Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

amerosm
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la amerosm » 16 sep 2010, 23:29

Onaj Subasic u jednom trenutku pokaze da bi mogao biti svijetski golman, a onda pokaze da je za amaterskog fudbala. Covijek mi nikako nije jasan. Sto se tice samog toka utakmice Hajduk je pokazao da se moze nositi s AEK-om ali je na fizickom planu pao nakon poluvremena. Eh sada kada meni neko kaze jace su fizicki evropkse ekipe, ja popizdim. Kao da je Halihodzicu, Stanojevicu, Poklepovicu, Osimu i ostalim zabranjeno da stave igracima tegove na noge i da trece uz neko "brdo muke", pa da zatim treniraju s medicniskim loptama. Samo trebaju pogeldati jedan Magathov trening i sve ce im biti jasno. Mada ja mislim da time sve ekipe s ex-YU prostora zele time pokriti odredjenu limitiranost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 sep 2010, 12:34

ne trebaju nasim igracima utezi , nima treba jedan psihočip u glavi o nacinu pristupa treningu. inace jedan pozdrav za neumorne na ovome forumu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 14:20

Eh danas Rijeka... Kako se čini Andrića nece biti ni danas... U momčad se vraća Brkljača i ja se nadam Oremuš jer Oremuš puno znači za Hajukd u ovom trenutku jer osim njega tu nema pravog desnog bočnog igrača, Režića ne računam kao igrača :) ... Rijeka opasna ekipa, to su i pokazali u ovome otvaranju prvenstva... Ja se najviše bojim Rodića koji u Hajduku nije ni dobio pravu priliku i biti će pun želje za dokazivanjem naravno ako bude igrao... Treba prekinuti ovu seriju bez pobjede iako protivnici nisu bili lagani(Unirea, Split, Dinamo, Aek) a sigurno ni današnji protivnik nije bas da je lagan...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 22:24

Aaaaa koje olakšanje... Pobjeda protiv Rijeke 1:0(Brkljača)... Moram naglasiti i protiv Rijeke i protiv sudaca ccc koja sramota... Od pocetka pa do kraja sudjenje u korist Riječana pa ona izravni crveni karton :roll: :roll: ... Ali nije im uspjelo tako da žao mi je, platite više drugi put :lol: :lol: ... Inače utakmica ko utakmica dosta loša, bez nekih velikih prilika sa puno prekršaja... Obični gledatelji koji su gledali utakmicu sigurno su razočarani ali ja se trenutno ne brinem za njih... :D

"NEMAMO MAMIĆA, NEMAMO SUCE IMAMO SAMO JEDNO HAJDUČKO SRCE"
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:43

Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
...što je više lome to je volim jače...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 sep 2010, 22:47

Sta bi vi kad vi Ibricic otisao iz Hajduka?
Propali u drugu ligu :D

Klik pls!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:50

samosarajvo je napisao/la:Sta bi vi kad vi Ibricic otisao iz Hajduka?
Propali u drugu ligu :D

Klik pls!
Misliš Brkljače? :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 22:50

jacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjam :lol:
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:53

Barney Stinson je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjam :lol:
:D

Ma od tog cigana me ništa nebi začudilo.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 sep 2010, 17:34

Zavrsena utakmica 1/16 finala kupa Hr., Rudar 47-Hajduk 2:10... Golove dali Čop 6(od 6 do 12 min je dao 4, ne znam kako je uspio ali eto bravo), Tomasov 2, Oremuš i Andrijašević po 1... Špaco izveo kombinirani sastav: Radošević, Oremuš, Vejić, Jonjić, Jozinović, Trebotić, M. Ljubičić, K. Ljubičić, Tomasov, Ibričić, Čop a jos su igrali Andrijašević, Vukušić i Režić... Dobro je nek su se momci ispucali pa taman protiv Rudara, nadam se da je jos nesto ostalo za nastavak prvenstva i Europe :) ...
slika
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 sep 2010, 19:47

silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
:D

Najbolji strijelac lige antitalent.
Ajde ne prosipaj se.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 sep 2010, 21:24

silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
ajde napucaj se nogom... lik je odličan, čak je najbolji mladi napadač u Hrvatskoj, što i ljestvica strijelaca u HNL-u pokazuje... i sad bi ti ovo Duju Luquea Čopa stavio u 11 :lol: svaka čast

pa za njega je Ahmad Sharbini, koji ne može ni prismrditi prvom sastavu (zbog idiota na klupi) izmislio nogomet :D
Hayley <3

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 sep 2010, 22:43

silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
Vukušić je dao gol Dinamu i Unireji. Za razliku od Čopa, Ah. Sharbinija cijele ekipe.

