Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Oj Jonhsona. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' zabranjenojuventus 0244 je napisao/la:Ko se nasao da nam kazes da slavimo ( ni manje ni vise nego navijač Bayerna)Omerbavarac je napisao/la:Hajde, slavite malo.![]()
Iaquinta.
E neda vam se. Johnson za izjednacenje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ja se izvinjavam nisam znao u cemu je caka sarajlija mi je objasnioOmerbavarac je napisao/la:Jel' zabranjenojuventus 0244 je napisao/la:Ko se nasao da nam kazes da slavimo ( ni manje ni vise nego navijač Bayerna)Omerbavarac je napisao/la:Hajde, slavite malo.![]()
Iaquinta.
E neda vam se. Johnson za izjednacenje.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 01 okt 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
pokazali smo ovim placenicima da i sa prosjecnom ekipom,nema zajebancije,sto volim kad gledam DP-a ,pa kako se golmani useru u gace kad sara slobodnjake,tesko da koji manekencic ili placenik onako u starosti tjera golmane da drhte,Forza Juve
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj dobro je
Pokazali smo karakter i to je bitno a uz malo srece smo mogli dobit..alex u 87 precku iz slobodnog pogodio i sissoko imao polupriliku u 90toj min al se nije najbolje snasao...
Uz cinjenicu da nam nije svirao cist penal ili cak dva
...
Ipak remi je najrealniji mislim...dobra uvertira za inter...idemo po pobjedu u milano,vraca se Amauri i aBd od njeg ocekujem da bude igrac odluke....
FORZA JUVE

Pokazali smo karakter i to je bitno a uz malo srece smo mogli dobit..alex u 87 precku iz slobodnog pogodio i sissoko imao polupriliku u 90toj min al se nije najbolje snasao...
Uz cinjenicu da nam nije svirao cist penal ili cak dva
Ipak remi je najrealniji mislim...dobra uvertira za inter...idemo po pobjedu u milano,vraca se Amauri i aBd od njeg ocekujem da bude igrac odluke....
FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gledao sam meč i pozitivno sam iznenađen
...Drugo poluvrijeme je bilo perfektno odigrano, defanzivna kompaknost kakva već dugo nije viđena u Juventusovoj igri....Šteta pa ona Delina ne bi koji cenat više unutra.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
krenuo sam ostaviti komentar kako sam razocaran izvedbom juventusa,nekompatnoscu sredine i tromost napada prije svega...
al' kad vidjeh pozitivne komentare .....pomislih
ja sam navijac real madrida,nisu isti kriterijumi
nista provokativno
u svakom slucaju,radujem se protjerivanju aktuelnih bekova te del piera ciji ce odlazak unaprijediti ekipu ako budete znali kupovati
btw. kad se on povlaci ?
al' kad vidjeh pozitivne komentare .....pomislih
nista provokativno
u svakom slucaju,radujem se protjerivanju aktuelnih bekova te del piera ciji ce odlazak unaprijediti ekipu ako budete znali kupovati
-
lbj06miami
- Kontakt:
a i ja bi da se povuce taj doktor , inace ako bude ponovo igrao protiv reala opet ce kasiljasu davati odakle i kako pozeli.Makaveli je napisao/la:krenuo sam ostaviti komentar kako sam razocaran izvedbom juventusa,nekompatnoscu sredine i tromost napada prije svega...
al' kad vidjeh pozitivne komentare .....pomislihja sam navijac real madrida,nisu isti kriterijumi
![]()
nista provokativno
u svakom slucaju,radujem se protjerivanju aktuelnih bekova te del piera ciji ce odlazak unaprijediti ekipu ako budete znali kupovatibtw. kad se on povlaci ?
Del Piero = Carobnjak, veliki doktor.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHMakaveli je napisao/la:krenuo sam ostaviti komentar kako sam razocaran izvedbom juventusa,nekompatnoscu sredine i tromost napada prije svega...
al' kad vidjeh pozitivne komentare .....pomislihja sam navijac real madrida,nisu isti kriterijumi
![]()
nista provokativno
u svakom slucaju,radujem se protjerivanju aktuelnih bekova te del piera ciji ce odlazak unaprijediti ekipu ako budete znali kupovatibtw. kad se on povlaci ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Los*Blancos
- Kontakt:
mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itdddlbj06miami je napisao/la:a i ja bi da se povuce taj doktor , inace ako bude ponovo igrao protiv reala opet ce kasiljasu davati odakle i kako pozeli.Makaveli je napisao/la:krenuo sam ostaviti komentar kako sam razocaran izvedbom juventusa,nekompatnoscu sredine i tromost napada prije svega...
![]()
nista provokativno
Del Piero = Carobnjak, veliki doktor.
A dobro ti to inace ako bude igrao protiv Reala
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
nije mu se samo jednom "posrecilo" nego vise puta, sjeti se 2003Los*Blancos je napisao/la: mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itddd![]()
A dobro ti to inace ako bude igrao protiv Realakako ce jadan bio igrati protiv Reala kad Juve nemoze izboriti plasman u LP
moze Del Pireo da se sijeca starih dana
- Los*Blancos
- Kontakt:
Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabitimunja.ba je napisao/la:nije mu se samo jednom "posrecilo" nego vise puta, sjeti se 2003Los*Blancos je napisao/la: mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itddd![]()
A dobro ti to inace ako bude igrao protiv Realakako ce jadan bio igrati protiv Reala kad Juve nemoze izboriti plasman u LP
Los*Blancos je napisao/la:mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itdddlbj06miami je napisao/la:a i ja bi da se povuce taj doktor , inace ako bude ponovo igrao protiv reala opet ce kasiljasu davati odakle i kako pozeli.Makaveli je napisao/la:krenuo sam ostaviti komentar kako sam razocaran izvedbom juventusa,nekompatnoscu sredine i tromost napada prije svega...
![]()
nista provokativno
Del Piero = Carobnjak, veliki doktor.![]()
ma da, jednom, dvaput, triput.. deset puta vas samo Del Piero unisti.. pa ni na prijateljskim tekmama nas niste mogli dobiti.. mi izveli malu djecu (malog Giovinca, Fausta Rossija, Ekdala) tada sve 19 godina, a vi Ronalda, Kaku, Benzemu, Raula i opet vas uzeli
ja sam tako-tako, nisam nezadovoljan jer kad vidim ekipu ovih zivotinja znam o cemu se radi, pa i kada im pogledamo mjesto na tabeli, koga su dobili proslo kolo sve mi bude jasno.. ali moglo smo do pobjede, sekunda falila Alexu da ih unisti..
ali ono sto nikad englezi nece imati, a ni ostali bogami, jeste "FORZAA JUVE" na dalekom gostovanju!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
jest, Juve ima problema sa brojem navijaca na stadionu, desava se, al bolje i to nego kao sinoc,pun stadion a atmosfera kao u pozoristu, hihi malo malo pa se cuje Forza Juve la Juve la Juve
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
A cega moze da se sjeca taj na tvom avataruLos*Blancos je napisao/la:Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabitimunja.ba je napisao/la:nije mu se samo jednom "posrecilo" nego vise puta, sjeti se 2003Los*Blancos je napisao/la: mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itddd![]()
![]()
mozda muse posreci u Poznanu
Rotor Volgograd...
- sarajlija89
- Kontakt:
Iaquinta: Mi smo na pravom putu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2237.html
Del Neri: Trebalo je da dobijemo Siti
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2236.html
Danas i zvanicno pocela saslusanja u vezi novih dokaza za Farsopoli,u narednim danima ce se kao svjedoci pojaviti Abette,moratti i ostala kriminalna organizacija....
Prvo ih razvalit na terenu pa onda i na sudu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2237.html
Del Neri: Trebalo je da dobijemo Siti
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2236.html
Danas i zvanicno pocela saslusanja u vezi novih dokaza za Farsopoli,u narednim danima ce se kao svjedoci pojaviti Abette,moratti i ostala kriminalna organizacija....
Prvo ih razvalit na terenu pa onda i na sudu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Los*Blancos
- Kontakt:
nije mu se samo jednom "posrecilo" nego vise puta, sjeti se 2003
[/quote]
Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabiti
mozda muse posreci u Poznanu
[/quote]
A cega moze da se sjeca taj na tvom avataru
E on je proslost Reala,nema ga vise,a ti ga i dalje okacio na Avatar...[/quote]
Mah za razliku od toga mnogo toga vise..ne samo golova..Moze da se sijeca 3 put je dizao pehar LP s Realom,
1 cak i Juve ostavili bez pehara
ne on nije proslost on je historija Reala, Mit Reala 
Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabiti
A cega moze da se sjeca taj na tvom avataru
Mah za razliku od toga mnogo toga vise..ne samo golova..Moze da se sijeca 3 put je dizao pehar LP s Realom,
- Los*Blancos
- Kontakt:
ma da, jednom, dvaput, triput.. deset puta vas samo Del Piero unisti.. pa ni na prijateljskim tekmama nas niste mogli dobiti.. mi izveli malu djecu (malog Giovinca, Fausta Rossija, Ekdala) tada sve 19 godina, a vi Ronalda, Kaku, Benzemu, Raula i opet vas uzeli
ja sam tako-tako, nisam nezadovoljan jer kad vidim ekipu ovih zivotinja znam o cemu se radi, pa i kada im pogledamo mjesto na tabeli, koga su dobili proslo kolo sve mi bude jasno.. ali moglo smo do pobjede, sekunda falila Alexu da ih unisti..
