Ti to puno bolje objasnis..Pantelija je napisao/la:Stvar je da istini treba gledsti u oci a ne govoriti dobro je ako nije. Stvar je da lopova treba pljunuti i namlatiti a nw tapsati ga. Stvar je da trreba napraviti granicu izmesju ljubavi i mazohizma. Ne zelim da me neko siluje umno i i na svaki drugi nacin a ja da sutim i govorim dobro je . 92' su moji roditelji govorili nece, dobro je, nw bi nas... tako je i sa upravama. Sjedio slino sa nama, kleo se u fks i postenje a prodao nas za par ibrakovih talova.
Ovi sada nemaju osjecaj prema fks i navijacima. Kada se jedan Real moze izvinuti navijacima nakon poraza teakkg, mogu i nasi debili nakon najveceg poraza u historiji. To je osraz kulture i odgoja. A klliko su nesposobni vidimo na avakom koraku a ovoj djeci neka je Bog na pomoci, nama jmjesto stariji da vuku djecu i uce ih, djeca bolja od njih i vuku za njih.sistsm
Pravo mentalno silovanje, imam osjecaj da se bas trude da nas ubiju u pojam, da prihvatimo neprihvatljivo.
Ne mogu opisat koliko boli ovaj osjecaj bespomoćnosti...
Uopste nemam zamjerki na SS i ekipu, nit mogu rec nesto lose, pa cak i za Pavlovica, ko im je iznad glave oni su super profesionalni.