FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
stvarno ne znam šta ti je cilj s ovim ali Valentin nema dodira s tim stvarima, Pericin ugovor su Faruk i Sabrina zajedno završavali...da ne bi bilo da ga štitim , nemam nikakav problem da ode lik , jer je on činovnik klasika, ima i drugih koji mogu sazivat sastanke i vodit poslovanje...Izvršni Direktor je Sabrina i ona može prihvatiti ili odbiti ugovor o sponzorstvu(a posebno prema tvojoj priči) , nikom od njih nije obaveza dolaziti na tekme ali hajde. Radovi bi bili završeni valjda ranije da je bilo do sponzora i do tih ljudi kad smo imali i bolje sponzore...Orangina85 je napisao/la:@DenchiNL
Druze ja moram reagovati na tvoje pisanje. Nevjerovatno mi je ovo sto pises i poprilicno sam sad ubijedjen da pises u funkciji branjenja odredjenih persona iz kluba. Nazalost, poprilicno sam upoznat sa nacinom poslovanja kluba i ovo sta pises za Tana, Sabrinu i Valentina je notorna glupost. Valentin je lik za kojeg Tan uopste ne zna da postoji niti ima ikakav kontakt sa Tanom. Na utakmicama se pojavi ponekad na Kosevu a na strani ga nigdje nema. Takodjer u samom klubu je strana pojava. Kada se pojavio posao je nesto raditi ali covjek veze sa fudbalom nema. Detalj vezan za to jeste da je Iveticu ponudio u ugovoru, kada ga je produzavao, 40KM po asistenciji. Pero rekao znaci ako budem za godinu dana najbolji asistent u historiji lige i imam 50 asistencija dobijem 2000KM za godinu dana. Posljednja aktivnost doticnog je bila da postavi onog svabu/hrvata za trenera za sta ga je Sabrina sasjekla i otad ga nema. Takodjer je odbio novi ugovor za sponzorstvo klubu. Njega je na funkciju predlozila Sabrina s obzirom da je bio involviran u SFK pa da popuni mjesto odlaskom Edisa Kusturice.
Sabrina ima odredjeno znanje u sportskom pravu i tu zavrsava sva prica oko nje. Radi se o jednom notornom neradniku koji se nekad pojavi a nekad ne pojavi na poslu. Ima obicaj da se ne javlja poslovnim partnerima na telefon i da se ne pojavi na zakazanim sastancima. Ovo iznad mogu potvrditi svi redom od Pere Ivetica do poslovnih partnera/sponzora kluba. Ona jedina ima kontakt sa Tanom i njegovim ljudima i donosi sve odluke.
Poziva se odlazak uprave. Mi nemamo uprave!!! Ljudi koji su navedeni u nekakvom "bordu direktora" su samo da popune broj. Alen Hujic mislim da ni sam ne zna objasniti sta radi, Elvir Krajina se bavi finansijama i uopste ne dolazi na utakmice. Pored njih dvojice tu su 3 Tanova covjeka gdje je Ken taj neki glavni operativac i covjek kojem Sabrina raportira. Cak mislim da je ovaj bord nelegalan jer ne bi smjela biti vecina ljudi koji nemaju prebivaliste ovdje, ali nije moj fah pa nisam siguran.
Klub smo koji nema SD. Faruk Ihtijarevic je sef neke skauting sluzbe koja je rasformirana.
Trening centar nikad nije zavrsen i faza 2 nikad nije zapoceta zbog Tanovih ljudi koji ne daju pare za to. Ako je prosli sastav ljudi bio olicenje lopovluka kako se etiketiralo zasto nisu Sabrini i Valentinu dali pare da zavrse.
Ovo sto se zapocelo ovih dana jeste pokrenuto i bice zavrseno zahvaljujuci sponzorima i naporima par ljudi iz kluba (necu nikog da imenujem da ne bih bio aman na necijoj strani i neciji branilac). Sve sto ce biti uradjeno sad jeste da se moze trening centar staviti u punu funkciju tj da se mogu svi tereni koristiti istovremeno obzirom da je sad to prakticno nemoguce zbog nedostatka svlacionica.
