bibula je napisao/la:Sile na istok, central na zapad, horde na sjever i to je to burazeru, vrh!zagorski je napisao/la:Jos nam samo fale i sile antantebibula je napisao/la:Cuj central force hahahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Debil bez mozga je onaj ko podrzi ove central forsePodrzite Sarajevo i Horde Zla,a vi najbolje znate na koji nacin.Nisam upucen i ne zelim pametovat al podrzite momke koji nece biti na sjeveru...Pozdrav iz Zenice,znamo kako je.
![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
hapuc je napisao/la:E čuj Central Force hahahahahahahah

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dizali su i za ovoga sto je "kolovodja" ovih tkz Central Forca.Al eto naucit ce valjda iz gresaka.Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne treba prerano donositi zakljucke oko ovog na tribini ,vrijeme ce pokazat ko voli FkS a ko je iz interesa ili furke
Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci. 
Sto se tice ovih nekakvih force-a, zayebati ce se bas ako dodju na zapad.
@sioux, nadam se da ces ispostovati tu klopu
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjeverpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ermin Avdicpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolje da su na sjeveru ostalimma_hz je napisao/la:Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjeverpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ovi CF osnovani prije 2 mjeseca. Hz i ostale ekipe prezivjele razno-razna sranja. Imas grupe stare po 12 godina i jos zive Sarajevo, disu Hore punim plucima. Mozda je i trebalo ovo da se desi, da se starija raja malo aktivira na sjeveru.
Cuj na zapad idu hahaha ubit ce neko hljeb u njima, zna se kakva ekipa tamo stoji.
Ali kad procitah nista nisu uradile hz. Pa gorio ti grad za 30ti rodjendan tri puta.
Ovo su likovi bez mozga.
pozdrav pravim navijacima koji podrzavaju bojkot i znajte da nista nisu veci navijaci koji ce ici na tekmu od vas. Veci ste vi jer saburate, a znate kakva vatra u vama gori da odete na tekmu. **** cemo im majku polako.
**** ce vas Hore i sa njim Đine
Cuj na zapad idu hahaha ubit ce neko hljeb u njima, zna se kakva ekipa tamo stoji.
Ali kad procitah nista nisu uradile hz. Pa gorio ti grad za 30ti rodjendan tri puta.
Ovo su likovi bez mozga.
pozdrav pravim navijacima koji podrzavaju bojkot i znajte da nista nisu veci navijaci koji ce ici na tekmu od vas. Veci ste vi jer saburate, a znate kakva vatra u vama gori da odete na tekmu. **** cemo im majku polako.
**** ce vas Hore i sa njim Đine
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Njemu ni crna macka ne pomazef0rest1946 je napisao/la:Ermin Avdicpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Sta Ce se sad raje na ovo trolovanje upecati
FK SARAJEVO.
Ti bas mahnit?Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Da je on vani, nista od ovog se ne bi desilo.
Vuk jeste ubica, ali i takav jedan je od nas. Uvijek ce imati podrsku u nama jer smo prijatelji prije svega, bio je sa nama u svakakvim trenutcima ispado pravi drug prema mnogima. Desilo se sto se desilo i sta sad? Trebamo mu svi okrenuti ledja? Vuk spava u hz majici, dan danas igra lopte u dresu Sarajeva, i kad izadje sutra, opet cu ga zagliti i sa njim pjevati nasoj ljubavi. Ima nas svakakvih, on svoj grijeh nosi sa sobom i ima kome odgovarati i kad olezi svoje odradio je kaznu i izlazi cist bar na ovom svijetu sto se zakona tice.
Ne opravdavam njegov postupak, cak sta vise optuzujem ga, ali kakav god da je, nas je.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 10 apr 2018, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
- Evolution87
- Kontakt:
Tako je! Podrska za momke koji su do juce navijali za anamo one!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.Bordo46 je napisao/la:Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.
Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.
Trenutno korisnika/ca: ebi46, KarloIvandic, Tracy3McGrady i 36 gostiju.