FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Saurman je napisao/la:Valverde napravio ražanj a zec još u šumi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jest odmarao je likove koji imaju kolko nakon Dembinog oporavka možda 300 minuta na terenu zajedno a nije odmarao Busquetsa, Iniestu i Suareza pod prijetnjom kartonima.
Don't hate what you don't understand.
Treba i Messija nekad umoriti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Šuti, jezik pregrizoSaurman je napisao/la:Valverde napravio ražanj a zec još u šumi.
Momci,
Sutra se jednostavno mora pobjediti Atletico, al kako kad je ekipa pala i nekom downu, a oni Cholovi šošoni poludili u zadnjih par kola, kod njih špica.
I kako da kod svakog trenera februar-mart igraju ko najvece sline
Vracanje titule Primere mora biti top prioritet ove sezone, tamo sav fokus i snage usmjeriti, boli me q za LP i Kup.
to treba pitati ove koji im prave program treninga... ja ne znam šta više Messi, Iniesta,Pique i ostali imaju naučiti sa loptom, sve već znaju..njima treba dobra kondicija i to je tolet3 je napisao/la: I kako da kod svakog trenera februar-mart igraju ko najvece sline![]()
Barcelona XI vs Atletico: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Coutinho, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Luis Suárez.
Atletico de Madrid XI: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Thomas, Gabi, Koke - Griezmann, Costa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ako Coutinho bude igrao ofanzivnog veznog, super, ako ga bude stavio desno, neka podnese ostavku. Grozno je što Roberto mora igrati na beku, jer bi ga Filipe i Koke mogli pregaziti...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
pa igrace desno, bas mislis da ce Messi ici na kriloHankMoody je napisao/la:Ako Coutinho bude igrao ofanzivnog veznog, super, ako ga bude stavio desno, neka podnese ostavku. Grozno je što Roberto mora igrati na beku, jer bi ga Filipe i Koke mogli pregaziti...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan sastavom, samo prije bih stavio coutinha lijevo nego Iniestu.. ali opet ko sam ja da panetujem jer sigurno je trener probao pa be ide... jos iniesta ima 33 godine i da sad mijenja poziciju...
Treba pametno i strpljivo, atletico je taj koji ganja pobjedu...
Treba pametno i strpljivo, atletico je taj koji ganja pobjedu...
Samo da se citiram.Evander je napisao/la:To sto ti prica je fakticki 424 i to nema sanse da ce se igrati sutra.
Sutra ide standardna postava, sa Couthinom na desnoj strani veznog reda.
Pogodjen sastav
- AlfredNobel
- Kontakt:
Očekivano, kao što sam i zamišljao. Bolje je i ovako samo da ne igra onaj Paulinho, od kojeg nema koristi po toj strani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Red je da Couthino danas pokaze da je pojacanje i za sta je placen 160 miliona.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Messi 2x i Cou, za sigurnih 3:1.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bojim se da ovo nece biti 4-3-3 , nego 4-4-1-1 otprilike tako. S Leom na toj nekoj lutajucoj poziciji izmedju desnog krila i iza Suareza. A i ja bih volio vidjeti 4-3-3 s Cou-Suarez-Messi u vrhu. Nikako ne volim gledati Cou na desnoj strani.
Coutinho desno je promašaj. Pa imaš desno krilo na klupi i igra ti lijevo krilo/ofanzivni vezni tu poziciju.
Igra vezni igrac. Desno krilo nije potrebno u ovoj formaciji.jasmin10 je napisao/la:Coutinho desno je promašaj. Pa imaš desno krilo na klupi i igra ti lijevo krilo/ofanzivni vezni tu poziciju.
Dembele ne moze biti vezni igrac.
Imas bekove koji igraju visoko i fakticki igraju krila, imas Messia koji fakticki nema poziciju nego je slobodan na terenu. Da Messi zeli igrati krilo, onda bi i mogao igrati 433. Imas poprilicno spor vezni red.
Zar neko stvarno vidi Couthina da igra krilo lijevo, dok su mu po istoj strani Alba i Iniesta?
Za igru sa krilima, moralo bi se dosta toga mijenjati. Prvo bekovi. Morao bi imati puno jaci vezni red, Messi bi morao biti puno odgovorniji.
U ostalom, Valverde to najbolje zna
Alternative Couthinu desno samo su Paulinho i Gomez. Eventualno jos Roberto, da je Semedo zdrav.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Druže, samo kucaj streamcomando i upali adblocker za reklame i udri. Možeš odabrati stream na hrvatskom, engleskog, ruskog, ukrajinskog itd. A slika k'o mlijeko bez štopanja.Escobar je napisao/la:Ako moze link za utakmicu? Pozz
http://www.streamcomando.com/en/hd-stre ... 41615-cro/
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 mar 2018, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Escobar je napisao/la:Ako moze link za utakmicu? Pozz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.