FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
idi idi kantardzicuu J*** li ti majku u pickuuu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je bio Elvir u klubu ??
- Orangina85
- Kontakt:
Izgleda Bog...od sutra vjerovatno nevidjeni prosperitet ide.bordobijeli je napisao/la:Sta je bio Elvir u klubu ??
Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mora ici kad mu udaris na porodicnu firmu. Sabrina ti si sljedeca
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
belosevic28
- Kontakt:
Znaci ako neces milom hoces silompasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Orangina85
- Kontakt:
I nije bas tako bilo. Lazu te a ti nasjedas bezveze. Zalosno je sto ce doci do daljnje polarizacije na tribini i sto ovo sve veze nije imalo sa kantardzicem. Sve su neki kriminalcici preuzeli pricu i nalaze se sa obje strane ovih "zaracenih" a nema na vidiku nekog "mozga" na tribini. Ako neko misli da su panjeta i ekipa ispravn3 horde jadna nam majka za klub.pasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Inace ne komentarisem tribinu ali se stanje na njoj uveliko prenosi na stanje u klubu i nema te snage koja ce izvuci pozitivne promjene.
Krajnji izlaz za klub je promjena vlasnika ali ko ce to voditi u oravom smjeru.
momci naklon do poda
zavrsi ce se i ova nasa bitka i nas ce SJEVER opet biti najjaci
k.urvo raspala ti si sljedeca
zavrsi ce se i ova nasa bitka i nas ce SJEVER opet biti najjaci
k.urvo raspala ti si sljedeca
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa taj elvir je iz plejade edisa, dine i co. Mislim da je on imao neke veze sa fan shopom? Ili sam pobrkao stvari?
Ilievski svakako ne treba kad ga niko ne hebe ni dva posto a ni on se nesto ne trudi da pomogne.
Sabrina ima znanje ali treba neko doslovno da je 'upravi' jer ne zna ona dje goni
Poturu isto.
Rumenog nabiti s noge na nogu.
Zajedno sa laznim papetom i husom!
Ilievski svakako ne treba kad ga niko ne hebe ni dva posto a ni on se nesto ne trudi da pomogne.
Sabrina ima znanje ali treba neko doslovno da je 'upravi' jer ne zna ona dje goni
Poturu isto.
Rumenog nabiti s noge na nogu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
elvir bivši ? Gdje se to ima pročitat ?
Kazu da je fascinantno sta Sabrina moze sa flasom da uradi. Vidi se po njoj da da je plave aristokratske krvi i klasa i po.muhamedhulk je napisao/la:Pa taj elvir je iz plejade edisa, dine i co. Mislim da je on imao neke veze sa fan shopom? Ili sam pobrkao stvari?
Poturu isto.
Rumenog nabiti s noge na nogu.Zajedno sa laznim papetom i husom!
- dynamodresden1
Jel ti ga to zao,normalno da mnogo toga ne stima na sjeveru ali ja ne idem tu radi nekog nego radi Sarajeva e drugo je sad opet sto pricam sto ljudi u 25 zavrsavaju sa sjeverom niko njih nije otjerao normalno da je sjever najaci bio u periodu 2008-2012 ipak dosta nas ima iz tog perioda jos na sjeveru,niko nece da postavi svoja ledja i da stane ispred price lahko je srati sa strane ali eto oni kao najozbiljnji su to preuzeli,jedan momak je imao samo autoritet na sjeveru ali on je odavno u zenici,a ti ako mislis da trenutno ima boljih nadji ih i dovedi na sjever nek vode pricu ako mislis da je to lahko.Orangina85 je napisao/la:I nije bas tako bilo. Lazu te a ti nasjedas bezveze. Zalosno je sto ce doci do daljnje polarizacije na tribini i sto ovo sve veze nije imalo sa kantardzicem. Sve su neki kriminalcici preuzeli pricu i nalaze se sa obje strane ovih "zaracenih" a nema na vidiku nekog "mozga" na tribini. Ako neko misli da su panjeta i ekipa ispravn3 horde jadna nam majka za klub.pasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Inace ne komentarisem tribinu ali se stanje na njoj uveliko prenosi na stanje u klubu i nema te snage koja ce izvuci pozitivne promjene.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bojim se da ne trosimo ljudstvo bezze.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Postoji snimak, ne sekiraj se, prosao je puno bolje nego sto je zasluzio.Orangina85 je napisao/la:I nije bas tako bilo. Lazu te a ti nasjedas bezveze. Zalosno je sto ce doci do daljnje polarizacije na tribini i sto ovo sve veze nije imalo sa kantardzicem. Sve su neki kriminalcici preuzeli pricu i nalaze se sa obje strane ovih "zaracenih" a nema na vidiku nekog "mozga" na tribini. Ako neko misli da su panjeta i ekipa ispravn3 horde jadna nam majka za klub.pasica je napisao/la:Od sutra ide borba protiv ostalih, Elvir je pustio najduze korjene. Djaba ga branite, molio je da gu puste pic.ka raspala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
bordobijeli
- Kontakt:
S koje funkcije je Elvir odstupio ??
Panjeta i ekipa zive za Sarajevo 24h orangina,a ne taj buljavi Alpasinac koji je problem
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
To sportsko pravo je magistarski. Godinu dana traje. Znam i predmete i djeluju solidno. Da nije bila muljator od kako se docepala pozicije bilo bi pametno da ostane u pravnoj sluzbi. Ali ona je na krivoj poziciji o kojoj nema predstave i pokazala se kao jeftini mutikasa. Njeno iskustvo u Americi i Spaniji ne moze promjeniti njenu prirodu. Ne jede pitu ko ima, vec ko je navikao. Toliki primitivizam je uzasan a pogotovo za predsjednika kluba. Poredi nju i Svetozara Vujovica. Zato sam govorio da je po naravi balija.muhamedhulk je napisao/la:Mislio sam na diplomu iz Espane, sportsko pravo zavrsila. Sad kako to sve funkcionise u Klubu..ne znam. Cini mi se da nw krade, sve ostalo sto ne zna jos - nauci se.
Bojim se da ne trosimo ljudstvo bezze.
A od njenog znanja kako se kreiraju sportski kontrakti mi ne vidjesmo nikakve koristi jer su nam kontrakti i dalje uzasni po klub umjesto da imamo ugovore po performansama. Nista nije doprinjela tamo gdje je trebala biti najjaca.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 09 apr 2018, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.