FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pasica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pasica » 09 apr 2018, 16:26

Kanta bivsi!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2018, 16:36

pasica je napisao/la:Kanta bivsi!
Jah, jel
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 apr 2018, 16:38

bordobijeli je napisao/la:ja iznosim svoje mislnje i svoj stav uopšte ne zelim da imam neko kolektivno misljenje .podrzat cu i bojkot jer uprava je katastrofa . ali evo citam ovo za Elvira ja ne poznajem covjeka al isto ovako su napadali Dinu i Kusturicu prozivali udarali na privatni zivot itd i ljudi otisli , sta je klub bolji kako su oni otisli ?? sta ce se to desit kad Elvir ode ?mene to interesuje imamo li mi uopšte ljudi koji ce pokreniti klub ka boljem ? opet kazem ne branim ni jednu stranu navijac sam koji zeli da klub krene ka boljem .
ma isti klinac ali eto, bit će još 4 druga lika umjesto ovih pa će i oni bit lopovi samo jer su u upravi...mislim ako izađeš i kažeš nešto nije ok ili daš ostavku a ne odeš na policiju ili ne složiš prijavu...znači da si apsolutno isti ko ovi....

bukvalno mjenjaš slova i face, dok se ne promjeni zakon o sportu ili vlasnik ovo je kozmetika....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 apr 2018, 16:42

FrancescoTotti je napisao/la:
Jah, jel
Da, kapa dole momcima!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 09 apr 2018, 16:48

pasica je napisao/la:
Jah, jel
Da, kapa dole momcima!
:clap: :clap:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 apr 2018, 16:51

i ostali mrš! horde su najjače bile i ostat će
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 apr 2018, 16:53

Je l' ovim što se.ru po sjeveru jasno šta ti momci prežive na gostovanjima? Kakve probleme na Koševu imaju s murijom? Svi govore kako je sjever loš a na sjever niko ne ide. Ja prvi priznajem da sam veći dio utakmica na istoku iz nekih drugih razloga, al svaku "jaču" tekmu sam na sjeveru. Poslije incidenta sa topovskim udarom protiv Slobode, petarde se skoro i ne bacaju, samo bakljade i blicevi. Momci prave partyje, prodaju artikle, sve pare idu u organizaciju tribine, ne možemo njih krivit što je sjever u padu, je l' to neko tjera raju sa sjevera? Jes prije bilo 2-3 milje, al pogledajte snimke navijanja iz tih vremena, opet pjeva 500 ljudi a ostali su na sjeveru radi jeftine karte, danas kad je razlika između sjevera i istoka 2 marke, na sjeveru je samo ekipa koja navija. Stanimo jednom uz momke na koje se pucalo, kojim je balijska i sarajevska majka yebana na dvije trećine gostovanja, koji doživljavaju represiju od murije samo zato što vole FK Sarajevo i prate ga širom zemlje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 09 apr 2018, 16:54

Ovo je tek pocetak, zna se ko je na redu pa sve dole do najmanjih pijuna!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2018, 16:54

Ne stati na ovome ,idemo pa ako treba SIPA da udje u klub,da se svi ugovori precesljaju,sva zaposlenja nova,izmisljene funkcije.Idemo ocistit klub maximalno. :clap: :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 16:55

Eto otisli svi sto su "krali " Tana . Edis,Dino,Hujic,Elvir
Ostali sve Tanovi Valentin,Sabrina,Kenco i onaj jos jedan sto nikad nije dosao u Sarajevo .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2018, 16:56

Svi ce proc al skaut izdat nece :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 apr 2018, 16:57

miky_hz je napisao/la:Svi ce proc al skaut izdat nece :mrgreen:
da on bi prezivio i nuklearku :mrgreen: :mrgreen:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 17:00

Kako otjerati Valentina ,Kencooa i ostale koji i nedolaze u Sarajevo ???

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 09 apr 2018, 17:05

bordobijeli je napisao/la:Kako otjerati Valentina ,Kencooa i ostale koji i nedolaze u Sarajevo ???
Reci da se salis? To je nemoguce.

Valentin mora biti sljedeci.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2018, 17:14

Opet Andjusic gol za Celik. Vala iskreno meni je po svim fudbalskim parametrima igracki ispred Kuzmanovica ovaj jedino na brzinu sto nesto moze i sto mu je prednost ovako cjelokupno bolji je Nemanja igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 apr 2018, 17:16

miky_hz je napisao/la:Opet Andjusic gol za Celik. Vala iskreno meni je po svim fudbalskim parametrima igracki ispred Kuzmanovica ovaj jedino na brzinu sto nesto moze i sto mu je prednost ovako cjelokupno bolji je Nemanja igrac.
da momak nije vraćen isti dan kad se povrijedio Hebib je u najmanju ruku glupo, a opet ne igraju ni druga krila osim Halila i Ćomija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 apr 2018, 17:18

miky_hz je napisao/la:Opet Andjusic gol za Celik. Vala iskreno meni je po svim fudbalskim parametrima igracki ispred Kuzmanovica ovaj jedino na brzinu sto nesto moze i sto mu je prednost ovako cjelokupno bolji je Nemanja igrac.
Ma vala nzm sta bih ti rekao...
90% igraca koji zavrse sa FkS i odu u dr klub, pocnu igrati...
Jbga, i Kuzmanovic kad ode bit ce Ronaldinho za onog ko ostane u FkS...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 17:20

Meni i nije nesto , imao je i prilike da igra i tanak skroz bio.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2018, 17:21

Kada se sve sagleda i uzme u obzir, svi su pravili greske, ali neko vise neko manje. Neke greske se mogu ispravit lahko neke tesko neke nikako.

Greske, kao sto su trener, sportski direktor itd to se treba neko nac iz vana stranac nesto ko kodro i sportski direkto ko bolic konjic ili tip kao oni

Dovest 5-7 igraca kao sto smo onda uradili bilbija stojcev krste benko delac duljevic plus ovi par igraca sto imamo ko Mujakic aduktor stanojevic nek probere ovim ostalim sto ugovori isticu sad naljeto svakako idu ovijem sto nazimu istice ugovor a nebude se racunalo na njih ponudit raskid ugovora uz neku simbolicnu novcanu nadoknadu.

Postavit cilj titulu, u kupu odma u prvom kolu ispast (na nacin ko zrinjski sto radi) i odma se okrenut samo prvenstvu.

Kad bi se ovo sve uradilo uz normalno da se plate daju na vrijeme (dosad se niko nije zalio na taj segment) treba dat apsulutno povjerenje treneru. Neslusat ni legende kluba ni navijace ni novinare svi znamo kako se nabijo pritisak od isti nakon par losi rezultata, dok recimo vaso miskin uzasno igru ima jedva pobjeduju kikso sad niko nista nepise zrinjski isto.

Greske koje se tesko ispravljaju jesu tesko je nac pare za trenere kao kodro plus igrace kao benko posebno ako TA nebude htio produzit taj ugovor ili ne nademo novog generalnog. Tesko je nac ljude koji mogu objasnit uvjerit one kineze u klubu da nam daju lovu za ovakve igrace plus za raskide ugovora sa ahmetovicem bekicem habibovicem i anti talentima i plus da uh uvjerimo da ovaj put ce se gledat gdje cese trosit svaki fening. Posto koliko god da je tan bogat zanjega je puno 3-4m € da ponovo baci nizvodu. A toliko treba.

Akademiju, i tu su se stvari uspavale al nije toliko lose kao u prvom timu, tu treba vrlo malo love da se ide kud se krenulo.

Todorovic biblijaa, piric sad kadusic i jos par igraca koje smo mi istjerali i koji su bili na pragu kod nas mi smo dali zrinjskom i evo ljudi za 3 godine 2 titule i mozda i trecu uzastopno osvoje a ti igraci su im najbolji igraci.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 apr 2018, 17:23

pasica je napisao/la:
Jah, jel
Da, kapa dole momcima!
Ako je istina, imaš od mene pivo i rucak.
ZA NJIM SVI ODMA NEKA IDU, FAMILIJU VAM YEBEM!

Horde su najjace, uvijek bile i biće, brojnost nije mjerilo, nikad se niko nije mogo poredit sa Hordama u okviru drzave niti ce kad moc.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, GrbavicaHrammm, mosarajvosa83, PingoFTW, Rule_hz i 52 gosta.