------------------------Klose-----------------------
Edit: Kaiser, sretan rodjendan.
Ja iskreno ocekujem pobjedu, jer Bremen ce igrati bez nekoliko glavnih uzdanica, sto je naravno prednost.
Ovako se pretpostavlja da ce poceti:
-------------------------Butt-----------------------
----Lahm-------Buyten-------Truba----Contento
---------------Svinja-------------Bommel----------
----Olic--------------Muller-----------------Ribery
------------------------Klose-----------------------
Edit: Kaiser, sretan rodjendan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.