Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukoticjoker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
dosta je nesiguran, on bi bio bolji uz nekog pravog playmakera, naravno to nismo doveli....joker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Crepulja je igrač akcije njemu treba dupli pas s nekim i da ga pošalju u trk naprijed, međutim nema tu još razumijevanja...i meni se čini da bi najbolje bilo probati Rahmanovića, Stanojevića i Herića ili nekog od mlađih....ovi su svi zreli za klupe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Sabanovic, Mujakic i Mustafic u prvih 11
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Danas dvica u Krupi 
A onda ide opet lazna euforija kako imamo najbolji igracki kadar
A onda ide opet lazna euforija kako imamo najbolji igracki kadar
Hocemo li psovati po omladini u sastavu

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pavlović, Šabanović, Stanojević, Sarić, Ahmetović, Rahmanović, Hebibović, Mujakić, Bekić, Mustafić, Halilović.
Šta ko igra ovdje hahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li neko napraviti neku formaciju od ovoga 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Velkoski opravdano klupiran. Hodžić isto. Ohladio bi i Hebibovića..
Stanojević znači stoper, joj koja smo mi šega u pm..nema goreg osjećaja kad te pobjeda neće usrećit i kad te poraz neće razočarat..
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!
Ovako izgleda:
Pavlović
Šabanović - Stanojević - Mujakić - Bekić
Sarić - Mustafić
Hebibović - Rahmanović - Halilović
Ahmetović
Stanojević znači stoper, joj koja smo mi šega u pm..nema goreg osjećaja kad te pobjeda neće usrećit i kad te poraz neće razočarat..
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!
Ovako izgleda:
Pavlović
Sarić - Mustafić
Ahmetović
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 03 mar 2018, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Evolution87
- Kontakt:
sabanovic---mujakic---stanojevic---marcelo
-----------saric----mustafic----------------------
mane----------rahmanovic------------halilovic
------------------ahmetovic-----------------------
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
GK Pavlović, CB Mujakić i Stanojević, RB Šabanović, LB Bekić, DMF Sarić i Mustafić, AMF Rahmanović, ostalo znate hahahaha
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kapiten AhmetEvolution87 je napisao/la:sabanovic---mujakic---stanojevic---marcelo
Mustafić je kod Husrefa na onim pripremnim kad igra druga postava bio na stoperu 
Ne znam odkud sad ovolike kritike za Sarica, nas najbolji vezni igrac unazad par godina sigurno, nije odigrao svaku utakmicu na svom nivou ali nije ni Sarajevo odigralo na svom nivou svaku utakmicu.
Ljuti me pravo sto ovdje na forumu u 90% situacija vi kritikujete ono sto je pa sigurno i najbolje u ovom trenutku u klubu, i Saric je sad uzet kao primjer ali primjera je milion.
Ovo sto ovaj Sarajliica1946 napisa je u najmanju ruku odvratno od strane "navijaca" ovog kluba!!!
"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!
Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Ljuti me pravo sto ovdje na forumu u 90% situacija vi kritikujete ono sto je pa sigurno i najbolje u ovom trenutku u klubu, i Saric je sad uzet kao primjer ali primjera je milion.
Ovo sto ovaj Sarajliica1946 napisa je u najmanju ruku odvratno od strane "navijaca" ovog kluba!!!
"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!
Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
E jbg sadSarajlijica1946 je napisao/la:Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukoticjoker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imamo i dan danas Melunoviće i Cesare samo se drugačije zovu i prezivaju što tabela, rezultati i igra pokazuje.Regulator je napisao/la:Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Al baš...BordoSarajevo je napisao/la:Velkoski opravdano klupiran. Hodžić isto. Ohladio bi i Hebibovića..
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!
Ovako izgleda:
Pavlović
Sarić - Mustafić
Ahmetović
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Regulator se nije ni registrovao vec proziva forumase, ljepota.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.
Hilmo ti mozes sta hoces, plus si iz mog sela
Ja ga jednostavno ne mogu gledati, vi kako hocete.
Stanojević stoper, Šabanović desni bek, Sarić-Mustafić-Rahmanović vezni....Benkara21 je napisao/la:Pavlović, Šabanović, Stanojević, Sarić, Ahmetović, Rahmanović, Hebibović, Mujakić, Bekić, Mustafić, Halilović.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ocekivan sastav , ovaj cirkus u odbrani kunem se Bogom ljudi ni na igricama ne prave
I danas kad pobjedimo AkoBogda ide prica kako imamo najkvalitetniju ekipu punu univerzalaca koji mogu igrati po 3-4 pozicije, jedino nas nekad sjebe teren nekad sudija al mi nikad nismo krivi ni odgovorni
I danas kad pobjedimo AkoBogda ide prica kako imamo najkvalitetniju ekipu punu univerzalaca koji mogu igrati po 3-4 pozicije, jedino nas nekad sjebe teren nekad sudija al mi nikad nismo krivi ni odgovorni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nekad srećaInijesta je napisao/la:Ocekivan sastav , ovaj cirkus u odbrani kunem se Bogom ljudi ni na igricama ne prave
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, rimljanin90, Samba71 i 16 gostiju.