Jednistavno sam morao reagovati jer me nenormalno boli u kakvom stanju se nalazi klub i ne mogu cak previse da Husrefa krivim za rezultate jer je covjek haman prepusten sam sebi i nema nikakvih jasnih ciljeva da su mu postavljeni. Neko ce sad pisati da nisam trebao neke stvari iznositi na forumu ali, nazalost, nisu ni deseti dio prikaza stanja kluba. Ko hoce slobodno na PP nek se javi.
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 mar 2018, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svaka cast, treba sto vise ovih stvari da se zna. Mi treba da ih krijemo dok rade protiv nas i dok ih boli ku*ac za nas... Sto se vise zna manji im je prostor za manipulisanje i vece su im sanse da odu u pm.Orangina85 je napisao/la:@DenchiNL
Druze ja moram reagovati na tvoje pisanje. Nevjerovatno mi je ovo sto pises i poprilicno sam sad ubijedjen da pises u funkciji branjenja odredjenih persona iz kluba. Nazalost, poprilicno sam upoznat sa nacinom poslovanja kluba i ovo sta pises za Tana, Sabrinu i Valentina je notorna glupost. Valentin je lik za kojeg Tan uopste ne zna da postoji niti ima ikakav kontakt sa Tanom. Na utakmicama se pojavi ponekad na Kosevu a na strani ga nigdje nema. Takodjer u samom klubu je strana pojava. Kada se pojavio posao je nesto raditi ali covjek veze sa fudbalom nema. Detalj vezan za to jeste da je Iveticu ponudio u ugovoru, kada ga je produzavao, 40KM po asistenciji. Pero rekao znaci ako budem za godinu dana najbolji asistent u historiji lige i imam 50 asistencija dobijem 2000KM za godinu dana. Posljednja aktivnost doticnog je bila da postavi onog svabu/hrvata za trenera za sta ga je Sabrina sasjekla i otad ga nema. Takodjer je odbio novi ugovor za sponzorstvo klubu. Njega je na funkciju predlozila Sabrina s obzirom da je bio involviran u SFK pa da popuni mjesto odlaskom Edisa Kusturice.
Sabrina ima odredjeno znanje u sportskom pravu i tu zavrsava sva prica oko nje. Radi se o jednom notornom neradniku koji se nekad pojavi a nekad ne pojavi na poslu. Ima obicaj da se ne javlja poslovnim partnerima na telefon i da se ne pojavi na zakazanim sastancima. Ovo iznad mogu potvrditi svi redom od Pere Ivetica do poslovnih partnera/sponzora kluba. Ona jedina ima kontakt sa Tanom i njegovim ljudima i donosi sve odluke.
Poziva se odlazak uprave. Mi nemamo uprave!!! Ljudi koji su navedeni u nekakvom "bordu direktora" su samo da popune broj. Alen Hujic mislim da ni sam ne zna objasniti sta radi, Elvir Krajina se bavi finansijama i uopste ne dolazi na utakmice. Pored njih dvojice tu su 3 Tanova covjeka gdje je Ken taj neki glavni operativac i covjek kojem Sabrina raportira. Cak mislim da je ovaj bord nelegalan jer ne bi smjela biti vecina ljudi koji nemaju prebivaliste ovdje, ali nije moj fah pa nisam siguran.
Klub smo koji nema SD. Faruk Ihtijarevic je sef neke skauting sluzbe koja je rasformirana.
Trening centar nikad nije zavrsen i faza 2 nikad nije zapoceta zbog Tanovih ljudi koji ne daju pare za to. Ako je prosli sastav ljudi bio olicenje lopovluka kako se etiketiralo zasto nisu Sabrini i Valentinu dali pare da zavrse.
Ovo sto se zapocelo ovih dana jeste pokrenuto i bice zavrseno zahvaljujuci sponzorima i naporima par ljudi iz kluba (necu nikog da imenujem da ne bih bio aman na necijoj strani i neciji branilac). Sve sto ce biti uradjeno sad jeste da se moze trening centar staviti u punu funkciju tj da se mogu svi tereni koristiti istovremeno obzirom da je sad to prakticno nemoguce zbog nedostatka svlacionica.
