FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 08 mar 2018, 21:05

DenchiNL je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Uh.. sta reci, koju poruku poslat... Ako ti kazem da si slina ne znaci da sam ljut ili da te mrzim, Boze sacuvaj, ja te i ne poznajem...

Nacin na koji pises, koga branis, kakvim forama pokusavas da nametnes sebe kao nesto. Izvini ali za mene to znaci da si ti slina, i uopste nemam namjeru da sutim i da citam tvoje "argumentovane" odbrane bez komentara. Moze nedo Bog neko pomislit da se slazem sa tobom i sa onim sta ti pises, ipak sam i ja neki dio ovog foruma.. Ja sam otvoreno i protiv ljigavaca kao sto si ti i protiv glodara iz uprave, svi mars u pm od mog kluba, sto dalje.
argumentuj suprotno, dokaži svoj stav logikom nekom, tvoja ljutnja/bijes/mržnja dolazi iz nemoći da se izraziš...

očigledno je da gajiš duboke osjećaje prema određenim iz uprave jer ih smatraš odgovornim za stanje...i to je ok jer nisi upućen, ne moraš meni vjerovati mrzi ih i dalje i pozivaj na njihovu smjenu, glave , šta hoćeš, niko ti to ne spori...samo ni ja ih ne branim a najmanje imam nekakve osjećaje privrženosti prema upravi niti igračima(bilo kojim), meni je klub ispred svega i prvenstveno sam navijač, ako ti misliš da bi tjeranje svih uposlenih stabilizovalo ili pomoglo klub super! misli tako , ne vjerujem u to niti da bi dobili bolje uposlenike poslije ovih...no dobro sad samo trošim slova...
Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.

Kao prava slina sam sebe porices, ti ne da ih branis tvoj je gard takav kao da ti pricamo o nekom iz porodice, pravo dragom..

I da ja mislim da je tjeranje i raskid ugovora sa SVIM zaposlenim u administraciji/bordovima jedino rjesenje i jedini izlaz. Taman da mi je otac tu, hajde lagano daj mjesta nekom sa idejom, zeljom, motivom..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2018, 21:08

@simidobar
Upozorenje, ne vrijeđaj sagovonika

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 mar 2018, 21:08

bordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
Moramo probit taj led i počet ih forsirat što više. Moraju se kalit negdje, a gdje je bolja situacija nego propala sezona gdje u suštini nije bitno hoćemo l' bit šesti il četvrti? Ja za gurbete navijat neću kad bi naš opstanak u ligi ovisio o njihovom trofeju a kamoli pišljivo prvo pretkolo iz kojeg ćemo svakako ispast. Ja da se pitam, od naredne tekme bi redovno igrali Mustafić, Šabanović, Mujakić (koji već igra al slutim da mu se sprema klupa kad Šofranac ozdravi), pa pomalo i Herić, što da ne. Herić zlata vrijedi na prekidima, jedini yebeni igrač u klubu koji zna centrirat oštru loptu a ne balonku koja prelijeće igrače, od Krstinih kornera sam izgubio tri mjeseca života. Od naredne sezone Kovačevića ostavit kao drugog golmana, vidjet šta je s onim Blagojevićem... jer ima dosta istine u onoj slici što je Mortem postavio. Sigurno je da gori ne možemo bit, a i da budemo, bolje peti s našim momcima nego četvrti sa Sarićem i Dušanom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2018, 21:09

