FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 09 avg 2018, 20:10

Pantelija je napisao/la:Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
Ovi sada nemaju osjecaj prema fks i navijacima. Kada se jedan Real moze izvinuti navijacima nakon poraza teakkg, mogu i nasi debili nakon najveceg poraza u historiji. To je osraz kulture i odgoja. A klliko su nesposobni vidimo na avakom koraku a ovoj djeci neka je Bog na pomoci, nama jmjesto stariji da vuku djecu i uce ih, djeca bolja od njih i vuku za njih.sistsm
Ti to puno bolje objasnis.. :thumbup:
Pravo mentalno silovanje, imam osjecaj da se bas trude da nas ubiju u pojam, da prihvatimo neprihvatljivo.
Ne mogu opisat koliko boli ovaj osjecaj bespomoćnosti...

Uopste nemam zamjerki na SS i ekipu, nit mogu rec nesto lose, pa cak i za Pavlovica, ko im je iznad glave oni su super profesionalni.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 avg 2018, 20:16

Kakav sastav očekivati protiv goška? Da slučajno šef neće odmarati igrače za srijede :hmmmmm: :hmmmmm:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 20:21

Esport je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
High je napisao/la:Evo četvrti gol Atalanta dade Izraelcima. Naš poraz je realan! :D
Stvarno prejak klub, 25 šuteva ljudi imali u Izraelu.
Duplo više nego na Koševu a duplo manje golova
Nije to bila cista utakmica.Isti timovi,poslije 7 dana.Osvjezeni nisu igrali mnogi protiv Mladosti . Sivsic na tribinama , pred potpisom .Ne moze me niko uvjeriti da su imali isti pristup kao u Italiji.Onoliko indolentnosti,a onda borbeno u Tuzli ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2018, 20:29

Mentalitet malih ljudi, to ti je odgovor.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 20:33

Benjolos je napisao/la:Kakav sastav očekivati protiv goška? Da slučajno šef neće odmarati igrače za srijede :hmmmmm: :hmmmmm:
Nadam se Kovacevic na golu,meni bi branio i aBd ostane na golu,a da klupu grije neko drugi.Bez Pidre i Mujakica ne mogu zamislit sastav.Valjda nema opasnosti od kartona.volio bih i Handzica od pocetka.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 09 avg 2018, 21:02

uNbx je napisao/la:Mentalitet malih ljudi, to ti je odgovor.
Prepali se svojih navijača. :oops:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 avg 2018, 21:23

Pa odgovor je veoma jednostavan. I prvo poluvrijeme prve utakmice smo odigrali katastrofa, Atalanta malo povucenija bila jer nisu bili upoznati s nama i Bojan skide fantasticno onu njihovu sansu i okrenula se tekma. Umjesto da greske iz prve utakmice popravimo jer nam je Bog dao sansu mi bahato izlazimo sa istim sastavom i sasvim je prirodno sta nam se desilo. Pa cak smo i u Tuzli imali iste probleme i ja ne mogu da vjerujem da Husref ne vidi da ovaj sastav ne moze ni na treningu igrati

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 avg 2018, 21:30

Orangina85 je napisao/la:Pa odgovor je veoma jednostavan. I prvo poluvrijeme prve utakmice smo odigrali katastrofa, Atalanta malo povucenija bila jer nisu bili upoznati s nama i Bojan skide fantasticno onu njihovu sansu i okrenula se tekma. Umjesto da greske iz prve utakmice popravimo jer nam je Bog dao sansu mi bahato izlazimo sa istim sastavom i sasvim je prirodno sta nam se desilo. Pa cak smo i u Tuzli imali iste probleme i ja ne mogu da vjerujem da Husref ne vidi da ovaj sastav ne moze ni na treningu igrati
ne mi, on...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 avg 2018, 21:33

Poslije drugog gola, u onakvoj utakmici, sve taktike svijeta padaju u vodu. Jedino nas je mogla iščupat eventualna borbenost i izgaranje na terenu, a toga nije bilo ni u naznakama.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2018, 21:35

