Mi izgubimo, listica nek pobjedi, u Mostaru bilo koji rezultat da bude i opet nije ništa gotovo, međusobni dueli će odlučiti prvaka.hrn je napisao/la:![]()
Mi pobjedimo , X u Mostaru opet borba za titulu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mi izgubimo, listica nek pobjedi, u Mostaru bilo koji rezultat da bude i opet nije ništa gotovo, međusobni dueli će odlučiti prvaka.hrn je napisao/la:![]()
Mi pobjedimo , X u Mostaru opet borba za titulu
A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec danaharis004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kodSarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?
Trensfer politika je najbolja ikad. Svi su opravdali pojačanja, ljudi u klubu rade odličan posao.Inijesta je napisao/la:A sto je jos tuznije raja o tom ovdje pricala prije mjesec danaharis004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
Najrealnije Stanojevic mujakic stoper
Samim tim gubis ponovo znacajnog igraca iz sredine terena, al et bar se otvara prilika Hericu ili Mustaficu vjerovatno
Sve u svemu cirkus nevidjeni
glupe prije svega...samo je trebao Novakovića držat u trenažnoj spremi i sad ne bi imao problema, ubacio bi njega....ovako možda počne sa Šofrancem pa zamjeni nekim od juniora...ne smijem ni pomišljat na te neke veznjake koji glume stopera i takva rješenja...haris004 je napisao/la:Fakat, kakve bi improvizacije mogli vidjeti ako Šofranac nije dovoljno oporavljen, ili ako se ne daj bože ponovi situacija da su nam u isto vrijeme odsutna dva stopera ? Stanojević stoper, Krste, Ahmetović ili ne daj bože Bekić, jer onda ne bi imali ni beka, ni stopera. Cirkus kako smo loše popunjeni u odbrani..
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
Mene vise brine kako ce bekovi odigrati i Rahman ako bude starter. Nadam se Hebibovicu desno i Krsti u sredini a Rahmanu klupa. Lijevo moze Mico/Halil.
Yebes ti mene maloDenchiNL je napisao/la:dok ih kupi neko, pa ti neka Ana pošalje taj kodSarajlijica1946 je napisao/la:Koliko treba BH Telekomu da ti send aktivacijski mail za onu opciju 2 km utakmica?![]()
šta ti je ba niko živ ne radi spojili ljudi
joker90 je napisao/la:Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebimuhamedhulk je napisao/la:Ma bice Sofranec spreman danas..pa nije fasov'o upalu pluca, prehladio se bio.
opet se isto s njim (ne)radi kao pod Janjošem, taj momak ne bi smio nikad šutirati u okvir gola, jednostavno nema tu sposobnost...traži špica i asistiraj...pa i lopta nazad je bolja jer bi lopta ostala u posjedu, nego poklon lopta protivniku, iz koje vuku kontru....Inijesta je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ja se nadam da će Hebib jednu odgledati s klupe, ali koje su šanse za to?Inijesta je napisao/la:
Ja se nadam Krsti na klupi, najgori je bio ubjedljivo, neka ga malo nek dodje sebi
Iste sanse ko i nase da cemo titulu uzet, jedino ako on samoincijativno bude zelio na klupu
Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Evolution87 je napisao/la:Danas krece serija od 12 uzastopnih pobjeda.
Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukoticjoker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
dosta je nesiguran, on bi bio bolji uz nekog pravog playmakera, naravno to nismo doveli....joker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, enzo1, HyperOS, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, PeppermintSA, Proximic, Sinfoc1986, skoJaa, tutankamon1905 i 118 gostiju.