Jednistavno sam morao reagovati jer me nenormalno boli u kakvom stanju se nalazi klub i ne mogu cak previse da Husrefa krivim za rezultate jer je covjek haman prepusten sam sebi i nema nikakvih jasnih ciljeva da su mu postavljeni. Neko ce sad pisati da nisam trebao neke stvari iznositi na forumu ali, nazalost, nisu ni deseti dio prikaza stanja kluba. Ko hoce slobodno na PP nek se javi.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- Orangina85
- Kontakt:
Nije Valentin odbio sponzorstvo sa klubske strane, nego je odbio kao direktor svoje firme da bude sponzor Sarajevu. Valentin je direktno ucestvovao u pregovorima sa igracima kada je dosao, izmedju ostalog i sa Pericom oko produzenja. Cuj nije nikome obaveza dolaziti na tekme...covjece jesi li ti svjestan sta pises?
Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.DenchiNL je napisao/la:argumentuj suprotno, dokaži svoj stav logikom nekom, tvoja ljutnja/bijes/mržnja dolazi iz nemoći da se izraziš...simidobar je napisao/la:
Uh.. sta reci, koju poruku poslat... Ako ti kazem da si slina ne znaci da sam ljut ili da te mrzim, Boze sacuvaj, ja te i ne poznajem...
Nacin na koji pises, koga branis, kakvim forama pokusavas da nametnes sebe kao nesto. Izvini ali za mene to znaci da si ti slina, i uopste nemam namjeru da sutim i da citam tvoje "argumentovane" odbrane bez komentara. Moze nedo Bog neko pomislit da se slazem sa tobom i sa onim sta ti pises, ipak sam i ja neki dio ovog foruma.. Ja sam otvoreno i protiv ljigavaca kao sto si ti i protiv glodara iz uprave, svi mars u pm od mog kluba, sto dalje.
očigledno je da gajiš duboke osjećaje prema određenim iz uprave jer ih smatraš odgovornim za stanje...i to je ok jer nisi upućen, ne moraš meni vjerovati mrzi ih i dalje i pozivaj na njihovu smjenu, glave , šta hoćeš, niko ti to ne spori...samo ni ja ih ne branim a najmanje imam nekakve osjećaje privrženosti prema upravi niti igračima(bilo kojim), meni je klub ispred svega i prvenstveno sam navijač, ako ti misliš da bi tjeranje svih uposlenih stabilizovalo ili pomoglo klub super! misli tako , ne vjerujem u to niti da bi dobili bolje uposlenike poslije ovih...no dobro sad samo trošim slova...
Kao prava slina sam sebe porices, ti ne da ih branis tvoj je gard takav kao da ti pricamo o nekom iz porodice, pravo dragom..
I da ja mislim da je tjeranje i raskid ugovora sa SVIM zaposlenim u administraciji/bordovima jedino rjesenje i jedini izlaz. Taman da mi je otac tu, hajde lagano daj mjesta nekom sa idejom, zeljom, motivom..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
@simidobar
Upozorenje, ne vrijeđaj sagovonika
Moramo probit taj led i počet ih forsirat što više. Moraju se kalit negdje, a gdje je bolja situacija nego propala sezona gdje u suštini nije bitno hoćemo l' bit šesti il četvrti? Ja za gurbete navijat neću kad bi naš opstanak u ligi ovisio o njihovom trofeju a kamoli pišljivo prvo pretkolo iz kojeg ćemo svakako ispast. Ja da se pitam, od naredne tekme bi redovno igrali Mustafić, Šabanović, Mujakić (koji već igra al slutim da mu se sprema klupa kad Šofranac ozdravi), pa pomalo i Herić, što da ne. Herić zlata vrijedi na prekidima, jedini yebeni igrač u klubu koji zna centrirat oštru loptu a ne balonku koja prelijeće igrače, od Krstinih kornera sam izgubio tri mjeseca života. Od naredne sezone Kovačevića ostavit kao drugog golmana, vidjet šta je s onim Blagojevićem... jer ima dosta istine u onoj slici što je Mortem postavio. Sigurno je da gori ne možemo bit, a i da budemo, bolje peti s našim momcima nego četvrti sa Sarićem i Dušanom.bordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sad već laprdaš....Orangina85 je napisao/la:Nije Valentin odbio sponzorstvo sa klubske strane, nego je odbio kao direktor svoje firme da bude sponzor Sarajevu. Valentin je direktno ucestvovao u pregovorima sa igracima kada je dosao, izmedju ostalog i sa Pericom oko produzenja. Cuj nije nikome obaveza dolaziti na tekme...covjece jesi li ti svjestan sta pises?