ali ono sto nikad englezi nece imati, a ni ostali bogami, jeste "FORZAA JUVE" na dalekom gostovanju!![/quote]
Pa zar nije bio onaj kupic mira
a odma konji na ronalda nahrnuli
mah bitno je ovo FINALE 1998g?jesili tad bio fan Juventusa
aviderci juve, adio la juve
pedja mijatovic
[youtube][/youtube]
ali ono sto nikad englezi nece imati, a ni ostali bogami, jeste "FORZAA JUVE" na dalekom gostovanju!![/quote]
Pa zar nije bio onaj kupic mira
aviderci juve, adio la juve
[youtube][/youtube]
ode i ovo sve u vode u kojem nisam namjeravao ulaziti...pogotovo ne u raprave u sablonu :"moj tata je jaci od tvog tate".
moj je bio iskreno dobronamjeran komentar i htio bio ozbiljno cuti misljenja...za i protiv ostanka del piera u juveu...
sto se mene tice,ja sam raula van reala htio vidjeti jos 2006. godine.....ma i prije ....
al' samo je capello za to muda imao..
i nije pogrijesio...
sigorno je da se igracki kvaliteti del piera mogu nadomjestiti,sigurno je da danas njegov fudbalski renome ne nudi previse...pregazilo ga je vrijeme,iako ponekad vidimo bljesak starog majstora,istinskog carobnjaka ....
medjutim,juventus ima vec sljedece sezone dovesti brem 10 pojacanja u spicu produktivnijih od alexa
moj je bio iskreno dobronamjeran komentar i htio bio ozbiljno cuti misljenja...za i protiv ostanka del piera u juveu...
sto se mene tice,ja sam raula van reala htio vidjeti jos 2006. godine.....ma i prije ....
al' samo je capello za to muda imao..
i nije pogrijesio...
sigorno je da se igracki kvaliteti del piera mogu nadomjestiti,sigurno je da danas njegov fudbalski renome ne nudi previse...pregazilo ga je vrijeme,iako ponekad vidimo bljesak starog majstora,istinskog carobnjaka ....
medjutim,juventus ima vec sljedece sezone dovesti brem 10 pojacanja u spicu produktivnijih od alexa
- sarajlija89
- Kontakt:
Sto se nas tice nikava rasprava ne postoji..Alex za nas ima titulu Bozanstva i tu svaka prica i poređenje zavrsava.Bilo je velikih fudbalera i mozda boljih al Del piero je najveci gospodin i fudbaler koji je igrao ovu igru,znaci najveci svih vremena gledajuci karakterene osobine i fudbalsko umijece...
Svaka cast Raulu,Maldiniju,Tottiju al za neke stvari moras bit Juventino...a Del Piero je izvan svakog poređenja za nas Juventine....obozavamo ga bukvalno..sve ostale postujemo al sa Alexom se niko ne moze mjerit
Svako ce vam reci da gledati Juve bez alexa i sa alexom nije isto..jednostavno nista nakon njega ne moze biti isto,mnogi kazu kako ne mogu zamislit Juve bez njega,pa i sam sam takav...kad on nije u ekipi, u prvih 11, meni nikad utakmica ne moze bit ista,nije isto,Alex je simbol Juventusa...posebne su emocije kad Alex igra...a da bi to shvatili morate Juventini bit
Bukvalno izvan svakog poređenja..pogotovo za moju i stariju generaciju koja je odrastala uz nejga...BOG...sta imam vise pricat
Citirat cu neke komentare koje sam vidjao na JB:
"Moj Bog ne nosi kriz oko vrata,moj Bog nosi 10 na ledjima i Zove se Del Piero"...
"Alex je pejgamber u kopackama"....
(ovo kad sma vidio oplako sam
al eto dokle to ide....gdje ces dalje
Sad bi ja trebo rec nesto u stilu, Boze hvala ti sto navijas i igars za Juventus...pa da upotpunim..al necu...
FORZA JUVE
ALESSANDRO DEL PIERO OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(Boze oprosti mi
) 
Svaka cast Raulu,Maldiniju,Tottiju al za neke stvari moras bit Juventino...a Del Piero je izvan svakog poređenja za nas Juventine....obozavamo ga bukvalno..sve ostale postujemo al sa Alexom se niko ne moze mjerit
Svako ce vam reci da gledati Juve bez alexa i sa alexom nije isto..jednostavno nista nakon njega ne moze biti isto,mnogi kazu kako ne mogu zamislit Juve bez njega,pa i sam sam takav...kad on nije u ekipi, u prvih 11, meni nikad utakmica ne moze bit ista,nije isto,Alex je simbol Juventusa...posebne su emocije kad Alex igra...a da bi to shvatili morate Juventini bit
Bukvalno izvan svakog poređenja..pogotovo za moju i stariju generaciju koja je odrastala uz nejga...BOG...sta imam vise pricat
Citirat cu neke komentare koje sam vidjao na JB:
"Moj Bog ne nosi kriz oko vrata,moj Bog nosi 10 na ledjima i Zove se Del Piero"...
"Alex je pejgamber u kopackama"....
al eto dokle to ide....gdje ces dalje
Sad bi ja trebo rec nesto u stilu, Boze hvala ti sto navijas i igars za Juventus...pa da upotpunim..al necu...
FORZA JUVE
ALESSANDRO DEL PIERO OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(Boze oprosti mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.