Benjolos je napisao/la:Kakav sastav očekivati protiv goška? Da slučajno šef neće odmarati igrače za srijede :hmmmmm: :hmmmmm:
Odmorili su se "valjda". Imali su poslije Tuzle 2 dana slobodna,kad su se vratili poslije treninga rostilj se bacio za ekipu. Nema se vise sta odmarati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 09 avg 2018, 21:45

Ja bi volio sastav
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Adukor Crepulja
Sisic Velkoski Resic
Handzic
Izmjene Mustafic > Adukor Kurdic > Crepulja Halilovic > Sisic ili Rahmanovic > Krle

A ocekivati je
Kovacevic
Hebibovic Dupovac Mujakic Bekic
Adukor Rahmanovic
Sisic Krste Halilovic
Ahmetovic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 avg 2018, 21:46

:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 avg 2018, 21:56

Nema straha protiv Gabeljana, uzimamo sigurno. Ne mogu ni zamisliti neki negativan rezultat.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2018, 21:57

MortemHz je napisao/la:

:tokralju:
Pa kako moze , pred ovakvom podrskom odigrati bezvoljno.A jesu bezvoljno odigrali u odgodjenoj utakmici.Ovakvi navijaci, da je ovog bilo prije agresije , pa izginuli bi.Neko rece mentalni patuljci.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 09 avg 2018, 23:32

Iz prvih 11 Rahmanović, Mujakić, Krste i čini mi se Šišić imaju po 1 karton. Inače niko nema više od jednog. Bilo bi dobro u subotu da se sačuvaju, da ih ne bi izgubili za Zrinjski u slučaju kartona u subotu, a i u srijedu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 avg 2018, 00:39

imamo li mi ikakav procenat od ovoga čataka?znači dunge i lange ga ne bi prodali za 100 milja

VVVBK

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 avg 2018, 00:56

nukleusmember je napisao/la:imamo li mi ikakav procenat od ovoga čataka?znači dunge i lange ga ne bi prodali za 100 milja

VVVBK
Šta nam znači taj procenat? To imamo neku korist od bilo kakvih para?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 10 avg 2018, 01:05

Ako imamo 30 igraca pod ugovorom i da u prosjeku svaki taj igrac ima po 100 k km platu godisnje to je 3 m km.

TA 500 k km
Ostali sponzori oko 1 m km
Plus oko 500 k km od prodati ulaznica za sezonu
Plus evropa u prosjeku 200 do 400 k km
Plus grad drzava 200 do 300 k km
I u prosjeku nek se ima po 300 k km po sezoni od prodaje igraca ili procenta (npr kao od gojka)

Prica se da nam je budzet 5-6 m km ako jeste znaci prosjek po igracu iznosi oko 150 k km. Zar vi mislite da habibovic pidro resic saban kovacevic mustafic stanojevic hodzic imaju i zavrjeszuju platu i od 100 k km cisto sumnjam

Ako je budzet 6 m km godisnje kako odakle i zar je moguce da svaki igrac u prosjeku u SARAJEVU IMA 150 k km godisnje znam da ima tu jos treneri direktori al nevjerujem da iko od predjednika do donara ina vecu platu od 50 k km godisnje

Sa 5 m km budzeta i plata u prosjeku 100 do 120 k Km a rezultata nemas mesto to nestima

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 10 avg 2018, 02:00

Čatak hladno dvije asistencije protiv velikog Fejnorda, ovi naši kao da su jedva čekali da ga se kotarišu :facepalm: :facepalm:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 avg 2018, 02:32

Historicar je napisao/la:Čatak hladno dvije asistencije protiv velikog Fejnorda, ovi naši kao da su jedva čekali da ga se kotarišu :facepalm: :facepalm:
Nije imao sreću da bude iz Sarajeva pa bude forsiran kao Hadžić u medijima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Google Adsense [Bot], Mostarac12345, Rule_hz, TETRAPAK i 68 gostiju.