šta je odbio da produži sponzorstvo Messera za sljedeću sezonu? jer ove je sponzor...
on ne pregovara sa igračima pogotovo ne o tim finansijskim detaljima , bonus 40 KM
izuzev generalija tipa dobrodošlica itd. njegov kontakt sa igračima je limitiran....
navodiš direktora finansija da ne ide na tekme buraz? uopšte ne mora...kome je to bitno?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A sto to njega nisi upozorio ? Banuj me odma, ne oklijevaj...hilmo je napisao/la:@simidobar
Prijavi postove gdje te je vrijeđao.simidobar je napisao/la:A sto to njega nisi upozorio ? Banuj me odma, ne oklijevaj...hilmo je napisao/la:@simidobar
Zemljo otvori se... Banuj me Hilmo, ucini da ne mogu ni vidjet ovu stranicu, ne samo forum...DenchiNL je napisao/la:sad već laprdaš....Orangina85 je napisao/la:Nije Valentin odbio sponzorstvo sa klubske strane, nego je odbio kao direktor svoje firme da bude sponzor Sarajevu. Valentin je direktno ucestvovao u pregovorima sa igracima kada je dosao, izmedju ostalog i sa Pericom oko produzenja. Cuj nije nikome obaveza dolaziti na tekme...covjece jesi li ti svjestan sta pises?![]()
šta je odbio da produži sponzorstvo Messera za sljedeću sezonu? jer ove je sponzor...
on ne pregovara sa igračima pogotovo ne o tim finansijskim detaljima , bonus 40 KMmislim nije teško skontati namjeru, ali eto nek ga smjene
izuzev generalija tipa dobrodošlica itd. njegov kontakt sa igračima je limitiran....
navodiš direktora finansija da ne ide na tekme buraz? uopšte ne mora...kome je to bitno?
ok, odlično, onda radite to , protestujte, štrajkujte , prozivajte, ne znam šta već je u planu, dok ne odu ili ne budu smjenjeni...simidobar je napisao/la:
Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.
Kao prava slina sam sebe porices, ti ne da ih branis tvoj je gard takav kao da ti pricamo o nekom iz porodice, pravo dragom..
I da ja mislim da je tjeranje i raskid ugovora sa SVIM zaposlenim u administraciji/bordovima jedino rjesenje i jedini izlaz. Taman da mi je otac tu, hajde lagano daj mjesta nekom sa idejom, zeljom, motivom..
svako ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanje....ako mislite da je to ispravno samo naprijed
Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godina.bordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
Naravno da ne mozes gurnuti 5,6 ali mozes 3. Ali, uvijek ima to ali. Ostak ekipe ti treba biti popunjen sa jos var 3,4 extra igraca, koji ce povuci za te mlade.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 mar 2018, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
E bas ti hvala sto si nam dopustio, bas si drugDenchiNL je napisao/la:ok, odlično, onda radite to , protestujte, štrajkujte , prozivajte, ne znam šta već je u planu, dok ne odu ili ne budu smjenjeni...simidobar je napisao/la:
Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.
svako ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanje....ako mislite da je to ispravno samo naprijed
- Orangina85
- Kontakt:
Ko ce ga smijeniti? Tanovi ljudi uopste ne prate rezultate i nije im problem da zavrsimo peti na tabeli.
Sponzorski ugovor se ne veze za sezonu vec za kalendarsku godinu i istice uskoro. Valentin je pregovarao sa igracima i postavio je pravilnik sa razlicitim levelima plata i bonusima prema ucinku. To se pokazalo kao fijasko jer trenutno trosimo vise na plate nego prije toga. Namjera je bila dobra ali realizacija izostala i to debelo.
Elvir Krajina treba da dolazi na tekme kao clan nekog borda koji broji samo 2 domaca clana. U tom bordu nacelno mogu donositi odluke vezano za kompletno funkcionisanje kluba. Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
Ja druze mogu ovako danima bez da te nesto ismijavam jer je moja jedina namjera boljitak FK Sarajevo. Cak sam se bio radovao imenovanju Valentina i nadao se ozbiljnom sistematskom radu. Na moju veliku zalost pokazalo se suprotno. Nije mi nimalo drago zbog ovoga ali vidim da ovo vodi tome da cemo mi svake sezone ili igrati ili ne igrati evropu. Trofeji nam ostaju pusti san a to je nedopustivo sa ovakvom konkurencijom.
