Hajduk Split
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
A jbg, na kraju išli na sve ili ništa, i dobili veliko Ništa.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ne mogu da ne napišem nesto konkretno... Nisam ljut što smo izgubili nisam bgmi, ljut sam kad vidim kako smo izgubili... Zbog jednog jedninog igrača a to je Subašić... Pa dokad više **** mater... Jebote penal, **** te sve one obrane kad primis dva gola ko da sam ja branio... Prvi gol Vejić usrao ok, ali onaj puca skoro pa iz mrtvog kuta a on se pomiče sa prve stative pa i beba mala kada se rodi zna da golmani pokriVaju prvu stativu iz tih situacija... Ajde bgti nekako cu preci i preko tog gola ali onaj drugi ooooooo Bože moj dragi paa... Ma ne znam, ne znam, ne znam nisam pametan... Ovo mu je vec 3 ili 4 gol ovakav ove sezone... Bola stavi Radoševića, spusti ovoga malo na zemlju da vidi da nije nezamjenjiv... Toliko o njemu... Igrači Hajduka su bili i škrti barem u 3 ciste situacije Tomasov u dvije i jos netko u jednoj ne mogu se sjetiti... Sudac onaj drugi gol je cisto zaledje... Minimalno pola metra je onaj bio u zaledju...
Na kraju izgubi se jbga sta ces, ovi jesu bolji ali ne može se u Europu pa se gubiti na glupostima... Nista idemo dalje, u nedjelju Rijeka... Igrači jesu umorni ali to im je posao tako da nema nikakvih opravdanja...Po pobjedu i prekinuti ovaj crni niz od 4 utakmice bez pobjede...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Na kraju izgubi se jbga sta ces, ovi jesu bolji ali ne može se u Europu pa se gubiti na glupostima... Nista idemo dalje, u nedjelju Rijeka... Igrači jesu umorni ali to im je posao tako da nema nikakvih opravdanja...Po pobjedu i prekinuti ovaj crni niz od 4 utakmice bez pobjede...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 16 sep 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvi gol na dušu Subašiću(pa lik ne mrda s gola, kao da je hokejaški golman), kod drugog gola AEK-a je 100% bio offside(ne bunim se, imao sam keca na kladionici). Hajduk od odlične do očajne igre na jednoj utakmici. No, za nadati se da ćete biti bolji u sljedećim utakmicama, a ovu treba zaboraviti čim prije, te se okrenuti HNL-u i sljedećem kolu Evropa lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Valjda je napokon vrijeme da Radosevic dobije sansu, Subasic katastrofalan, lik je u skoro svakoj utakmici krivac za gol.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Onaj Subasic u jednom trenutku pokaze da bi mogao biti svijetski golman, a onda pokaze da je za amaterskog fudbala. Covijek mi nikako nije jasan. Sto se tice samog toka utakmice Hajduk je pokazao da se moze nositi s AEK-om ali je na fizickom planu pao nakon poluvremena. Eh sada kada meni neko kaze jace su fizicki evropkse ekipe, ja popizdim. Kao da je Halihodzicu, Stanojevicu, Poklepovicu, Osimu i ostalim zabranjeno da stave igracima tegove na noge i da trece uz neko "brdo muke", pa da zatim treniraju s medicniskim loptama. Samo trebaju pogeldati jedan Magathov trening i sve ce im biti jasno. Mada ja mislim da time sve ekipe s ex-YU prostora zele time pokriti odredjenu limitiranost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ne trebaju nasim igracima utezi , nima treba jedan psihočip u glavi o nacinu pristupa treningu. inace jedan pozdrav za neumorne na ovome forumu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Eh danas Rijeka... Kako se čini Andrića nece biti ni danas... U momčad se vraća Brkljača i ja se nadam Oremuš jer Oremuš puno znači za Hajukd u ovom trenutku jer osim njega tu nema pravog desnog bočnog igrača, Režića ne računam kao igrača
... Rijeka opasna ekipa, to su i pokazali u ovome otvaranju prvenstva... Ja se najviše bojim Rodića koji u Hajduku nije ni dobio pravu priliku i biti će pun želje za dokazivanjem naravno ako bude igrao... Treba prekinuti ovu seriju bez pobjede iako protivnici nisu bili lagani(Unirea, Split, Dinamo, Aek) a sigurno ni današnji protivnik nije bas da je lagan...
19 - ђ - 11
- Barney Stinson
- Kontakt:
Aaaaa koje olakšanje... Pobjeda protiv Rijeke 1:0(Brkljača)... Moram naglasiti i protiv Rijeke i protiv sudaca ccc koja sramota... Od pocetka pa do kraja sudjenje u korist Riječana pa ona izravni crveni karton
... Ali nije im uspjelo tako da žao mi je, platite više drugi put
... Inače utakmica ko utakmica dosta loša, bez nekih velikih prilika sa puno prekršaja... Obični gledatelji koji su gledali utakmicu sigurno su razočarani ali ja se trenutno ne brinem za njih...
"NEMAMO MAMIĆA, NEMAMO SUCE IMAMO SAMO JEDNO HAJDUČKO SRCE"
"NEMAMO MAMIĆA, NEMAMO SUCE IMAMO SAMO JEDNO HAJDUČKO SRCE"
19 - ђ - 11
Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano 
...što je više lome to je volim jače...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Misliš Brkljače?samosarajvo je napisao/la:Sta bi vi kad vi Ibricic otisao iz Hajduka?
Propali u drugu ligu![]()
Klik pls!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjamjacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano
19 - ђ - 11
Barney Stinson je napisao/la:Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjamjacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano
Ma od tog cigana me ništa nebi začudilo.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Zavrsena utakmica 1/16 finala kupa Hr., Rudar 47-Hajduk 2:10... Golove dali Čop 6(od 6 do 12 min je dao 4, ne znam kako je uspio ali eto bravo), Tomasov 2, Oremuš i Andrijašević po 1... Špaco izveo kombinirani sastav: Radošević, Oremuš, Vejić, Jonjić, Jozinović, Trebotić, M. Ljubičić, K. Ljubičić, Tomasov, Ibričić, Čop a jos su igrali Andrijašević, Vukušić i Režić... Dobro je nek su se momci ispucali pa taman protiv Rudara, nadam se da je jos nesto ostalo za nastavak prvenstva i Europe
...

19 - ђ - 11
Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
Najbolji strijelac lige antitalent.
Ajde ne prosipaj se.
- badblueboylivno
- Kontakt:
ajde napucaj se nogom... lik je odličan, čak je najbolji mladi napadač u Hrvatskoj, što i ljestvica strijelaca u HNL-u pokazuje... i sad bi ti ovo Duju Luquea Čopa stavio u 11silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
pa za njega je Ahmad Sharbini, koji ne može ni prismrditi prvom sastavu (zbog idiota na klupi) izmislio nogomet
Hayley <3
nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...
Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Vukušić je dao gol Dinamu i Unireji. Za razliku od Čopa, Ah. Sharbinija cijele ekipe.silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
Rukavina je najbolji možda, ali Vukušić je najbolji strijelac, i ponajbolji igrač Hajduka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.