Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

demir44
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la demir44 » 01 okt 2010, 16:05

Los*Blancos je napisao/la:nije mu se samo jednom "posrecilo" nego vise puta, sjeti se 2003 :D
Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabiti :mrgreen: :mrgreen: mozda muse posreci u Poznanu ;)[/quote]
A cega moze da se sjeca taj na tvom avataru :roll: :mrgreen: E on je proslost Reala,nema ga vise,a ti ga i dalje okacio na Avatar...[/quote]
Mah za razliku od toga mnogo toga vise..ne samo golova..Moze da se sijeca 3 put je dizao pehar LP s Realom, :mrgreen: 1 cak i Juve ostavili bez pehara :mrgreen: ne on nije proslost on je historija Reala, Mit Reala ;)[/quote]
Zato je dobio nogu,legende se ne pustaju tako lako ;)
Rotor Volgograd...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 okt 2010, 16:38

Makaveli je napisao/la: sto se mene tice,ja sam raula van reala htio vidjeti jos 2006. godine.....ma i prije ....

sigorno je da se igracki kvaliteti del piera mogu nadomjestiti,sigurno je da danas njegov fudbalski renome ne nudi previse...pregazilo ga je vrijeme,iako ponekad vidimo bljesak starog majstora,istinskog carobnjaka ....

medjutim,juventus ima vec sljedece sezone dovesti brem 10 pojacanja u spicu produktivnijih od alexa :)
To je tvoje misljenje, i jedan si od rijetkih koji govori da je bio za odlazak Raula, jer ja znam puno navijača Reala koji su misljenja da je trebao ostati u klubu i u Realu se oprositi od fudbala.

Što se tiče Del Piera tu nema priče Alex je zaduzio Juventus i on "mora" ostati do kraja karijere u Juventusu. Svaka druga odluka čelnika kluba bi bila ne prihvatljiva za navijače, kao i za samog Del Piera.

E sad moje misljenje o Realu nisu trebali mijenjati Murinja za Raula i veliki broj zvijezda za jednu veliku ikonu kluba, on je trebao ostati tu jos 1-2 sezone i zavrsiti karijere. (mozda to nije pasalo novom treneru da ima neko ko je veca faca od njega u timu ;) ).
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 okt 2010, 16:41

GunnerS je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Iskreno, mislim da će vas City pregazit... Al et, opet moje mišljenje... ;)
To je tvoje misljenje. Ja npr. mislim drugacije, nece Juve biti pregazen, ali bice cupavo :)
Vidjet ćemo :)
Gdje si družeee, nešto se ne javljaš, ja čekam da se javiš a ti ništa. :)

Što nas City pregazi nećemo se oporaviti do kraja sezone :D

FC Ljuta Krajina

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 01 okt 2010, 17:07

hvala na detaljnim objasnjenjima :)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 okt 2010, 18:45

"Juventus needs to give back titles? What titles? The titles that Juve won on the pitch while Inter was busy discussing Recoba's fake passport? Or those of the years when in order to find Inter's name you had to scroll down the Serie A table and use a calculator to add the points with at least another team' in order to equal Juve's point total? Let's not joke around, there's only one fake, cardboard scudetto-the one automatically assigned to Inter by the FIGC."

Moggi

tata fudbala i transfera :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 01 okt 2010, 19:29

bas kad sam pomislio da ce na temi juventusa biti zanimljiva tema tj derby, jer se juve izgleda poceo buditi i da bi tekma mogla biti zanimljiva vi me opet razocarate , mislim juventus ,ponovo se vracate u calciopolli i opet sami sebi kopate rupu , morate gledati naprijed i pokusati se vratiti na terenu i napraviti napokon rezultat , ali vi sami sebi nedate naprijed ili ste poceli ovu pricu da bi imali izgovor za poraz , ono kao vi ste nam namjestili izbacili nas u drugu ligu , uzeli nam igrace tj totalno ste nas sjebali , pa sad nas mozete pobijediti pa i poniziti

u svakom slucaju se igra najveca tekma talijanskog fudbala i kakve god ekipe bile i sa kakvim se sve problebima susretale u ovoj tekmi se igra posebnim nabojem i zeljom , nadam se tekmi sa puno golova , naravno u mrezi juventusa , neka pobijedi bolji

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 okt 2010, 19:45

Los*Blancos je napisao/la: mah to se jednoc posrecilo jedne noci pa vi sada ..zasto sada nemoze Palermu,Bariju itddd :mrgreen: :mrgreen:
A dobro ti to inace ako bude igrao protiv Reala 8-) kako ce jadan bio igrati protiv Reala kad Juve nemoze izboriti plasman u LP :mrgreen: moze Del Pireo da se sijeca starih dana ;)
Los*Blancos je napisao/la:Kazem ti moze Del Piero da sijeca stari dana...sada Lech, Parma, Cesenna itd came gdje Del Piero moze zabiti
. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 okt 2010, 23:16

Moggi odgovorio paolillu

Lučiano Mođi odgovorio moratiju i njegovom saradniku paolilu, poručivši im da saberu bodove sa nekim drugim timovima, kako bi stigli Juventus u sezonama u kojima su osvojili titulu za zelenim stolom...

Mođi ne propušta priliku da podseti na aferu falsifikovanja pasoša, kada je inter krivotvorio dokumenta pomoću kojih je rekoba dobio pasoš i oslobodio mesto za stranca.

"Jadni su, ljudi kao paolilo provociraju nasilje i truju atmosferu. To su nečasni ljudi. On i morati pričaju o titulama, verovatno o onima koje je Juve osvojio dok su oni falsifikovali pasoše", rekao je Mođi.

On je dodao da bi čelnici intera trebalo da uzmu digitron u ruke.

"Neka se udruže sa nekim timom i saberu bodove, kako bi opravdali kartonski skudeto koji su dobili za sezonu kada su imali 20 bodova manje od Juventusa", dodaje Mođi, uz konstataciju da čelnici intera bez razloga podgrevaju atmosferu pred nedeljnu utakmicu.

Suđenje u Napulju trenutno je u toku a kroz par sati će se znati više informacija o ovome...

:lol: :lol: :lol: 8-) 8-)

slika

Joj da ih hocemo uzet na meazzi...odlicno bi bilo...tek bi dat bili nervozni i ovako su,stalno nas nesto spominju i provociraju....al mi cemo svoje na terenu rec aBd...isto kao i u slucaju 29 titula...boje se oni nas pa cak i kad smo najlosiji pobjedjivali smo ih,historija nije ti sala,Juve im je crna macka uvijek bio....Juventus je to 8-) 8-)

FORZA MAGICA JUVE 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 01 okt 2010, 23:29

sarajlija89 je napisao/la:
Joj da ih hocemo uzet na meazzi...odlicno bi bilo...tek bi dat bili nervozni i ovako su,stalno nas nesto spominju i provociraju....al mi cemo svoje na terenu rec aBd...isto kao i u slucaju 29 titula...boje se oni nas pa cak i kad smo najlosiji pobjedjivali smo ih,historija nije ti sala,Juve im je crna macka uvijek bio....Juventus je to 8-) 8-)

FORZA MAGICA JUVE 8-) 8-)
nervozni :lol: evo ja ih pratim ne znam da je iko nervozan mozda igraci na terenu, ne znam otkud tebi takve info jesi to bio na licu mjesta :D ne znam ko vas stalno spominje fkt nidje to nema....ti neku sarenu stampu citas :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 okt 2010, 23:41

Govorim ovo oko Frasopolija i vrlo vjerovatnog oduzimanja titule interu sto samo po sebi povlaci mnoga pitanja..Moratti se malo unervozio..malo vise :P :P sto ej i sam Agenelli rekao..al dobro vidjecemo ga 5.10. i njegovo svjedocenje....

SONO SEMPRE 29 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 01 okt 2010, 23:48

sarajlija89 je napisao/la:Govorim ovo oko Frasopolija i vrlo vjerovatnog oduzimanja titule interu sto samo po sebi povlaci mnoga pitanja..Moratti se malo unervozio..malo vise :P :P sto ej i sam Agenelli rekao..al dobro vidjecemo ga 5.10. i njegovo svjedocenje....

