FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Messi 2x i Cou, za sigurnih 3:1.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bojim se da ovo nece biti 4-3-3 , nego 4-4-1-1 otprilike tako. S Leom na toj nekoj lutajucoj poziciji izmedju desnog krila i iza Suareza. A i ja bih volio vidjeti 4-3-3 s Cou-Suarez-Messi u vrhu. Nikako ne volim gledati Cou na desnoj strani.
Coutinho desno je promašaj. Pa imaš desno krilo na klupi i igra ti lijevo krilo/ofanzivni vezni tu poziciju.
Igra vezni igrac. Desno krilo nije potrebno u ovoj formaciji.jasmin10 je napisao/la:Coutinho desno je promašaj. Pa imaš desno krilo na klupi i igra ti lijevo krilo/ofanzivni vezni tu poziciju.
Dembele ne moze biti vezni igrac.
Imas bekove koji igraju visoko i fakticki igraju krila, imas Messia koji fakticki nema poziciju nego je slobodan na terenu. Da Messi zeli igrati krilo, onda bi i mogao igrati 433. Imas poprilicno spor vezni red.
Zar neko stvarno vidi Couthina da igra krilo lijevo, dok su mu po istoj strani Alba i Iniesta?
Za igru sa krilima, moralo bi se dosta toga mijenjati. Prvo bekovi. Morao bi imati puno jaci vezni red, Messi bi morao biti puno odgovorniji.
U ostalom, Valverde to najbolje zna
Alternative Couthinu desno samo su Paulinho i Gomez. Eventualno jos Roberto, da je Semedo zdrav.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Druže, samo kucaj streamcomando i upali adblocker za reklame i udri. Možeš odabrati stream na hrvatskom, engleskog, ruskog, ukrajinskog itd. A slika k'o mlijeko bez štopanja.Escobar je napisao/la:Ako moze link za utakmicu? Pozz
http://www.streamcomando.com/en/hd-stre ... 41615-cro/
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 mar 2018, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Escobar je napisao/la:Ako moze link za utakmicu? Pozz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dodaj Coutinhu **** joj mater sebicnu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Cou sam morao je Messi mu ovo dodati
MES QUE UN CLUB!
Ode zadnja loza kod Inieste.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo Paulinha 
Nažalost što brazilske oyebine.
Uvedi Dembelea jbemti sve ziheraško.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ode loza, steta. Odlicno je odigrao ovo do sada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bas. Coutinho lijevo, Dembelo desno ali nista od togaLillard je napisao/la:Uvedi Dembelea jbemti sve ziheraško.
Dobar je ipak stare su to kosti svasta izdrzale.Dembele bi tri mjeseca pauzirao zbog ovog.
Mesiiiii
Mesiiiii
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 mar 2018, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa da igra sa igracem manje?Lillard je napisao/la:Uvedi Dembelea jbemti sve ziheraško.
Nije Valverde bas tolika neznalica
Ajmoooooooo 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
Wandelanoite
- Kontakt:
aaaaaa 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.