Ako ne razumijes procitaj 2-3 puta nije sramota... Rekao sam ti o ljutnji al eto ti bolje znas, ti si u sve upucen bolje.DenchiNL je napisao/la:argumentuj suprotno, dokaži svoj stav logikom nekom, tvoja ljutnja/bijes/mržnja dolazi iz nemoći da se izraziš...simidobar je napisao/la:
Uh.. sta reci, koju poruku poslat... Ako ti kazem da si slina ne znaci da sam ljut ili da te mrzim, Boze sacuvaj, ja te i ne poznajem...
Nacin na koji pises, koga branis, kakvim forama pokusavas da nametnes sebe kao nesto. Izvini ali za mene to znaci da si ti slina, i uopste nemam namjeru da sutim i da citam tvoje "argumentovane" odbrane bez komentara. Moze nedo Bog neko pomislit da se slazem sa tobom i sa onim sta ti pises, ipak sam i ja neki dio ovog foruma.. Ja sam otvoreno i protiv ljigavaca kao sto si ti i protiv glodara iz uprave, svi mars u pm od mog kluba, sto dalje.
očigledno je da gajiš duboke osjećaje prema određenim iz uprave jer ih smatraš odgovornim za stanje...i to je ok jer nisi upućen, ne moraš meni vjerovati mrzi ih i dalje i pozivaj na njihovu smjenu, glave , šta hoćeš, niko ti to ne spori...samo ni ja ih ne branim a najmanje imam nekakve osjećaje privrženosti prema upravi niti igračima(bilo kojim), meni je klub ispred svega i prvenstveno sam navijač, ako ti misliš da bi tjeranje svih uposlenih stabilizovalo ili pomoglo klub super! misli tako , ne vjerujem u to niti da bi dobili bolje uposlenike poslije ovih...no dobro sad samo trošim slova...
Kao prava slina sam sebe porices, ti ne da ih branis tvoj je gard takav kao da ti pricamo o nekom iz porodice, pravo dragom..
I da ja mislim da je tjeranje i raskid ugovora sa SVIM zaposlenim u administraciji/bordovima jedino rjesenje i jedini izlaz. Taman da mi je otac tu, hajde lagano daj mjesta nekom sa idejom, zeljom, motivom..