FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 10 apr 2018, 00:05

hapuc je napisao/la:E čuj Central Force hahahahahahahah
slika

:rol: :rol: :rol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2018, 00:06

Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Dizali su i za ovoga sto je "kolovodja" ovih tkz Central Forca.Al eto naucit ce valjda iz gresaka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2018, 00:07

ne treba prerano donositi zakljucke oko ovog na tribini ,vrijeme ce pokazat ko voli FkS a ko je iz interesa ili furke

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 apr 2018, 00:07

Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci. :D
Sto se tice ovih nekakvih force-a, zayebati ce se bas ako dodju na zapad.
@sioux, nadam se da ces ispostovati tu klopu :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 00:09

pasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci. :D
Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjever :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 10 apr 2018, 00:11

pasica je napisao/la:Sutra mijenjam avatar, mrsko mi sad. Do tada izvolite sa prijedlozima koga da postavim. Prije Kante su bili Dino i Edis. Birajte ko leti slijedeci. :D
Ermin Avdic :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2018, 00:11

mma_hz je napisao/la:
Na zapadu je stari zapad koji je "odgojio"ovaj sjever :D
Bolje da su na sjeveru ostali :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 00:13

Definitivno.
FK SARAJEVO.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 apr 2018, 00:13

ovi CF osnovani prije 2 mjeseca. Hz i ostale ekipe prezivjele razno-razna sranja. Imas grupe stare po 12 godina i jos zive Sarajevo, disu Hore punim plucima. Mozda je i trebalo ovo da se desi, da se starija raja malo aktivira na sjeveru.
Cuj na zapad idu hahaha ubit ce neko hljeb u njima, zna se kakva ekipa tamo stoji.
Ali kad procitah nista nisu uradile hz. Pa gorio ti grad za 30ti rodjendan tri puta.
Ovo su likovi bez mozga.

pozdrav pravim navijacima koji podrzavaju bojkot i znajte da nista nisu veci navijaci koji ce ici na tekmu od vas. Veci ste vi jer saburate, a znate kakva vatra u vama gori da odete na tekmu. **** cemo im majku polako.

**** ce vas Hore i sa njim Đine
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 10 apr 2018, 00:18

f0rest1946 je napisao/la:
Njemu ni crna macka ne pomaze :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 apr 2018, 00:22

Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 apr 2018, 00:25

Sta Ce se sad raje na ovo trolovanje upecati
FK SARAJEVO.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 10 apr 2018, 00:26

Evander je napisao/la:Koji od ovih su duzali parole za onog ubicu Vuka?
Ti bas mahnit?
Da je on vani, nista od ovog se ne bi desilo.

Vuk jeste ubica, ali i takav jedan je od nas. Uvijek ce imati podrsku u nama jer smo prijatelji prije svega, bio je sa nama u svakakvim trenutcima ispado pravi drug prema mnogima. Desilo se sto se desilo i sta sad? Trebamo mu svi okrenuti ledja? Vuk spava u hz majici, dan danas igra lopte u dresu Sarajeva, i kad izadje sutra, opet cu ga zagliti i sa njim pjevati nasoj ljubavi. Ima nas svakakvih, on svoj grijeh nosi sa sobom i ima kome odgovarati i kad olezi svoje odradio je kaznu i izlazi cist bar na ovom svijetu sto se zakona tice.
Ne opravdavam njegov postupak, cak sta vise optuzujem ga, ali kakav god da je, nas je.
Zadnja izmjena: Laznjak, dana/u 10 apr 2018, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 10 apr 2018, 00:27

revolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 apr 2018, 00:27

Tako je! Podrska za momke koji su do juce navijali za anamo one!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 apr 2018, 00:30

Bordo46 je napisao/la:
revolt je napisao/la:Puno pricate o stvarima o kojima nemate pojma. CF je trenutno najsipravnija opcija. Zbog ovih s kojima su se momci iz CFa zakacili, zbog njih su mnogi kvalitetni momci otisli sa sjevera. Ko zna bilo sta o desavanjima u hordama zadnjih 10 godina zna da ovo sto je napisano od strane CFa istina.
Daj suti molim te jer si jedan od njih ili si vrlo blizak njima. Taj cf se pojavio zbog licnih interesa i elvir ih gura ili vas gura parama ili cime vec. Danas cekate predstavnike unfks sa pistoljima u klubu i kome vi da budete primjer obicni klosari
Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.

Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 apr 2018, 00:31

Ja nekih likova nakotilo se, nisam ih prije viđao na temi, te brane Elvira, te brane ovu podgrupu, te hoce ić na derbi... jel stvarno mislite vi da je neko još budala i da ne vidi dokle se došlo sa lopovlucima i manipulacijama i da će se šutit i dalje dok vi zgrćete lovu na osnovu imena i ugleda FKS-a.

Bordo46
Kontakt:

Post Postao/la Bordo46 » 10 apr 2018, 00:32

revolt je napisao/la:
Bordo46 je napisao/la:
Znam ko su momci. Nisam dio njih. Nisam dio niceg duze vremena ali znam vrlo dobro stvari kako stoje.
ALi nebitno vrijeme ce sve pokazati.

Jbg ja razumijem da dosta raje ne moze da skonta jer dolaze dvije totalno suprotne price.
Ali znam sta znam, a to sto znam nije za foruma i ima masu masu toga sto vi ne znate ocigledno. Ali vrijeme ce pokazati kao sto uvijek pokaze.
Kad vec znas te momke onda sigurno znas da nijedan od njih nije odrastao uz fks i hz.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 apr 2018, 00:34

egocentrik je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
UltraSA je napisao/la:Ako je slucajno pocinio krivicno djelo pokusaj ubistva i to priznao, ne znaci da je mafijas, a? Rasparcava drogu, kurci se s pistoljem po gradu, ma kakav on, a?
Ajde da ne sirimo pricu dalje al jel to ne rade i ovi drugi? Imaju li isti pokusaj ubistva itd? Zbog takve politike drogi itd mnogi su se iz one generacije sa zapada i povukli
Nadji mi neku tribinu gdje toga nema, ali placenici ......
Toga ne smije bit pod cijenu da se ne navija citavu sezonu, takvi ce ti danas sutra bacit suzavac na istok, takvi ce majku za pare poslat na magistralu
Slazem se ja sa tobom u potpunosti da ne bude zabune,i podrzavam HZ svakako ne ove force i slicne budale,al isti ti su ovom podrsku davali i u ovom njihovom kvazi saopstenju cu ti reci da ima i neke istine koja je naravno izokrenuta i bas zbog tih nekih stvari su neki poceli izbjegavat sjever i povukli se jer su postojali neki drugi prioriteri itd prozivas nekog da je narkoman,,pistoljdjija i ima pokusaj ubistva a slicne stvari radis al u svakom slucaju dobro su ovo rijesili tj rjesice. Uostalom da ne granamo lijepi zapad

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 apr 2018, 00:35

f0rest1946 je napisao/la:
Taj je prevelik zalogaj,ovaj sa mog potpisa bi trebao i morao biti slijedeci :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Jadnimi, Napapijri, nedimmmm1337 i 35 gostiju.