SONO SEMPRE 29 8-) 8-)
kontam ja o cemu ti pricas, nego mislim ja da ste vi nervozni cim se time bavite :D.. s moje strane ne vidim da iko treba biti nervozan od interovaca sto i pokazuje dok nema nista o tome procitati na stranici,....rezultati ne pokazuje nervozu mada je moglo i bolje, mi se ne zamaramo time

valjda si me skontao o cemu govorim :mrgreen:

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 01 okt 2010, 23:50

Moratti je samo odgovarao na prozivke Agnelia i kompanije,on nista nije prvi prico...a sto se tice tog scudetta koji je dat Interu,ja bih volio da ga sad oduzmu,jer to Inter nije osvojio,al isto tako ne smije se vratit Juventusu ;)

i da,zasto vi juventusovci pisete malim slovima sve sto ima veze sa Interom ? sta time postizete,odnosno koji je cilj toga uopste ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 01 okt 2010, 23:51

Interista di cuore je napisao/la:
i da,zasto vi juventusovci pisete malim slovima sve sto ima veze sa Interom ? sta time postizete,odnosno koji je cilj toga uopste ?
i mene to oduvijek zanimalo

ali to je pitanje na koje se nema odgovor :mrgreen:

stipu ih to im je furka :? :lol:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 okt 2010, 23:57

rijetko ko pise inter velikim slovom.. ja sam uvijek pisai i uvijek cu pisati.. moj respect ne zasluzuju.. i Milan mrzim, ali njih nikad nsiam pisao malim jer oni nisu toliko krivi kao inter..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 okt 2010, 23:59

Meni to ne predstavlja nikakav problem. Cisto sumnjam da je to bila provokacija od strane @sarajlije, jer je isuvise relan i fin forumas da bi se sa tim bavio. Licno uvjek pisem sa velikim slovima svaki klub tako i vas. Ne vidim svrhu drugog ili ono tipa: jube, sinter itd itd.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 okt 2010, 00:00

Adinjo je napisao/la:Meni to ne predstavlja nikakav problem. Cisto sumnjam da je to bila provokacija od strane @sarajlije, jer je isuvise relan i fin forumas da bi se sa tim bavio. Licno uvjek pisem sa velikim slovima svaki klub tako i vas. Ne vidim svrhu drugog ili ono tipa: jube, sinter itd itd.
ma ne kazem da je provokacija,nego cisto sam primjetio pa me zanima zasto...

Italia@

za sto je to Inter konkretno kriv ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 okt 2010, 00:17

Ma vala i ja pisem malim slovima sve,mrsko mi shiftovat :mrgreen: :lol: ...cesto cete naci i juve malim slovima i sl...ne obracam toliko paznju na gramatiku koliko je bitno da se razumijemo hehe...to je to..mada nekad i sa namjerom pisem malim al opcenito sve mailm pisem hehe

al eto da ne polemisemo,ipak smo mi samo navijaci jednog ili drugog kluba a pri tom nismo na licu mjesta, i da se ne svadjamo i sl....nek ostane Farsopoli po strani...jbg mi imamo svoje,vi svoje...i tesko ce se to promjenit...

a stvarno ima finih i objektivnih forumasa i kod njih kao sto su @Interista di cuore,@Nevjernik..pa i ovaj @Vuvuzela :P nije los..mada je opasan :P :P

Ostali su rijeđe tu al uglavnom sve ok...Pozz materazziju i amelu :mrgreen: 8-) njih sam jos upamtio :P :P

a mislim da smo i mi korektni dosta....

nek bolji pobjedi na terenu i to je to....farsopoli drugom prilikom,bice vremena,povoda i razloga mislim

FORZA JUVE

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 02 okt 2010, 09:38

@sarajlija kad otvoris interovu temu da vidis sta ima ovih mladih, zelenih clanova registrovanih na kraju prosle sezone :D to je haos :mrgreen:

@interista necemo sad o tome, i ti znas o cemu je rijec.. a sad da te u to ubjedjujem nije mi ni na kraj pameti..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 okt 2010, 15:04

Italia je napisao/la:@sarajlija kad otvoris interovu temu da vidis sta ima ovih mladih, zelenih clanova registrovanih na kraju prosle sezone :D to je haos :mrgreen:
kao npr:

a zeleni su:

:cry: :mrgreen: :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 okt 2010, 15:10

Italia je napisao/la:@sarajlija kad otvoris interovu temu da vidis sta ima ovih mladih, zelenih clanova registrovanih na kraju prosle sezone :D to je haos :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.