Rukavina je najbolji možda, ali Vukušić je najbolji strijelac, i ponajbolji igrač Hajduka.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 sep 2010, 00:02

silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
a dobro, eto, kako ti kažeš

vidjet ćemo kroz koju sezonu ;)

ja sam pri tvrdnji da je Duje **** od ovce
Hayley <3

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 sep 2010, 14:20

Hajduk-Varaždin 2:0 (Vukušić i Čop) da vi gore budete sretni :D :D
Varaždin bio bolji, Subašić spašavao ali velike ekipe pobjeđuju i kad ne igraju dobro :) :)
A sada Anderlecht...
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 15:05

Sretno večeras, da uz pomoć punog Poljuda ostvarite pobjedu. :)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 18:49

Ne vjerujem u pobjedu večeras dok je god Špaco na klupi. Da je bar netko drugi na klupi umjesto njega. Počeo me nervirati na veliko. Nadam se da će biti smijenjen na zimu. Laprda gluposti iz dana u dan a tako star čovjek..
I kao trener griješi još od tekme s Dinamom, AEK-om, Rijekom. Nikako da posluša savjet.. Ili da prizna greške pa ih ispravi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 18:52

dubrava je napisao/la:Ne vjerujem u pobjedu večeras dok je god Špaco na klupi. Da je bar netko drugi na klupi umjesto njega. Počeo me nervirati na veliko. Nadam se da će biti smijenjen na zimu. Laprda gluposti iz dana u dan a tako star čovjek..
I kao trener griješi još od tekme s Dinamom, AEK-om, Rijekom. Nikako da posluša savjet.. Ili da prizna greške pa ih ispravi...
Ako i kad ode Špaco, Hajduk neće moći ni sanjati ovakav rezultat u Europi. ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 20:03

jacky09 je napisao/la: Ako i kad ode Špaco, Hajduk neće moći ni sanjati ovakav rezultat u Europi. ;)
Špaco nije nikakv ni čudotvorac ni mesija. Njegova taktika i igra je (za)ostala u prošlom stoljeću, točnije u osamdesetima. Trener jest pola momčadi, ali Poklepović je uteg hajduka. Jest da je on doveo Hajduk u skupine nakon 16 godina, ali nipošto to nije samo njegov doprinos (jer ipak je on trener pa kakav god da jest). Imao je više sreće nego pameti, a i poklopile su se neke s(p)retne okolnosti. On kao trener je trebao pokazati svoje znanje i iskustvo u prvoj utakmici u Bukureštu kad smo mogli i daleko povojniji rezultat izvuci, a ne se usrati prosječne ekipe. Svoje trenersko znanje i iskustvo je mogao dokazati i u drugom poluvremenu utakmice s Dinamom B.u Splitu kad je ekipa skroz potonula, u utakmici s Unireom u uzvratu kad centra nisu prešli u 60 minuta (bez obzira na prvu tekmu), u Ateni kad je vec u Dugopolju skinuo gace rekavsi da je prvenstvo bitnije, u takmci s dinamom Z. govoreci kako ga ne zanima Dinamova igra ni Dinamo i ne analiziravši uopće Dinamo, u utakmici s rijekom kad poštene šanse nisu napravili, u utakmici s Osijekom kad smo igrali na silu i visokim loptama, u zadnjoj s Varaždinom kad nas je prosječna ekipa veslala kako joj se prohtije.
Njegove fizičke i uopće pripreme (kako sa loptom tako i bez nje) su jedan veliki k*** od ovce!!! Njegovo analiziranje ekipe je ono što pročita u novinama o protivniku..ispricava se govoreci kako je ekipa još mlada i neuigrana, da igra s dječjim vrtićem..kakvim djecjim vrticem pobogu si Špaco?? Kolko to godina ima Vejic, Andrić, Subašić, Ibričić, Bulku, Brkljača??!!!! Pa i J.Buljat koji ima 24 sigurno nije ni dijete ni neki pionir..
Obrana je jedna velika kar.ina ali to mudri Špaco uopće ne vidi ili ne želi vidjeti.
Dalo bi se o njemu štošta još reći, ali drugo je poluvrijeme.
Najbolje trenere koje je Hajduk imao u zadnjem desetljeću su Vulić i Vučević. Nema kod njih milosti ni popuštanja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []