FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 09 apr 2018, 17:24

idi idi kantardzicuu J*** li ti majku u pickuuu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 17:28

Sta je bio Elvir u klubu ??

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 apr 2018, 17:30

bordobijeli je napisao/la:Sta je bio Elvir u klubu ??
Izgleda Bog...od sutra vjerovatno nevidjeni prosperitet ide.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 apr 2018, 17:33

Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 apr 2018, 17:35

Mora ici kad mu udaris na porodicnu firmu. Sabrina ti si sljedeca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 apr 2018, 17:36

Horde, sjever :bow: :tokralju: :salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 apr 2018, 17:38

pasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Znaci ako neces milom hoces silom :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 apr 2018, 17:38

pasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
I nije bas tako bilo. Lazu te a ti nasjedas bezveze. Zalosno je sto ce doci do daljnje polarizacije na tribini i sto ovo sve veze nije imalo sa kantardzicem. Sve su neki kriminalcici preuzeli pricu i nalaze se sa obje strane ovih "zaracenih" a nema na vidiku nekog "mozga" na tribini. Ako neko misli da su panjeta i ekipa ispravn3 horde jadna nam majka za klub.
Inace ne komentarisem tribinu ali se stanje na njoj uveliko prenosi na stanje u klubu i nema te snage koja ce izvuci pozitivne promjene.

Krajnji izlaz za klub je promjena vlasnika ali ko ce to voditi u oravom smjeru.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 09 apr 2018, 17:40

momci naklon do poda
zavrsi ce se i ova nasa bitka i nas ce SJEVER opet biti najjaci
k.urvo raspala ti si sljedeca
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 apr 2018, 17:40

Pa taj elvir je iz plejade edisa, dine i co. Mislim da je on imao neke veze sa fan shopom? Ili sam pobrkao stvari?
Ilievski svakako ne treba kad ga niko ne hebe ni dva posto a ni on se nesto ne trudi da pomogne.
Sabrina ima znanje ali treba neko doslovno da je 'upravi' jer ne zna ona dje goni :D
Poturu isto.
Rumenog nabiti s noge na nogu. :D Zajedno sa laznim papetom i husom!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 apr 2018, 17:41

Goni smradove u pm! Alkoholicarku sljedecu nabit :thumbup:
ZZ

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 09 apr 2018, 17:44

elvir bivši ? Gdje se to ima pročitat ?

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 apr 2018, 17:49

muhamedhulk je napisao/la:Pa taj elvir je iz plejade edisa, dine i co. Mislim da je on imao neke veze sa fan shopom? Ili sam pobrkao stvari?
Ilievski svakako ne treba kad ga niko ne hebe ni dva posto a ni on se nesto ne trudi da pomogne.
Sabrina ima znanje ali treba neko doslovno da je 'upravi' jer ne zna ona dje goni :D
Poturu isto.
Rumenog nabiti s noge na nogu. :D Zajedno sa laznim papetom i husom!
Kazu da je fascinantno sta Sabrina moze sa flasom da uradi. Vidi se po njoj da da je plave aristokratske krvi i klasa i po.

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 09 apr 2018, 17:51

Orangina85 je napisao/la:
I nije bas tako bilo. Lazu te a ti nasjedas bezveze. Zalosno je sto ce doci do daljnje polarizacije na tribini i sto ovo sve veze nije imalo sa kantardzicem. Sve su neki kriminalcici preuzeli pricu i nalaze se sa obje strane ovih "zaracenih" a nema na vidiku nekog "mozga" na tribini. Ako neko misli da su panjeta i ekipa ispravn3 horde jadna nam majka za klub.
Inace ne komentarisem tribinu ali se stanje na njoj uveliko prenosi na stanje u klubu i nema te snage koja ce izvuci pozitivne promjene.

Jel ti ga to zao,normalno da mnogo toga ne stima na sjeveru ali ja ne idem tu radi nekog nego radi Sarajeva e drugo je sad opet sto pricam sto ljudi u 25 zavrsavaju sa sjeverom niko njih nije otjerao normalno da je sjever najaci bio u periodu 2008-2012 ipak dosta nas ima iz tog perioda jos na sjeveru,niko nece da postavi svoja ledja i da stane ispred price lahko je srati sa strane ali eto oni kao najozbiljnji su to preuzeli,jedan momak je imao samo autoritet na sjeveru ali on je odavno u zenici,a ti ako mislis da trenutno ima boljih nadji ih i dovedi na sjever nek vode pricu ako mislis da je to lahko.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 09 apr 2018, 17:54

Ravaku iz siminig hana sljedeca!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 apr 2018, 17:54

:mrgreen: Mislio sam na diplomu iz Espane, sportsko pravo zavrsila. Sad kako to sve funkcionise u Klubu..ne znam. Cini mi se da nw krade, sve ostalo sto ne zna jos - nauci se.
Bojim se da ne trosimo ljudstvo bezze.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 apr 2018, 17:55

Orangina85 je napisao/la:

Postoji snimak, ne sekiraj se, prosao je puno bolje nego sto je zasluzio.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2018, 18:11

S koje funkcije je Elvir odstupio ??

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 apr 2018, 18:12

Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 apr 2018, 18:20

muhamedhulk je napisao/la::mrgreen: Mislio sam na diplomu iz Espane, sportsko pravo zavrsila. Sad kako to sve funkcionise u Klubu..ne znam. Cini mi se da nw krade, sve ostalo sto ne zna jos - nauci se.
Bojim se da ne trosimo ljudstvo bezze.
To sportsko pravo je magistarski. Godinu dana traje. Znam i predmete i djeluju solidno. Da nije bila muljator od kako se docepala pozicije bilo bi pametno da ostane u pravnoj sluzbi. Ali ona je na krivoj poziciji o kojoj nema predstave i pokazala se kao jeftini mutikasa. Njeno iskustvo u Americi i Spaniji ne moze promjeniti njenu prirodu. Ne jede pitu ko ima, vec ko je navikao. Toliki primitivizam je uzasan a pogotovo za predsjednika kluba. Poredi nju i Svetozara Vujovica. Zato sam govorio da je po naravi balija.
A od njenog znanja kako se kreiraju sportski kontrakti mi ne vidjesmo nikakve koristi jer su nam kontrakti i dalje uzasni po klub umjesto da imamo ugovore po performansama. Nista nije doprinjela tamo gdje je trebala biti najjaca.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 09 apr 2018, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Hajdeee, laznokrilo, Majestic-12 [Bot] i 49 gostiju.