hapuc je napisao/la:E čuj Central Force hahahahahahahah

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hapuc je napisao/la:E čuj Central Force hahahahahahahah

Dizali su i za ovoga sto je "kolovodja" ovih tkz Central Forca.Al eto naucit ce valjda iz gresaka.Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjeverpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Sto se tice ovih nekakvih force-a, zayebati ce se bas ako dodju na zapad.
@sioux, nadam se da ces ispostovati tu klopu
Ermin Avdicpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Bolje da su na sjeveru ostalimma_hz je napisao/la:Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjeverpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Njemu ni crna macka ne pomazef0rest1946 je napisao/la:Ermin Avdicpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Ti bas mahnit?Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.Bordo46 je napisao/la:Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Kad vec znas te momke onda sigurno znas da nijedan od njih nije odrastao uz fks i hz.revolt je napisao/la:Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.Bordo46 je napisao/la:Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosarirevolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.
Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.
Slazem se ja sa tobom u potpunosti da ne bude zabune,i podrzavam HZ svakako ne ove force i slicne budale,al isti ti su ovom podrsku davali i u ovom njihovom kvazi saopstenju cu ti reci da ima i neke istine koja je naravno izokrenuta i bas zbog tih nekih stvari su neki poceli izbjegavat sjever i povukli se jer su postojali neki drugi prioriteri itd prozivas nekog da je narkoman,,pistoljdjija i ima pokusaj ubistva a slicne stvari radis al u svakom slucaju dobro su ovo rijesili tj rjesice. Uostalom da ne granamo lijepi zapadegocentrik je napisao/la:Nadji mi neku tribinu gdje toga nema, ali placenici ......zagor1987 je napisao/la:Ajde da ne sirimo pricu dalje al jel to ne rade i ovi drugi? Imaju li isti pokusaj ubistva itd? Zbog takve politike drogi itd mnogi su se iz one generacije sa zapada i povukliUltraSA je napisao/la:Ako je slucajno pocinio krivicno djelo pokusaj ubistva i to priznao, ne znaci da je mafijas, a? Rasparcava drogu, kurci se s pistoljem po gradu, ma kakav on, a?
Toga ne smije bit pod cijenu da se ne navija citavu sezonu, takvi ce ti danas sutra bacit suzavac na istok, takvi ce majku za pare poslat na magistralu
Taj je prevelik zalogaj,ovaj sa mog potpisa bi trebao i morao biti slijedecif0rest1946 je napisao/la:Ermin Avdicpasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Jadnimi, Napapijri, nedimmmm1337 i 35 gostiju.