Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Barney Stinson
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 23:01

Gluposti moja... Toliko... :cry: :cry: :cry:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 sep 2010, 23:03

A jbg, na kraju išli na sve ili ništa, i dobili veliko Ništa.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 16 sep 2010, 23:21

Ne mogu da ne napišem nesto konkretno... Nisam ljut što smo izgubili nisam bgmi, ljut sam kad vidim kako smo izgubili... Zbog jednog jedninog igrača a to je Subašić... Pa dokad više **** mater... Jebote penal, **** te sve one obrane kad primis dva gola ko da sam ja branio... Prvi gol Vejić usrao ok, ali onaj puca skoro pa iz mrtvog kuta a on se pomiče sa prve stative pa i beba mala kada se rodi zna da golmani pokriVaju prvu stativu iz tih situacija... Ajde bgti nekako cu preci i preko tog gola ali onaj drugi ooooooo Bože moj dragi paa... Ma ne znam, ne znam, ne znam nisam pametan... Ovo mu je vec 3 ili 4 gol ovakav ove sezone... Bola stavi Radoševića, spusti ovoga malo na zemlju da vidi da nije nezamjenjiv... Toliko o njemu... Igrači Hajduka su bili i škrti barem u 3 ciste situacije Tomasov u dvije i jos netko u jednoj ne mogu se sjetiti... Sudac onaj drugi gol je cisto zaledje... Minimalno pola metra je onaj bio u zaledju...
Na kraju izgubi se jbga sta ces, ovi jesu bolji ali ne može se u Europu pa se gubiti na glupostima... Nista idemo dalje, u nedjelju Rijeka... Igrači jesu umorni ali to im je posao tako da nema nikakvih opravdanja...Po pobjedu i prekinuti ovaj crni niz od 4 utakmice bez pobjede...

I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 16 sep 2010, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 sep 2010, 23:25

Prvi gol na dušu Subašiću(pa lik ne mrda s gola, kao da je hokejaški golman), kod drugog gola AEK-a je 100% bio offside(ne bunim se, imao sam keca na kladionici). Hajduk od odlične do očajne igre na jednoj utakmici. No, za nadati se da ćete biti bolji u sljedećim utakmicama, a ovu treba zaboraviti čim prije, te se okrenuti HNL-u i sljedećem kolu Evropa lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 sep 2010, 23:26

Valjda je napokon vrijeme da Radosevic dobije sansu, Subasic katastrofalan, lik je u skoro svakoj utakmici krivac za gol.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 sep 2010, 23:29

Onaj Subasic u jednom trenutku pokaze da bi mogao biti svijetski golman, a onda pokaze da je za amaterskog fudbala. Covijek mi nikako nije jasan. Sto se tice samog toka utakmice Hajduk je pokazao da se moze nositi s AEK-om ali je na fizickom planu pao nakon poluvremena. Eh sada kada meni neko kaze jace su fizicki evropkse ekipe, ja popizdim. Kao da je Halihodzicu, Stanojevicu, Poklepovicu, Osimu i ostalim zabranjeno da stave igracima tegove na noge i da trece uz neko "brdo muke", pa da zatim treniraju s medicniskim loptama. Samo trebaju pogeldati jedan Magathov trening i sve ce im biti jasno. Mada ja mislim da time sve ekipe s ex-YU prostora zele time pokriti odredjenu limitiranost.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 sep 2010, 12:34

ne trebaju nasim igracima utezi , nima treba jedan psihočip u glavi o nacinu pristupa treningu. inace jedan pozdrav za neumorne na ovome forumu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 14:20