Orangina85 je napisao/la:Nije Valentin odbio sponzorstvo sa klubske strane, nego je odbio kao direktor svoje firme da bude sponzor Sarajevu. Valentin je direktno ucestvovao u pregovorima sa igracima kada je dosao, izmedju ostalog i sa Pericom oko produzenja. Cuj nije nikome obaveza dolaziti na tekme...covjece jesi li ti svjestan sta pises?
sad već laprdaš.... :D
šta je odbio da produži sponzorstvo Messera za sljedeću sezonu? jer ove je sponzor...
on ne pregovara sa igračima pogotovo ne o tim finansijskim detaljima , bonus 40 KM :rol: mislim nije teško skontati namjeru, ali eto nek ga smjene
izuzev generalija tipa dobrodošlica itd. njegov kontakt sa igračima je limitiran....
navodiš direktora finansija da ne ide na tekme buraz? uopšte ne mora...kome je to bitno?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 mar 2018, 21:11

hilmo je napisao/la:@simidobar
A sto to njega nisi upozorio ? Banuj me odma, ne oklijevaj...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 mar 2018, 21:14

simidobar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@simidobar
A sto to njega nisi upozorio ? Banuj me odma, ne oklijevaj...
Prijavi postove gdje te je vrijeđao.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 mar 2018, 21:16

DenchiNL je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Nije Valentin odbio sponzorstvo sa klubske strane, nego je odbio kao direktor svoje firme da bude sponzor Sarajevu. Valentin je direktno ucestvovao u pregovorima sa igracima kada je dosao, izmedju ostalog i sa Pericom oko produzenja. Cuj nije nikome obaveza dolaziti na tekme...covjece jesi li ti svjestan sta pises?
sad već laprdaš.... :D
šta je odbio da produži sponzorstvo Messera za sljedeću sezonu? jer ove je sponzor...
on ne pregovara sa igračima pogotovo ne o tim finansijskim detaljima , bonus 40 KM :rol: mislim nije teško skontati namjeru, ali eto nek ga smjene
izuzev generalija tipa dobrodošlica itd. njegov kontakt sa igračima je limitiran....
navodiš direktora finansija da ne ide na tekme buraz? uopšte ne mora...kome je to bitno?
Zemljo otvori se... Banuj me Hilmo, ucini da ne mogu ni vidjet ovu stranicu, ne samo forum...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2018, 21:18

simidobar je napisao/la:
Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.

Kao prava slina sam sebe porices, ti ne da ih branis tvoj je gard takav kao da ti pricamo o nekom iz porodice, pravo dragom..

I da ja mislim da je tjeranje i raskid ugovora sa SVIM zaposlenim u administraciji/bordovima jedino rjesenje i jedini izlaz. Taman da mi je otac tu, hajde lagano daj mjesta nekom sa idejom, zeljom, motivom..
ok, odlično, onda radite to , protestujte, štrajkujte , prozivajte, ne znam šta već je u planu, dok ne odu ili ne budu smjenjeni...
svako ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanje....ako mislite da je to ispravno samo naprijed :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2018, 21:22

bordobijeli je napisao/la:Ja sam za mlade al mi nemamo 4-5 igraca 22-23 god koji su nasi i da budu nosioci i to su mladi igraci . ne mogu igrati ovi od 18 posebno da ih se gurne 5-6 u vatru .
Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godina.
Naravno da ne mozes gurnuti 5,6 ali mozes 3. Ali, uvijek ima to ali. Ostak ekipe ti treba biti popunjen sa jos var 3,4 extra igraca, koji ce povuci za te mlade.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 08 mar 2018, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 08 mar 2018, 21:23

DenchiNL je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

ok, odlično, onda radite to , protestujte, štrajkujte , prozivajte, ne znam šta već je u planu, dok ne odu ili ne budu smjenjeni...
svako ima pravo na svoje mišljenje i vjerovanje....ako mislite da je to ispravno samo naprijed :thumbup:
E bas ti hvala sto si nam dopustio, bas si drug ;)

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 mar 2018, 21:24

Ko ce ga smijeniti? Tanovi ljudi uopste ne prate rezultate i nije im problem da zavrsimo peti na tabeli.
Sponzorski ugovor se ne veze za sezonu vec za kalendarsku godinu i istice uskoro. Valentin je pregovarao sa igracima i postavio je pravilnik sa razlicitim levelima plata i bonusima prema ucinku. To se pokazalo kao fijasko jer trenutno trosimo vise na plate nego prije toga. Namjera je bila dobra ali realizacija izostala i to debelo.
Elvir Krajina treba da dolazi na tekme kao clan nekog borda koji broji samo 2 domaca clana. U tom bordu nacelno mogu donositi odluke vezano za kompletno funkcionisanje kluba. Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
Ja druze mogu ovako danima bez da te nesto ismijavam jer je moja jedina namjera boljitak FK Sarajevo. Cak sam se bio radovao imenovanju Valentina i nadao se ozbiljnom sistematskom radu. Na moju veliku zalost pokazalo se suprotno. Nije mi nimalo drago zbog ovoga ali vidim da ovo vodi tome da cemo mi svake sezone ili igrati ili ne igrati evropu. Trofeji nam ostaju pusti san a to je nedopustivo sa ovakvom konkurencijom.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2018, 21:26

Evander je napisao/la:
Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godina
Herić, Radovac, krila Kuzmanović, Lelić, Anđušić

eto ih 5, samo teško pored ovog veznog i krila

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 mar 2018, 21:28

Jest tužno ovako kad se neko na forumu posvađa pa se onda neki kvalitetni i "neutralni" postovi ignorišu. Mislim da smo manje-više svi složni da je na ovom drvetu propasti uprava korijen svega, što se vidi i u drugim i puno većim i jačim evropskim klubovima, a kamoli kod nas. Ako jedan Čelsi može sa istim trenerom i 90% istog rostera za godinu od šampiona postat klub koji se bori za nastup u LP, i to isključivo zbog lošeg rada 2-3 osobe zadužene za sportski segment, što bi nas zaobišli ti problemi? Ne moramo ić toliko duboko, dovoljno je da se zapitamo ko gura Bekića i Sarića, posebno Sarića koji ide za 3 mjeseca. Il je Husref zreo za ludnice il neko vrši pritisak (ja odvratnog pojma :lol: ) na njega da Ćelenka mora igrat do kraja. A ko je iznad trenera? Uprava i Allah dž.š.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 08 mar 2018, 21:30

Orangina85 je napisao/la:Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
LAŽ! Ja sam gledao prijenos iz Lištice i prije početka kamera je prikazala ložu 5 ih je bilo iz naše Uprave. Mada to nema nikakve veze. Imaju okupljanja nekakva redovno na fazon 'team building'. Mada ni to nema veze jer trebaju pojedinci iz Uprave poceti raditi svoj pos'o!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2018, 21:31

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godina

Da li ti najmerno trolas i pokusavas da nerviras ljude nebuloznim pisanje?

P.S. Davno sam ovo rekao pa cu i sad ponoviti. Jedini spas za nas bio bi da se pojavi neka budala i otkupi klub od kineskog uhljupa. Do tad, samo palamuditi mozemo. Prodali su klub, sad mozemo samo usima mahati. Nista se mi vise ne pitamo.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 mar 2018, 21:35

sarajevo46 je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Da li je porazno sto niko iz kluba nije bio na utakmici u listici niti se obratio igracima pred nastavak sezone da ne kazem organizovao neko okupljanje.
LAŽ! Ja sam gledao prijenos iz Lištice i prije početka kamera je prikazala ložu 5 ih je bilo iz naše Uprave. Mada to nema nikakve veze. Imaju okupljanja nekakva redovno na fazon 'team building'. Mada ni to nema veze jer trebaju pojedinci iz Uprave poceti raditi svoj pos'o!
Evo nisam se dobro izrazio, vidio sam na prenosu to i ja. Bili su oni Salihbegovici (koji su sponzori ali nemaju funkciju), klubski doktor, onaj Ziga s(sto je bio nesto na tribini pa poslije oficir za vezu sa navijacima, kazu prije godinu i po ili tako nesto dao otkaz) i Elvir Kantardzic. Znaci samo Elvir Kantardzic iz kluba bio na utakmici a da nije vezan funkcijom da mora biti (a mozda i mora, nisam siguran).

