FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 03 mar 2018, 21:22

Jedva cekam da vidim sutra sastav i formaciju, dal ce sutra biti bljutava 4-4-2 ili leprsava 4-2-3-1 sa coutinjom i dembom po stranama

Meni je vec postalo i dosadno citati kako valverde nece odustajati od svoje igre, tj 4-4-2, a ja opet kazem, nema on neku svoju igru nego se prilagodjava igracima kone ima na raslolaganju, bez krila je igro zato sto nije ni imao krila nego pokusaje od igraca tipa delofeu,denis, vidal, i opet je i takvim davao priliku i kad je pocinjao utakmice bez krila, pa u drugom skonta da ne ide pa ove delegate uvede

Sad ima dembu i coutinja, sad je druga prica, mislim da ce valverde kao pragmatik i neko ko zna uciti na greskama vec od sutra poceti forsirati 4-2-3-1 i da ce tako igrati vecinu utakmica

Demba i cou nisu poceli proslu, ne zato sto valverde forsira 4-4-2 nego sto ih obojicu planira od prve minute protiv jorgandzija, vidio je kako to dobro izgleda protiv girone i vjerovatno ce to forsirati, to he barem moje misljenje, i moja nada, vidjecemo sutra hocel mrav to ispostovati ili cemo mu hebavati kompletan mravinjak
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2018, 21:37

To sto ti prica je fakticki 424 i to nema sanse da ce se igrati sutra.
Sutra ide standardna postava, sa Couthinom na desnoj strani veznog reda.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 mar 2018, 21:38

Možeš odmah prekrižiti da će obojica početi u prvom sastavu. A ne bi me iznenadilo i da obojica budu na klupi. :lol:

I ne znam od čega misliš da ih je odmarao. Demba prije Girone presjedio dvije utakmice, a Coutinho jednu počne pa onda drugu na klupi. :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 mar 2018, 21:39

Za sutra prognoziram ovako:

1. Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Gomes Rakitić Busquets Iniesta
Messi Suarez

2. Ter Stegen
Roberto Pique Umtiti Alba
Rakitić Busquets Iniesta Coutinho
Messi Suarez

Ili eventualno ide Paulinho umjesto Coutinha.

Ma sumnjam Romario da će to tako biti. Ići će polako, na sigurno i oprezno, kao i uvijek ove sezone u jačim mečevima. Dembele i Coutinho ne kapiraju još defanzivne zadatke, barem ja tako mislim. Volio bi i ja da krene s 4-2-3-1, s Dembašom i Coutinhom. Samim tim bi i Rakitić bio puno bolji, kad bi bio u paru s Busquetsom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 mar 2018, 21:58

jest tesko pogodit postavu za sutra, ide 4-4-2 samo verzija sa portugalskom oj3binom umjesto amazonske
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 mar 2018, 22:11

Na stranu sve šta bi vi izabrali sutra protiv Atletica, Coutinha i Dembu u prvom sastavu ili sastav bez obojice, da su to jedine dvije opcije koje možeš birati.
Ono vjerovatno bi svi našli neku sredinu, možda Cou sutra a Dembea protiv Chelsea ali između ove gore dvije opcije, naš me interesuje.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 mar 2018, 23:07

Vidjecemo ljudi, ne kazem ha da ce coutinjo i demba sutra od prve samo zato sto bi ha to volio, i sto smo vidjeli da to funkcionise, nego najvise zbog toga sto su obojica protiv palmasa ostali na klupi, jedino logicno objasnjenje je da ih je cuvao za atletico, da ih ne planira sutra sigurno bi startovali protiv palmasa, valverde neke gresje pravi, ak sigurno nije toliko retardiran da stavlja vidaka prije dembe, ili da rauba iniestu a coutinjo zeljan igre i uigravanja

Meni jedinog smisla ima da sutra planira kao protiv girone postavu, jer da je planiro 4-4-2 sigurno ne bi te igrace trosio protiv palmasa

I nece to biti 4-2-4 jer vidjeli smo i protiv djirone da su cou i demba se dosta vracali nazad, protiv jacih ekipa ce jos i vise, nemaju oni ulogu krila kao u 4-3-3 gdje su krila skroz ofanzivna, kao su ulogu imali neymar,anri i sl gdje je krilo prvenstveno napadac, demba i cou imaju dosta povuceniju ulogu i vise zadataka u defanzivi, kao uvijek imas dva krila i naprijed jos dvojicu napadaca, kao npr atleticova krila, buni vas sto mislite da je to ko prije kad smo u sredini imali samo jednog napadaca, eta il suareza, pa su krila bili vise poluspicevi, sad su u sredini napada mesi i suarez, zato su sad nasa krila znatno defanzivnija nego prije

I ovo se moze oodvesti i pod 4-4-2, ali nije to romb s cetvoricom tipa

.................buskec...........
.....rakitic............coutinjo...
................demba..........
.......messi.......suarez....

