toPantelija je napisao/la:Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
Ovi sada nemaju osjecaj prema fks i navijacima. Kada se jedan Real moze izvinuti navijacima nakon poraza teakkg, mogu i nasi debili nakon najveceg poraza u historiji. To je osraz kulture i odgoja. A klliko su nesposobni vidimo na avakom koraku a ovoj djeci neka je Bog na pomoci, nama jmjesto stariji da vuku djecu i uce ih, djeca bolja od njih i vuku za njih.sistsm
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bravo @pantelija,svaka ti je zlatna danas 
@Panteliji je svaka zlatna majke mi. Svaka čast. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izbijamo na prvo mjesto poslije ovog kola. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Salčin, Imamović i Hasanović na spisku U-19 reprezentacije BiH

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slaven Musa, objavio je spisak reprezentativaca na koje računa povodom prijateljskih utakmica U-19 reprezentacija BiH i Ujedinjenih Arapskih Emirata koje će se odigrati u Čatežu u Sloveniji 14. i 16.8.2918. godine.
Na spisku selektora Muse nalaze se i tri fudbalera iz Akademije FK Sarajevo, to su: Đani Salčin, Armin Imamović i Ahmed Hasanović.
Okupljanje reprezentativaca i stručnog štaba zakazano je za nedjelju 12.8.2018. godine do 13 sati u Trening centru N/FS BIH u Zenici.

Selektor juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Slaven Musa, objavio je spisak reprezentativaca na koje računa povodom prijateljskih utakmica U-19 reprezentacija BiH i Ujedinjenih Arapskih Emirata koje će se odigrati u Čatežu u Sloveniji 14. i 16.8.2918. godine.
Na spisku selektora Muse nalaze se i tri fudbalera iz Akademije FK Sarajevo, to su: Đani Salčin, Armin Imamović i Ahmed Hasanović.
Okupljanje reprezentativaca i stručnog štaba zakazano je za nedjelju 12.8.2018. godine do 13 sati u Trening centru N/FS BIH u Zenici.
Da hoce ko ponuditi jedno 300-400 milja,dali bi njih ovi nasi svu trojicu u paketu.MortemHz je napisao/la:Salčin, Imamović i Hasanović na spisku U-19 reprezentacije BiH
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
Ovi sada nemaju osjecaj prema fks i navijacima. Kada se jedan Real moze izvinuti navijacima nakon poraza teakkg, mogu i nasi debili nakon najveceg poraza u historiji. To je osraz kulture i odgoja. A klliko su nesposobni vidimo na avakom koraku a ovoj djeci neka je Bog na pomoci, nama jmjesto stariji da vuku djecu i uce ih, djeca bolja od njih i vuku za njih.sistsm
Pojasnio si.Nemoj roditelje kriviti,bilo je to vrijeme koje je tesko objasniti.Pogotovo u Sarajevu.I kao takvi naivni su uspjeli odbraniti i vise od ocekivanog.Kakve dusmane smo imali,a i kakve imamo...U svom zivotu se nemam cega stidjeti u pogledu BiH i FKS.Mozda odnosno bih i ja razmisljao kao Ti da sam na izvoru info.Na forumu covjek razmislja da znaju ,koliko i ti znas i eto zaletis se na nekog ko sve zna.Ako postujes sve obicne navijace i obicne borce taj sam.Naravno Vi imate skolu i trebate uciti na nasim greskama.FK Sarajevo kakvo bih ja volio gledati je sa puno kvalitetnih bh igraca i 3-4 vrh stranca.Opet se sjetih navijaca iz B.L..Sretno Vam bilo u istrajavanju za bolji FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
da ne bi ibraka ne bi mi jos titule vidjeli ocima, ne branim ga naprotiv sve lose, al evo i sad ti lopovi sjede u upravi kradu a niko ti nista ne donosi jos ti unistavaju klub i ovo malo sto je ostalo, ibrak kakav god je lopov bio i sta je radio za nas je zlatan i da nam ne bi njega mi bi jos plakali za titulom, i mamic je bio lopov i svasta nesto al napravi od dinama evropski tim a od hrvatske smo i sami vidjeli, al opet ne valja covjek nikom, nama ko god dodje nece nam valjat tako da nam je svejednoPantelija je napisao/la:Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
YOU CAN'T PLAY FOR ARSENAL AND GIVE UP, NO MATTER WHAT THE SCORE IS.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mislim na stanje PDF-a..DenchiNL je napisao/la:džaba im sve dato na tacni al ne znaju , ne znaju spustit loptu, ne znaju smirit tenzije, ne znaju reć evo tekma ulaz gratis jbg, ne znaju da je jedan dobar bolje nego 4 solidna čak i kad košta ko ta 4, ne znaju šta je ponos jer ga nemaju, obraz jer ga nemaju...ne znaju sebe prodat a ne ideju, plan , program....velike neznalice, preplašene neznalice...AlfredNobel je napisao/la:Ala se kuha..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Šta ćemo poslije derbija, ako (ili kad
) izgubimo? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
evo hoce izgleda ovaj dzaficDenchiNL je napisao/la:šupci traže pare a ne žvakeBTX je napisao/la:nece vise niko potpisati za nas?
kako se ušutiše pichkasto i za Bojana i za Kahrimana ha?![]()
![]()
sljedeća na golus kapitenskom ko što je i Krste...
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@kengur
Kad citam sta si napisao ,kroz glavu mi prolazi uljetanje navijaca protiv SB.Ni sam nisam prosao bez pendreka.Tacno si opisao da forsiram neku pozitivu,ali ni slucajno kao podrsku bilo kojoj upravi,uhljebima.Forsiram pozitivu,ne bili digao iz letargije mlade ljude.Pogresno,vjerovatno,ali ne mogu progutati da je nekom Zeljo veci klub od FKS.Dobro si primjetio da mi je motiv Akademija i upravo ono sto kazes da mladi vide sansu u sportu(fudbalu,tenisu...).Nisam ovdje pisao dok nisam protiv Banana vidjeo Pidru,Resica i Mujakica.Pozdrav.
Kad citam sta si napisao ,kroz glavu mi prolazi uljetanje navijaca protiv SB.Ni sam nisam prosao bez pendreka.Tacno si opisao da forsiram neku pozitivu,ali ni slucajno kao podrsku bilo kojoj upravi,uhljebima.Forsiram pozitivu,ne bili digao iz letargije mlade ljude.Pogresno,vjerovatno,ali ne mogu progutati da je nekom Zeljo veci klub od FKS.Dobro si primjetio da mi je motiv Akademija i upravo ono sto kazes da mladi vide sansu u sportu(fudbalu,tenisu...).Nisam ovdje pisao dok nisam protiv Banana vidjeo Pidru,Resica i Mujakica.Pozdrav.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
uzročno-posljedična poveznica...AlfredNobel je napisao/la:Mislim na stanje PDF-a..DenchiNL je napisao/la:džaba im sve dato na tacni al ne znaju , ne znaju spustit loptu, ne znaju smirit tenzije, ne znaju reć evo tekma ulaz gratis jbg, ne znaju da je jedan dobar bolje nego 4 solidna čak i kad košta ko ta 4, ne znaju šta je ponos jer ga nemaju, obraz jer ga nemaju...ne znaju sebe prodat a ne ideju, plan , program....velike neznalice, preplašene neznalice...AlfredNobel je napisao/la:Ala se kuha..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šaljemo li GOŠK