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2018, 21:43

Orangina85 je napisao/la:Ko ce ga smijeniti? Tanovi ljudi uopste ne prate rezultate i nije im problem da zavrsimo peti na tabeli.

Sponzorski ugovor se ne veze za sezonu vec za kalendarsku godinu i istice uskoro.
- na ovoj planeti je trenutno Mart mjesec legendo :thumbup:
Orangina85 je napisao/la:Valentin je pregovarao sa igracima i postavio je pravilnik sa razlicitim levelima plata i bonusima prema ucinku. To se pokazalo kao fijasko jer trenutno trosimo vise na plate nego prije toga. Namjera je bila dobra ali realizacija izostala i to debelo.
- Taj pravilnik isto nije došao od njega samog, kako je fiasko živ bio? koliko je saidu sad plata? kome je velika izuzev Ahmetu i ovima repka? od novih ugovora? stari ugovori ističu...
Orangina85 je napisao/la:Elvir Krajina treba da dolazi na tekme kao clan nekog borda koji broji samo 2 domaca clana. ? U tom bordu nacelno mogu donositi odluke vezano za kompletno funkcionisanje kluba.
- ne kontam opsjednutost bordom, jer je to tehnikalnost koja omogućava jednom liku da vodi klub, treba da ima 20 članova bord jel? pa zato ga je i smanjio, i to smo navijači podržali = manje uhljeba, sad ne valja jel? hajmo vratit ove što smo otjerali?
- opet izmišljaš, ima tv, Okupljanje u Antaliji? to se ne pika :D a bgm ne kontam sve nešto njima treba a ne treba da igraju ili da dobiju tekmu? jesu na exkurziji ili na poslu?
Orangina85 je napisao/la:Ja druze mogu ovako danima bez da te nesto ismijavam jer je moja jedina namjera boljitak FK Sarajevo. Cak sam se bio radovao imenovanju Valentina i nadao se ozbiljnom sistematskom radu. Na moju veliku zalost pokazalo se suprotno. Nije mi nimalo drago zbog ovoga ali vidim da ovo vodi tome da cemo mi svake sezone ili igrati ili ne igrati evropu. Trofeji nam ostaju pusti san a to je nedopustivo sa ovakvom konkurencijom.
ako ti je cilj da štitiš Husrefa, meni nije da ga ocrnim niti da ga tjeraju(sada) ali bgm ima njega debelo...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 08 mar 2018, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2018, 21:50

Siroki bez Menala za vikend.(ako je vjerovati medijima) u bolnici je nakon Krupe fasovao neku povredu malo jacu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 mar 2018, 21:51

Evander je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Igrac od 22-23 godine vise nije mlad, nego bi vec trebao biti formiran. Mlad igrac je sa 18-19 godina

Da li ti najmerno trolas i pokusavas da nerviras ljude nebuloznim pisanje?

P.S. Davno sam ovo rekao pa cu i sad ponoviti. Jedini spas za nas bio bi da se pojavi neka budala i otkupi klub od kineskog uhljupa. Do tad, samo palamuditi mozemo. Prodali su klub, sad mozemo samo usima mahati. Nista se mi vise ne pitamo.
pa šta će ti budala? valjda ti treba neko ko to nije? najviše je do države u kojoj smo i zakona na snazi, frajer je uložio u svaki svoj klub osim u ovaj...za koji mu najmanje ulaganja treba...jbg

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 mar 2018, 21:51

miky_hz je napisao/la:Siroki bez Menala za vikend.(ako je vjerovati medijima) u bolnici je nakon Krupe fasovao neku povredu malo jacu.
Džaba, i mi igramo bez pola ekipe. :lol: Mislim, tu su oni, al k'o da nisu, jbg.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67, mire971, VolimoSarajevo i 38 gostiju.