Sponzorski ugovor se ne veze za sezonu vec za kalendarsku godinu i istice uskoro. Valentin je pregovarao sa igracima i postavio je pravilnik sa razlicitim levelima plata i bonusima prema ucinku. To se pokazalo kao fijasko jer trenutno trosimo vise na plate nego prije toga. Namjera je bila dobra ali realizacija izostala i to debelo.
Elvir Krajina treba da dolazi na tekme kao clan nekog borda koji broji samo 2 domaca clana. U tom bordu nacelno mogu donositi odluke vezano za kompletno funkcionisanje kluba. Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
Ja druze mogu ovako danima bez da te nesto ismijavam jer je moja jedina namjera boljitak FK Sarajevo. Cak sam se bio radovao imenovanju Valentina i nadao se ozbiljnom sistematskom radu. Na moju veliku zalost pokazalo se suprotno. Nije mi nimalo drago zbog ovoga ali vidim da ovo vodi tome da cemo mi svake sezone ili igrati ili ne igrati evropu. Trofeji nam ostaju pusti san a to je nedopustivo sa ovakvom konkurencijom.
Herić, Radovac, krila Kuzmanović, Lelić, AnđušićEvander je napisao/la:Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godinabordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
eto ih 5, samo teško pored ovog veznog i krila
Jest tužno ovako kad se neko na forumu posvađa pa se onda neki kvalitetni i "neutralni" postovi ignorišu. Mislim da smo manje-više svi složni da je na ovom drvetu propasti uprava korijen svega, što se vidi i u drugim i puno većim i jačim evropskim klubovima, a kamoli kod nas. Ako jedan Čelsi može sa istim trenerom i 90% istog rostera za godinu od šampiona postat klub koji se bori za nastup u LP, i to isključivo zbog lošeg rada 2-3 osobe zadužene za sportski segment, što bi nas zaobišli ti problemi? Ne moramo ić toliko duboko, dovoljno je da se zapitamo ko gura Bekića i Sarića, posebno Sarića koji ide za 3 mjeseca. Il je Husref zreo za ludnice il neko vrši pritisak (ja odvratnog pojma
) na njega da Ćelenka mora igrat do kraja. A ko je iznad trenera? Uprava i Allah dž.š.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- sarajevo46
- Kontakt:
LAŽ! Ja sam gledao prijenos iz Lištice i prije početka kamera je prikazala ložu 5 ih je bilo iz naše Uprave. Mada to nema nikakve veze. Imaju okupljanja nekakva redovno na fazon 'team building'. Mada ni to nema veze jer trebaju pojedinci iz Uprave poceti raditi svoj pos'o!Orangina85 je napisao/la:Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
Da li ti najmerno trolas i pokusavas da nerviras ljude nebuloznim pisanje?DenchiNL je napisao/la:Herić, Radovac, krila Kuzmanović, Lelić, AnđušićEvander je napisao/la:Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godinabordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
eto ih 5, samo teško pored ovog veznog i krila
P.S. Davno sam ovo rekao pa cu i sad ponoviti. Jedini spas za nas bio bi da se pojavi neka budala i otkupi klub od kineskog uhljupa. Do tad, samo palamuditi mozemo. Prodali su klub, sad mozemo samo usima mahati. Nista se mi vise ne pitamo.
- Orangina85
- Kontakt:
Evo nisam se dobro izrazio, vidio sam na prenosu to i ja. Bili su oni Salihbegovici (koji su sponzori ali nemaju funkciju), klubski doktor, onaj Ziga s(sto je bio nesto na tribini pa poslije oficir za vezu sa navijacima, kazu prije godinu i po ili tako nesto dao otkaz) i Elvir Kantardzic. Znaci samo Elvir Kantardzic iz kluba bio na utakmici a da nije vezan funkcijom da mora biti (a mozda i mora, nisam siguran).sarajevo46 je napisao/la:LAŽ! Ja sam gledao prijenos iz Lištice i prije početka kamera je prikazala ložu 5 ih je bilo iz naše Uprave. Mada to nema nikakve veze. Imaju okupljanja nekakva redovno na fazon 'team building'. Mada ni to nema veze jer trebaju pojedinci iz Uprave poceti raditi svoj pos'o!Orangina85 je napisao/la:Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, DoktorXabaras i 22 gosta.