Eh danas Rijeka... Kako se čini Andrića nece biti ni danas... U momčad se vraća Brkljača i ja se nadam Oremuš jer Oremuš puno znači za Hajukd u ovom trenutku jer osim njega tu nema pravog desnog bočnog igrača, Režića ne računam kao igrača :) ... Rijeka opasna ekipa, to su i pokazali u ovome otvaranju prvenstva... Ja se najviše bojim Rodića koji u Hajduku nije ni dobio pravu priliku i biti će pun želje za dokazivanjem naravno ako bude igrao... Treba prekinuti ovu seriju bez pobjede iako protivnici nisu bili lagani(Unirea, Split, Dinamo, Aek) a sigurno ni današnji protivnik nije bas da je lagan...
19 - ђ - 11

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 22:24

Aaaaa koje olakšanje... Pobjeda protiv Rijeke 1:0(Brkljača)... Moram naglasiti i protiv Rijeke i protiv sudaca ccc koja sramota... Od pocetka pa do kraja sudjenje u korist Riječana pa ona izravni crveni karton :roll: :roll: ... Ali nije im uspjelo tako da žao mi je, platite više drugi put :lol: :lol: ... Inače utakmica ko utakmica dosta loša, bez nekih velikih prilika sa puno prekršaja... Obični gledatelji koji su gledali utakmicu sigurno su razočarani ali ja se trenutno ne brinem za njih... :D

"NEMAMO MAMIĆA, NEMAMO SUCE IMAMO SAMO JEDNO HAJDUČKO SRCE"
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:43

Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
...što je više lome to je volim jače...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 sep 2010, 22:47

Sta bi vi kad vi Ibricic otisao iz Hajduka?
Propali u drugu ligu :D

Klik pls!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:50

samosarajvo je napisao/la:Sta bi vi kad vi Ibricic otisao iz Hajduka?
Propali u drugu ligu :D

Klik pls!
Misliš Brkljače? :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 sep 2010, 22:50

jacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjam :lol:
19 - ђ - 11

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 sep 2010, 22:53

Barney Stinson je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ma jel' to Mamić potkupio Hajdukovu pobjedu sunce mu kalaisano :lol:
Ma nije nego ovako je parola glasila pa da ne mijenjam :lol:
:D

Ma od tog cigana me ništa nebi začudilo.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 21 sep 2010, 17:34

Zavrsena utakmica 1/16 finala kupa Hr., Rudar 47-Hajduk 2:10... Golove dali Čop 6(od 6 do 12 min je dao 4, ne znam kako je uspio ali eto bravo), Tomasov 2, Oremuš i Andrijašević po 1... Špaco izveo kombinirani sastav: Radošević, Oremuš, Vejić, Jonjić, Jozinović, Trebotić, M. Ljubičić, K. Ljubičić, Tomasov, Ibričić, Čop a jos su igrali Andrijašević, Vukušić i Režić... Dobro je nek su se momci ispucali pa taman protiv Rudara, nadam se da je jos nesto ostalo za nastavak prvenstva i Europe :) ...
slika
19 - ђ - 11

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 sep 2010, 17:38

Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 sep 2010, 19:47

silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
:D

Najbolji strijelac lige antitalent.
Ajde ne prosipaj se.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 sep 2010, 21:24

silenT. je napisao/la:Duje ČOP.. nadam se da će i ostati u prvoj postavi jer mali Vukušić je antitalent na kvadrat...
ajde napucaj se nogom... lik je odličan, čak je najbolji mladi napadač u Hrvatskoj, što i ljestvica strijelaca u HNL-u pokazuje... i sad bi ti ovo Duju Luquea Čopa stavio u 11 :lol: svaka čast

pa za njega je Ahmad Sharbini, koji ne može ni prismrditi prvom sastavu (zbog idiota na klupi) izmislio nogomet :D
Hayley <3

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 sep 2010, 22:37

nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 sep 2010, 22:43

silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
Vukušić je dao gol Dinamu i Unireji. Za razliku od Čopa, Ah. Sharbinija cijele ekipe.

Rukavina je najbolji možda, ali Vukušić je najbolji strijelac, i ponajbolji igrač Hajduka.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.