Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kapiten AhmetEvolution87 je napisao/la:sabanovic---mujakic---stanojevic---marcelo
-----------saric----mustafic----------------------
mane----------rahmanovic------------halilovic
------------------ahmetovic-----------------------
E jbg sadSarajlijica1946 je napisao/la:Da ga hoce Comor satrati, nadam se da ovo cita. Moze i Aleksic, ili Vukoticjoker90 je napisao/la:Da je bar kvalitet ko Duljević, pa bih DONEKLE i shvatio forsiranje. Ovo što Sarić odigra može vala i Herić..Evander je napisao/la:Najbitnije je da Saric igra i da ga dobro pripremimo za slijedeci klub u koji ode na ljeto
Imamo i dan danas Melunoviće i Cesare samo se drugačije zovu i prezivaju što tabela, rezultati i igra pokazuje.Regulator je napisao/la:Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
Al baš...BordoSarajevo je napisao/la:Velkoski opravdano klupiran. Hodžić isto. Ohladio bi i Hebibovića..
Stanojević znači stoper, joj koja smo mi šega u pm..nema goreg osjećaja kad te pobjeda neće usrećit i kad te poraz neće razočarat..
UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!
Ovako izgleda:
Pavlović
Šabanović - Stanojević - Mujakić - Bekić
Sarić - Mustafić
Hebibović - Rahmanović - Halilović
Ahmetović
Stanojević stoper, Šabanović desni bek, Sarić-Mustafić-Rahmanović vezni....Benkara21 je napisao/la:Pavlović, Šabanović, Stanojević, Sarić, Ahmetović, Rahmanović, Hebibović, Mujakić, Bekić, Mustafić, Halilović.
Šta ko igra ovdje hahahahaha
Nekad srećaInijesta je napisao/la:Ocekivan sastav , ovaj cirkus u odbrani kunem se Bogom ljudi ni na igricama ne prave
I danas kad pobjedimo AkoBogda ide prica kako imamo najkvalitetniju ekipu punu univerzalaca koji mogu igrati po 3-4 pozicije, jedino nas nekad sjebe teren nekad sudija al mi nikad nismo krivi ni odgovorni
BordoSarajevo je napisao/la:Imamo i dan danas Melunoviće i Cesare samo se drugačije zovu i prezivaju što tabela, rezultati i igra pokazuje.Regulator je napisao/la:Izgleda da su neki brzo zaboravili Melunovice, Cesare itd... I ona vremena!!!
To se zove lobotomija.Regulator je napisao/la:"Mi" kudimo sve i ne biramo sredstva dok mali plavi npr. hvale i ono najgore svoje sto imaju i to na sva zvona!!!