Sto se nas tice nikava rasprava ne postoji..Alex za nas ima titulu Bozanstva i tu svaka prica i poređenje zavrsava.Bilo je velikih fudbalera i mozda boljih al Del piero je
najveci gospodin i fudbaler koji je igrao ovu igru,znaci najveci svih vremena gledajuci karakterene osobine i fudbalsko umijece...
Svaka cast Raulu,Maldiniju,Tottiju al za neke stvari moras bit Juventino...a Del Piero je izvan svakog poređenja za nas Juventine....obozavamo ga bukvalno..sve ostale postujemo al sa Alexom se niko ne moze mjerit
Svako ce vam reci da gledati Juve bez alexa i sa alexom nije isto..jednostavno nista nakon njega ne moze biti isto,mnogi kazu kako ne mogu zamislit Juve bez njega,pa i sam sam takav...kad on nije u ekipi, u prvih 11, meni nikad utakmica ne moze bit ista,nije isto,Alex je simbol Juventusa...posebne su emocije kad Alex igra...a da bi to shvatili morate Juventini bit
Bukvalno izvan svakog poređenja..pogotovo za moju i stariju generaciju koja je odrastala uz nejga...BOG...sta imam vise pricat
Citirat cu neke komentare koje sam vidjao na JB:
"Moj Bog ne nosi kriz oko vrata,moj Bog nosi 10 na ledjima i Zove se Del Piero"...
"Alex je pejgamber u kopackama"....

(ovo kad sma vidio oplako sam
al eto dokle to ide....gdje ces dalje
Sad bi ja trebo rec nesto u stilu, Boze hvala ti sto navijas i igars za Juventus...pa da upotpunim..al necu...
FORZA JUVE
ALESSANDRO DEL PIERO OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
(Boze oprosti mi

)

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★