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šaljemo li GOŠK

klub idalje šuti ko zaliven, ovo do sad portali pišu koji su pisali i za šovšića,kahrimana...BTX je napisao/la:evo hoce izgleda ovaj dzaficDenchiNL je napisao/la:šupci traže pare a ne žvakeBTX je napisao/la:nece vise niko potpisati za nas?
kako se ušutiše pichkasto i za Bojana i za Kahrimana ha?![]()
![]()
sljedeća na golus kapitenskom ko što je i Krste...
dakle ekskjuz mi što ne skačem od sreće...
pokazali su da transfer mogu sjebat za po sata...ko će ba njima vjerovat?
Evo četvrti gol Atalanta dade Izraelcima. Naš poraz je realan! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- f0rest1946
- Kontakt:
Jasta nego realan ljudi su strasni, evo gledao moglo biti i puno vise sretni IzraelciHigh je napisao/la:Evo četvrti gol Atalanta dade Izraelcima. Naš poraz je realan!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stvarno prejak klub, 25 šuteva ljudi imali u Izraelu.High je napisao/la:Evo četvrti gol Atalanta dade Izraelcima. Naš poraz je realan!
Duplo više nego na Koševu a duplo manje golovaMortemHz je napisao/la:Stvarno prejak klub, 25 šuteva ljudi imali u Izraelu.High je napisao/la:Evo četvrti gol Atalanta dade Izraelcima. Naš poraz je realan!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Burberry46, Jadnimi, N3R3D, TefalTava i 68 gostiju.