Iako na momente i to vidimo, ipak najvise vremena raketa u liniji s buskecom dosta defanzivniji nego prije, demba i cou krila koja se uvlace dosta i u sredinu, pa se moze smatrati i da je to 4-4-2 ali ne u rombu sto mnogi poistovjecuju kad imas cetvoricu u vezi, nego izgleda ovako:

.............raketa......buskec.............
..dembele........................coutinjo..

A posto mesi puno vise igra kao vezni i vise je u liniji sa cou i dembom, nego naprijed sa suarezom, onda je ipak to najcesce klasicna 4-2-3-1, mada se brzo saltaju tokom utakmice i vide se raznorazne kombinacije

Nista to nije preofanzivno, samo demba i cou da pomazu defanzivi, da bekovi ne srljaju naprijed i to je taman i protiv najjacih ekipa, bolje je i za kontre jer ih docekuju i raketa i buskec a ne samo buskec, u 4-4-2 kad se vidi da su suarez i mesi opkoljeni onda i raketa i roberto s beka krenu naprijed, i ako krene kontra ne mogu se brzo vratiti, ovako samo bekovi da ne ispadaju uvijek imas 6 igraca nazad kad ovi naprijed izgube loptu, i sto je bitno kad nas napadaju onda nasa kontra postaje opasna jer cou i demba su brzi i znaju driblingom se osloboditi i iznijeti loptu

Jedva cekam sutra da to valverde haplicira i da vidite sve blagodati te formacije sa ovakvim igracima koje imamo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 mar 2018, 23:17

Valverde napravio ražanj a zec još u šumi. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 03 mar 2018, 23:23

Saurman je napisao/la:Valverde napravio ražanj a zec još u šumi. :kafa:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 mar 2018, 23:25

Jest odmarao je likove koji imaju kolko nakon Dembinog oporavka možda 300 minuta na terenu zajedno a nije odmarao Busquetsa, Iniestu i Suareza pod prijetnjom kartonima.
Don't hate what you don't understand.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 03 mar 2018, 23:27

Treba i Messija nekad umoriti.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 mar 2018, 00:20

Saurman je napisao/la:Valverde napravio ražanj a zec još u šumi. :kafa:
Šuti, jezik pregrizo :mrgreen: da ne bude baš zec u šumi na kraju.

Momci,
Sutra se jednostavno mora pobjediti Atletico, al kako kad je ekipa pala i nekom downu, a oni Cholovi šošoni poludili u zadnjih par kola, kod njih špica.
I kako da kod svakog trenera februar-mart igraju ko najvece sline :puke:
Vracanje titule Primere mora biti top prioritet ove sezone, tamo sav fokus i snage usmjeriti, boli me q za LP i Kup.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 04 mar 2018, 01:12

let3 je napisao/la: I kako da kod svakog trenera februar-mart igraju ko najvece sline :puke:
to treba pitati ove koji im prave program treninga... ja ne znam šta više Messi, Iniesta,Pique i ostali imaju naučiti sa loptom, sve već znaju..njima treba dobra kondicija i to je to

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 mar 2018, 14:58

Barcelona XI vs Atletico: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Alba - Coutinho, Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Luis Suárez.
Atletico de Madrid XI: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Filipe Luis - Saul, Thomas, Gabi, Koke - Griezmann, Costa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 04 mar 2018, 15:10

Ako Coutinho bude igrao ofanzivnog veznog, super, ako ga bude stavio desno, neka podnese ostavku. Grozno je što Roberto mora igrati na beku, jer bi ga Filipe i Koke mogli pregaziti...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 mar 2018, 15:18

HankMoody je napisao/la:Ako Coutinho bude igrao ofanzivnog veznog, super, ako ga bude stavio desno, neka podnese ostavku. Grozno je što Roberto mora igrati na beku, jer bi ga Filipe i Koke mogli pregaziti...
pa igrace desno, bas mislis da ce Messi ici na krilo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 04 mar 2018, 15:21

Ja sam zadovoljan sastavom, samo prije bih stavio coutinha lijevo nego Iniestu.. ali opet ko sam ja da panetujem jer sigurno je trener probao pa be ide... jos iniesta ima 33 godine i da sad mijenja poziciju...

Treba pametno i strpljivo, atletico je taj koji ganja pobjedu...

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 mar 2018, 15:25

Evander je napisao/la:To sto ti prica je fakticki 424 i to nema sanse da ce se igrati sutra.
Sutra ide standardna postava, sa Couthinom na desnoj strani veznog reda.
Samo da se citiram.
Pogodjen sastav :kafa:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 mar 2018, 15:27

Očekivano, kao što sam i zamišljao. Bolje je i ovako samo da ne igra onaj Paulinho, od kojeg nema koristi po toj strani.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 mar 2018, 15:34

Red je da Couthino danas pokaze da je pojacanje i za sta je placen 160 miliona.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Evander i 2 gosta.